![]() |
|
Cytuj:
@Finix nie kloc sie juz z daxem omg nie lubie jak kumple moi sie kloca:P |
kto to jest Yooshimini ? bo na pewno nie yooshimi... a pajacuje tutaj z jego nickiem
|
No masz racje debilu, że nie jestem Yooshimim :D Gratuluje odkrycia :D:D :baby: Macie racje to nas różni... :P Z jednej strony to mam Was za debili, a z drugiej Was lubię ;] I skończmy już tę batalię (X() Pozdro :*
|
worrrrd kielek! przylazl jakis 40 lev i placze od 3 stron jakie bongo sa nuby i lajzy, bo mu ubily tego chara robionego 2 miechy na trollach na nolife mode on, get a life!
|
Napisałeś, że pisze pismem PoKeMoN, a to nie prawda.. ja poprostu stawiam duże litery tam gdzie trzeba. Żal mi was.. "no life mode on" - to chyba Wy tak gracie... Ja w tibie nie gram 12h na dobę... Podniecacie się tym, jakby to co najmniej Bóg był, a to tylko gra.
|
Cytuj:
A teraz ide sobie przysmażyć, zanim deszcz zacznie padać;)) I about dax.. http://www.wrzuta.pl/audio/lB40BAxhO5/rewizja_-_metrus |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Feav gz, ale idź na odwyk w końcu.. Feav'a ze 117 lvl do 8, a na forum dalej siedzisz :P Rozumiem, że Bongo jest zabawne, ale z nimi i tak nie wygrasz. Na jakiej zasadzie twierdzisz, że jestem kretynem? Uzasadnij. Ciekawe, czy virtue kiedyś zacznie na poważnie bić bongo.. Ten temak to ciągłe kłótnie, nie widzę sensu jego istnienia...Wiem, że zaraz się znowu boruta zacznie, że temat ma sens itp. Są tu same kłótnie, więc uważam, że temat do zamknięcia. Ciao
|
Cytuj:
Loffciam |
Cytuj:
Poza tym stawiasz za dużo przecinków, kiedy to czytam to wydaje mi się, że miałeś zadyszke albo cie ktoś gonił ;;;;;;;;;;;;;p |
Ja: miales afk byc
Ripper: jeb sie Ripper: jeszcze nie ma klanu jaki retard! |
Na poczatku myslalem ze pan "PoKemOn" uzywa w swoich postach ironii, ale srodze sie zawiodlem.
Pan PoKemOn wbil zapewne swoich evul charem 40 lev i paniczne klika w logout gdy na horyzoncie pojawia sie jakis 45 lev:baby:. No i oczywiscie od ironii na tym forum jest nasz nieoceniony Wincenty (bardzo pozdrawiam z tego miejsca:cup:) I tesz sopie daje buski w poscie rzeby bylo kul. |
Cytuj:
Cytuj:
@edit kurde, nie to konto xd |
Dobra xd rozgryźliście mnie..czasami lubię ludzi powkręcać (robić z siebie idiotę:cup:) Pozdro All
|
Cytuj:
|
DAX jestes najbardziej p*jebanym czlowiekiem na tym forum. Wyzywasz wszystkich od nerdów , no-lifów a sam zakladasz co moment nowe chary expisz expisz , hunt i to samo.
Piszesz najwiecej na tym forum, czasami czytajac je, mam wrazenie ze odswiezasz je co 15 minut zeby byc tylko na bierzaco. pozdro fotka.pl :baby: |
Cytuj:
|
łał feaf jestes boZki bo ćpasz.
Leszczu S*******aj do Domu |
ale wy fszyscy mondrzy zabawni super i wogle
|
dax podaj gg na pw :] mam interes ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:17. |
|