![]() |
|
Czy ktos moglby mi przypomniec kim byl ex cavator bo kiedys o nim slyszalem i pamietam tyle z tego ze niezle ziolko z niego bylo
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ekhem no life? stary nie wiesz jaki mam urozmaicony rl :) poprostu ja wiem jak ta gra dziala :) ty wrocisz o 15 ze sql i idziesz na tomba i jestes zachwycony :O a zeby np na dragi pojsc nie pojdizesz bo zajete :) dlatego ja wole np w tygodniu bawic sie bary itd a w weekend wstac po ss zajac te dragi i siedziec 36h :) a nie do konca zycia bawic sie na rotach -.-. Naleze do grona ludzi ktorzy umieja laczyc to i to a mojego rl nie jeden z was by mi pozazdroscil... (Hail slumsy :D <-- to byl sarkazm ^^) Btw Homeni ile robiles lvl?? nie wpienialo cie ze inni cie jada z lvlem? Phi ja chcialem pokazac ludzia ze ekhem Taki zwykly szary Gorn potrafi zownowac osoby ktore graja na 3 ownerow :) i udalo sie... Gram for fun i kiedy mam czas wolny od kolegow (nie mam zamiaru siedziec dzien w dzien <-- jezeli to wasz ten piekny rl :D albo grac w pilke phi) |
Cytuj:
|
@up nie cytuje sie sskow
gz skilla tak btw. :p |
Czy ktos kurwa wkoncu moglby odpowiedziec na moj wczesniejszy post a mianowicie opisac troszku ex cavatora
|
A czy elo kurfa ziam wyzej moze ladnie poprosic?
|
[offtopic]
@Gundark Kocham posty pisane o 13:37 ^^ |
Lvl
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie wiem bo z tego co mi opowiadano to niezle roz*******al na tej danubii i chcialbym moze cos na ten temat uslyszec jak pamietasz mozesz jeszcze podac lv jaki mial zanim zostal zrookowany |
Cytuj:
Podczas wojny z Mythos dochodziło do wielu przekrętow zwi±zanych z Hakowaniem Postaci (Zanobia Flominger, Karwa,Eros de'vrie itd.. ) wielu graczy utracilo swoje ukochane konta :evul: ,ale Mythos i tak przegralo 8o po odejsciu kluczowych ludzi z Mythos tj. Walkor,Povi bb wykorzystalo to i przejeło inicjatywe na serverze :D A co do Ex Cavatora to z tego co pamietam poprostu robil ostre PA na cały serverze ;F ~urs Frebs |
Przed chwil± wbite:
Najpierw 46 level: http://i169.photobucket.com/albums/u...92/46level.jpg i chwile póĽniej 46 magic level: http://i169.photobucket.com/albums/u...magiclevel.jpg szkode tylko że cały loot to 2 kryształki i 900 gp :( @down wżucaj,wżucaj :) |
Gratuluje Morfeusz! Loot naprawde nieudany ale 2 advance ;). Niedlugo też co¶ ciekawego wrzuce. Mam fotki z banshee questa ale nie wiem czy kogo¶ zaciekawi±.
Pozdrawiam!! |
Gz morfeusz... xDDD
|
Cytuj:
Omg większych bzdetów w życiu nie słyszałem .. Mythos nie przegrało wojny z Bad Gays ( Boyss ) nawet jak odeszli "kluczowi gracze" to Mythos rz±dzili na servie. btw. Eros nie był hacknięty w czasie wojny .. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15. |
|