![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Polak done ;d nawet łatwy =]
|
srak
wszystkie lektury przeczytalem, i nie umialem tylko 4. wesele, CHŁOPI, PAN TADEUSZ, i dziady i kurwa 2 ktoruych nie umialem na maturze |
No to masz problem ;)
Zresztą nie trzeba było znac doskonale lektur. W poleceniu było wyraźnie napisane, żeby oprzec się na podanym fragmencie, a nie jak w większośc przypadków na maturze z polaka "... i do znajomości całego utworu" blah blah blah W sumie było pewne, że albo dadzą coś z romantyzmu albo jedną z najważniejszych lektur, czyli: Chłopi, Wesele, Pan Taduesz, Potop. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Angol a little harder ;d ale jakoś poszło xd wos i hista left
|
Co wy gadacie :p nie jest zle :D
@poreda Jakbym gral 10 charami to tez bym nie przeczytal lektur opaopeoapoepaope |
@Matura
"Wiem, ten papierek ze szkoły nie czyni mnie człowiekiem, bez tego też jesteś człowiekiem, więc nie przejmuj się jeśli mówią ci, że bez tego jesteś śmieciem, nie przejmuj się i uwierz w siebie...":) @down nie, moje "motto" chlopaczku |
Cytuj:
@up No to mówie, że Zoltanów =D |
Cytuj:
chyba ze masz jakies info z drugiej reki? o.o |
Cytuj:
|
e tam, jako rozrywka jest ok
|
heh... zostawcie porede ;)
uczepiliście się chłopaka, powiem tak jego życie, jego sprawa co robi i chuj was to swędzi :p |
A ciebie co obchodzi, że mnie uj swędzi?;P
|
raczej nie uczepili, tylko niedokonca dobrze uslyszeli ;p
a tak wogole: GIRNIUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS zagladasz tu jeszcze? 8o8o8o |
Banished: until Jun 04 2009, 16:51:40 CEST because of using unofficial software to play
OPSKASOPEKASAOSPEKAS finally \o/ Teraz powrót na wojnę na tylko ;d |
Cytuj:
A co chcesz mi laske zrobić że ci sie nagle o mnie przypomniało?:D |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:18. |
|