Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

MarS 23-03-2007 01:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wolnemiastogdansk (Post 1329616)
Taifunie Devilry twoja ucieczka z pola walki świadczy o bohaterstwie całej gildi duskiness, ale my z Gdańska rozumiemy to bo tak jak ty uciekałeś dzisiaj tak wy kibice z Podbeskidzia Bielsko Białej będziecie uciekali w sobotę przed kibicami Gdańskiej Lechii. Ty który wypowiadasz sie jako "Andrzej Szatanek" zamknij morde końska spierdolino bo jesteś nikim zakało bielskiej rodziny.

~Kibic Gdańskiej Lechii

Całe duski uciekły, ale ucieczka taifuna jest spowodowana utratą neta (ponoc)

Wolnemiastogdansk 23-03-2007 01:12

Duski ciągle mają jakieś problemy. Jak nie są pingowani to nie mają neta.. Ich wymówki są śmieszne.. Każda ucieczka w ich wykonaniu ma usprawiedliwienie.

~Kibic Gdańskiej Lechii

Widzialem_Bota_Cien 23-03-2007 01:16

the old widow na pohu....

@up tak samo mozna powiedziec o tym jak vision sie boi wyjsc na opena tam gdzie chca dusk~~

Wolnemiastogdansk 23-03-2007 01:18

Łukaszu Kałwa jak będę w Bielsko Białej to czy ty mieszkasz daleko od stadionu ? Bo ja jestem z sierocińca i nie stać mnie na plan miasta a chciałbym się z tobą spotkać i Ci morde obić.

~Kibic Gdańskiej Lechii

Slovik 23-03-2007 01:50

Zgadzam sie z bratem po barwach: Wolnemiastogdańsk

W sobote wpadamy do bielska i pokażemy co i jak...

i nową piosenke umieć!!!!!!

Kto dzisiaj wygra?!
Jasne że Gdańska Lechia!(x4)

LalLalalalalaLAlaLalalaLAlalalaLaLaLALALALALla

NiePrzecietny 23-03-2007 03:24

Taifun to palorob i trzesi dupa boji sie stracic lvl taka prawda pamietam wojne sun-duss ile on osob kosil mala bania a teraz boji sie zabijac nie wiadomo czemu niedlugo bedziecie mowic "czemu on spierdolil!?" "Bo podobno mial zgage a reni nie pomoglo wiec poszedl na kompot do babci w podpierdzinie dolnej obok slaska"

Moral: Taifun "w tibi" Kozak to on jest w pysku (Zwidzio wiecej fragow zaliczyl jedynie 2 x mniejszy lvl ale nic to jest nasz boski taifun i ma protka u zeusa to sie nie liczy) "na rl" to on kozak moze by byl ale na komedzie powiatowej

Sachar 23-03-2007 03:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NiePrzecietny (Post 1329657)
Taifun to palorob i trzesi dupa boji sie stracic lvl taka prawda pamietam wojne sun-duss ile on osob kosil mala bania a teraz boji sie zabijac nie wiadomo czemu niedlugo bedziecie mowic "czemu on spierdolil!?" "Bo podobno mial zgage a reni nie pomoglo wiec poszedl na kompot do babci w podpierdzinie dolnej obok slaska"

Moral: Taifun "w tibi" Kozak to on jest w pysku (Zwidzio wiecej fragow zaliczyl jedynie 2 x mniejszy lvl ale nic to jest nasz boski taifun i ma protka u zeusa to sie nie liczy) "na rl" to on kozak moze by byl ale na komedzie powiatowej

synu policjanta zamknij ryj jak kogos nawt na oczy nie widziales co ty wiesz o terazniejszej mlodziezy jak ty z domu nie wychodzisz?

neutral.forum.fighter 23-03-2007 08:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pall_Mall (Post 1329481)
Ta mam ze cie te pleby z Holandi zrobily

Teraz tlumacznie dla ciebie te geje cie przywizoly z Holandi
Naprawde przykro mi ze mieszkasz w gejowskiej rodzinie plebie pospolity

ohohohoohoh 280ms,185ms,157ms,130 ed i tak dalej gdzie best sorc w Vision to 144 gdzie tu masz wyrownane szanse?

@down
dunie gejowski wymysl cos lepszego gejozo a pisz dalej te swoje glupoty i wypociny

widziales gdzies 157 ms na battle?? bo ja nie

btw to wy twierdzicie ze vision jest elo i wogole fajni sa tacy i mocni zgraniem nadrabiaja gdzies to slyszalem

neutral.forum.fighter 23-03-2007 08:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MarS (Post 1329515)
omg Taifun i Zwidek ? czyz to nie roznica 135 lvli + ? :)

morda psie bo chuja sie znasz ;s

Myslicie ze stracilismy chec do walki ?
ze bylismy zesrani bądź zawiedzeni po tej akcji ?

BŁĄD!

jak dla mnie odnieslismy sukces :) mimo tego ze byli swietnie przygotowani, był remis mimo zaskoczenia które nam sprezentowali :)

Wojna nabiera obrotów i dobrze :)

btw.

zastanawiam sie czy Magrami nie gra Kolkiem :D free fraaags :D

pies?? tak wlasnie tak cie zaplodnili, ale miales to szczescie ze chociaz twoja mama byla homosapiens

Raxu 23-03-2007 08:36

Zal niektorych z was... Czego wy sie czepiacie ich tak ciagle? Wezcie czepcie sie Imargama ktory na glebe sie wylozyl a nie tylko Dusk...Dusk...Dusk jak wiem to Vision dyktowalo warunki tej wojny... Mowicie ze Taifun spier***** a Katrila co ? tez uciekal po Port Hope

Cyrillus 23-03-2007 10:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MarS (Post 1329620)

to jest dobre ^^ petro wie kiedy net padnie ; ]

NiePrzecietny 23-03-2007 11:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sachar (Post 1329658)
synu policjanta zamknij ryj jak kogos nawt na oczy nie widziales co ty wiesz o terazniejszej mlodziezy jak ty z domu nie wychodzisz?

odezwal sie hujagram 1 lvl na rooku =.= na ciebie szkoda klawiatury widzales bitwy sun-duss? widzales ile on fragow mial a tera? jakznajdzie jakiegos ziomka po za pz to tylko spam i nic innego na open nie wychodzi bo sie boji straty lvl najgorsza ciota jaka znam

@Edit
Myslisz ze bedziesz mu lizal dupe to cos dostaniesz , fakt jestem za vision ale jedynie dlatego ze mam tam paru kolegow.

Hegemmon 23-03-2007 12:35

wyzywajcie się tak dalej... ja lubię warny za to rozdawać :P
w ostateczności i temat można zamknąć, więc buzie na kłódkę bo będzie źle ;)

Ampul 23-03-2007 12:36

xDD Wiecie jak macie zly humor przez deda czy cos to proponuje ten temat : D czytanie waszych postow potrafi sprawic ze usmiechnie sei kazdy xD

Jak to jest... Non pvp - nie da sie grac przez polakow bo ci zajebia loot/powyzywaja/beda bloczyc i lurowac

A co do war : D Czemu kiedy polacy sie bija zawsze jest o tak "SSIJCIE KURWA SZMATY JEBANE,HAAHHA PADLES PEDALE HAHAAHH FRAJER" itd.

Vision vs Duskiness war jak war tyle ze polacy sa po obu stronach.Jednak co czyni ta war wyjatkowa? wasz "szacunek" do przeciwnika xD.

Po co wam taka war gdzie kazdy kazdego hackuje? zalled -.-

Btw... Jezeli to prawda ze Imargam sie poswiecil to chyba swiadczy ze Vision wcale nie jest banda "polaczkow" ktorzy tylko dla expa zyja i tylko to robic umieja (tak jak ja wszystkich serwerach) Bo jak narazie spotkalem sei tylko raz z takim czyms... Zreszta jak ktos z was byl na war to sam dobrze wie (o ile ktos napisal ty zostajesz my loga dajemy) to ek sie buntowal bo jak to tak on sam nie padnie ! : P

Edit: Btw
Co do tych ucieczek Taifuna,Katrily phi LUDZIE TO NIE SREDNIOWIECZE tutaj nie ma tak ze jak uciekne z war to bede sie plul do konca zycia ze postapilem nie honorowo :< Jak robi sie syf to trzeba sie wycowaf a potem uderzyc z zaskoczenia ponownie niz trafic lvlel.... myslicie ze open battle to ejst to? Taifun i Imargam maja przes..rane bo w przeciwienstwie do innych jak oni sie pojawiaja na battle to przeciwnik glownie koncentruje sie na nich i stara sie go zlikwidowac :< zeby potem szpanic ze ubili herosa (Dla przykladu imar padl i juz sie zaczelo pisanie :O)

Reloop 23-03-2007 12:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MarS (Post 1329620)

A może poprostu następny frag taifa równał sie z banem ? I wtedy czy by uciekał czy nie to by i tak zniknął.

Khazul 23-03-2007 13:02

Mar 23 2007, 11:56:36 CET Died at Level 61 by a demon skeleton

2 dni - 2 kicki - 2 dedy

kto chce mi kupic aola? :)

Ayort 23-03-2007 13:14

@Ampul

To juz drugie takie poswiecenie Imargama w ktorym padl ;)

Sachar 23-03-2007 14:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wolnemiastogdansk (Post 1329616)
Taifunie Devilry twoja ucieczka z pola walki świadczy o bohaterstwie całej gildi duskiness, ale my z Gdańska rozumiemy to bo tak jak ty uciekałeś dzisiaj tak wy kibice z Podbeskidzia Bielsko Białej będziecie uciekali w sobotę przed kibicami Gdańskiej Lechii. Ty który wypowiadasz sie jako "Andrzej Szatanek" zamknij morde końska spierdolino bo jesteś nikim zakało bielskiej rodziny.

~Kibic Gdańskiej Lechii

harcesh hakuje (nie mowie ze dusskow kogos napewno juz zhakowal) wiec to swiadczy o calym vision o.O?

Nirt 23-03-2007 14:18

Nie badzcie smieszni.
Imargam wcale sie nie poswiecil...po prostu nie wszystko poszlo po jego mysli i wpadl w zasadzke.
Nie byliscie tam nie widzieliscie nawet filmu wiec darujcie sobie takie wywody.

Film bedzie opublikowany w najblizszym czasie w formacie wmv.

bielskoyeye 23-03-2007 14:27

zamknij pizde kurwo

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:24.