![]() |
|
Cytuj:
napisales, ze mojego chara nie chciano by 'kupic' nawet za doplata odpowiedizalem Ci, ze twojego chara zrookowano kilka tygodni po tym, jak dales nowemu ownerowi pasy. to znaczy (w twoim rozumowaniu), ze char Diego Rycerz jest hujowy, sorka;'\ |
Pojęcia nie mam dlaczego zrookował, wiem, że nie umiał kompletnie grać knightem. A jednak za niego zapłacił.
A ty co masz do yooshimiego że chce sprzedać swojego? <retoryczne nie odpowiadaj xD bo będzie kilka stron zwykłej kłótni> |
Pisanie z GTW, jak brazylijska telenowela ;) Eh, Oni mnie nie chcą ;p Karolek co byś powiedział na to, żeby paru od "Nas" Cie odwiedziło, ponawiam propozycje spotkania ;p. Szczegóły na priv ;d
|
Cytuj:
|
Dax juz Ci mowilem - nie chcesz kupic to nie pajacuj i nie pisz sam dla siebie.
Najpierw cos napiszesz, pozniej nawet nie wiesz jak obronic swojej pozycji , najprosciej napisac ze ktos jest nerdem , bo to poprostu Twoj punkt widzenia. Temat skonczony, jak ktos chce to skomentowac to tylko jesli chce kupic chara, elo. |
Yooshi Napisz mi na pw swoje gg ;d
|
Kur.. jestem nowy na forum i co chwile widzę kłótnie xDD Bongo..po co nas bijecie? już raz padłem noobem od was ...-.- 39 lvl ubić..też mi sukces... Z 80 do 69 do faktycznie osiągnięcie Dax'ie, oby tak dalej ;D ;D
|
Cytuj:
|
No, a nasz jakże "kochany" dax dalej pkuje :DD Co się stało, że już sie wyplacić nie chcesz? A może nie możesz :DD Biedaku..już nawet Lapciucha Ci jadą jak szmatę..Plan nie wyszedł..dax prędzej czy później dojedzie do 50 ( :DD ), a Lapciuchem też nie poszalejesz :DD Wkurza mnie to Twoje random pk ;D Pozdro :* Udanych dedów :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Torca xD zastanawia mnie fakt jak dlugo bedziecie bezuzytecznymi pionkami :) Co do osiagniec lvl'owych My nie gramy tu po to zeby pg'owac expic i miec z tego byle jakia przyjemnosc. My gramu tu po to zeby popekowac i liczymy sie z tym ze tracimy swoje lvl'e. Ale nikt nie rozpacza tylko idzie dalej pekowac. Feav- zamilcz na wieki... i odjeb sie od daxa bo on chociaz ma jakis pozytek z tego ze traci lvl'e a nie zrookuje sie i pokaze jaki to on zdesperowany i chce zwrocic na siebie uwage. Podejrzewam jaka bedzie twoja odpowiedz :) |
Vrell a Ciebie ktoś pytał o zdanie.. Co was to czy torca liże dupe Virtue..? Fakt połowa gildii do pz spada odrazu.. wrócę do Twojego tematu..tak zazdroszzę wam, a w szczególności Tobie.. 100 do 87 gzzz ( :D ) Trzymaj tak dalej ;D Dax zamknij już gębę i idź dalej wasta chara robić ;D Fakt macie z tego coś, ale tracicie więcej według mnie. Pozdro :* P.S Vrell coś ostatnio na akcjach Cie nie ma...:( szkoda...popatrzyłbym jak padasz :DD
|
@up
xD haha dziwne bo dzisiaj 2 unjusty ;] taak jestem mega noobem bo z 104 do 87 Olaboga co ja teraz zrobie... Zaraz sie zabije... Czlowieku to tylko gra i huj mnie obchodzi moj lvl byle moglbym bic z assasinow xD Moge miec nawet 8 lvl ale bede wiedzial ze bylo warto :) Masz chyba jakis problem z tym ze wastujemy chary ;] Zadzwon do przyjaciolki. |
Cytuj:
|
Vrell, a Ty jak zwykle swoje :D Okey zadzwonię i zapytam jak się rodzą tacy idioci jak Ty :D Gz Unjustow. :D GoGo lvl 1 :D Pozdro :*
|
Cytuj:
I nieważne jest to, że miałeś tylko 100lvl.. |
@YooShimini i to nas rozni my to robimy dla zabawy : ) stracimy lvle zrobimy nowe a ty ciagle bedziesz sral na expie zeby nie pasc. elo
|
Cytuj:
q rox edit; 10.04 urodziny szefaa |
Cytuj:
|
Phoenix japa
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:51. |
|