![]() |
|
AUUUU! Nie po oczach! (warna dostałem za wcześniejszy post :()
A teraz żeby kolejnego warna nie dostać: @topic Oglądać anime na podstawie mangi tu-Love-ru(??)(jeżeli takowe powstało). Bo nie wiem czy się za nie brać. B) |
Pytalem sie o to samo wczesniej :P
Odpowiedz: Manga 100x lepsza od anime. |
Po szóstym odcinku K-on!, stawiam, że tego odcinka nic nie przebije, od początku do końca utrzymał poziom humoru :P.
Ukryty tekst:
Końcówka była epic <33 |
Dla mnie ogólnie K-on wypadł średnio .
Może przez to ,że oczekiwałem ,że będzie on "Beck'iem 2" ;d Przynajmniej ending był świetny(który wcale nie jest taki trudny do zagrania na gitarze ^^). Mam nadzieje ,że 2-ga seria(która raczej powinna być ze względu na otwarte zakończenie) będzie bardziej opowiadała o gitarach , niż jedzeniu ciastek ;/ a teraz całkiem o czymś innym , 1 odc Spice&Wolf II - done . Po prostu super , trzyma wysoki poziom pierwszej serii i tak ma być ;] Ktośtam wcześniej powiedział : Cytuj:
@Down Może to po prostu nie jest anime dla mnie , bo nie jaram sie jedzeniem ciastek ;< I nie pojmuje przez to jak jedząc ciastka można polepszyć swoje umiejętności gitarowe na tyle ,żeby zagrać gdzie tam one chciały ;O |
@Kmati
Niestety, ale raczej 2. seria będzie taka sama jak pierwsza. Sam po zobaczeniu Les Paula w opie miałem nadzieje na Beck 2. Ale po 13 epach zdecydowanie wolę anime o jedzeniu ciastek, z wątkiem grania na gitarze. Nipah~! Frizz-kun |
Cytuj:
Co do tasiemców, każdy ma swoje zdanie, spytaj takiego bleachtarda(czyt. RayzA) |
Cytuj:
A na drugą serię bym mimo wszystko nie liczył. |
W tasiemcach po prostu braknie twórcą pomysłów na następne odc.
i dla tego powtarzają ciągle jakiś schemat np. walka -> filler -> prawie przegrana walka (wszystkie konczyny połamane) -> uzyskanie supermocy z nikąd i pokonanie przeciwnika ... [taak, naruto sie kłania ;d] |
Cytuj:
@Naruto Ukryty tekst:
@Bleach Ukryty tekst:
|
Obejzalem 3 pierwsze odcinki (brak czasu ;/) Darker than Black, i stwierdzam iz anime jest jak na poczatek swietne. Glowny bohater cos ala "super heros", ale nie w doslownym tego slowa znaczeniu. No i ma fajne bajery do walki, tak jak Batman o.O
@Naruto Ukryty tekst:
|
Bleach:
Ukryty tekst:
|
@Naruto:
Ukryty tekst:
|
@Naruto
Ukryty tekst:
|
Naruto spoiler
Ukryty tekst:
|
A ja się na szybko pochwalę nową tapetką z okazji nowej serii ;>
http://i441.photobucket.com/albums/q...cam/hororo.jpg O! @Down Sux. Horo FTW! |
|
@up
to baba? http://img106.imageshack.us/img106/2665/beztytuuiym.png taka tapetka, przyjemna dla oka... A pulpit po sprzataniu - nie chcialem Wam pokazywac tego wczesniejszego burdelu ; ) @down hrhr : D |
@UP
A co ma takie małe cycki, że nie widać? :P |
|
A to i ja pokażę swój pulpicik
http://i412.photobucket.com/albums/p...ma/fadsfas.jpg EDIT: To samo tylko jakość lepsza ;P |
IMHO na razie Gracyan prowadzi... :p
@Koszyk Czy mi sie wydaje, czy jej cos "wystaje" w tych mniejszych obrazkach? |
Ja nie mam tapety z anime. Mam już się pakować z tego tematu? ; p
|
Cytuj:
@Argen Tak! |
@Gro
Bo ma loli na tapecie? ^^ Nipah~! Frizz-kun |
Cytuj:
|
|
@Up
Awansowałeś w moich rankingach. Oficjalnie zapraszam cię do forumowej Brygady SOS. ;) |
@iShine
Pierdoły i jeszcze większe pierdoły _/ @topic Girls Bravo ep 8. nie wiem czemu ale jakoś nie mogę przebrnąć przez to anime... |
@Grocix
Tnx >:3 @Koszyk A co miałem zostawić ten cały syf, a w "Jeszcze większe pierdoły" to trzymam te linki i inne badziewia :confused: @K-on! 10 ep za sobą, może być, wreszcie poznałem prawdziwą Azuse, z tego co widze, wyszedł 12 ep ;o |
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw, kusi mnie zeby wstawic moj desktop, ale meh... Dostalbym bana. XD Poza tym, nie wolno mi pokazywac ikonek na moim pulpicie. Moglbym tylko obrazek pokazac. |
@Que
Śmiało! ;) Chociaż ja właściwie umiem sobie wyobrazić zarówno Twoją tapetę jak i ikonki xD |
Cytuj:
|
|
A myślałem, że tapke masz z K-on!, ogółem to jakość do dupy :(
|
Wiem, że dupna jakość, ale dobry pomysł Shiz - ustawię sobie tapetę z Azu-nyan. :^P
|
A ja zamiast konczyc serie ktore zaczalem, znowu ogladam my favorite anime - School Days. Juz po raz piaty... A mialo skonczyc sie tylko na przesluchaniu endingu z 3 epa (OST ze School Days ogolnie wymiata) i sie wkrecilem. : P
Pozdrawiam fanow School Days : ] nie, nie zaczynam flejma, poprostu tak o pisze sobie <3 @topic zmienilem sobie tapete na lepsza - z Konata <3 BTW wczoraj o 3 w nocy chcialem obejrzec pare odcinkow Ghost Hound, niestety po jednym tak sie przestraszylem ze poszedlem spac : D ech... |
Cytuj:
Cytuj:
Ukryty tekst:
Poswiecilem dawna tapete z Evangeline bo nie moglem znalezc zadnej "fajniejszej" z moja ulubienica. |
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
WYJDZ. : D @zeby nie bylo warna zaczynam znowu Ghost Hound (skonczylem na 9 epie), tym razem mam nadzieje ze sie nie osram i nie pojde wczesniej spac : P Najgorszy w tej serii jest szeroko pojety dzwiek... Kto ogladal ten wie o co chodzi ; ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:57. |
|