Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

IridiaCarlinPk 10-04-2008 13:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez YooShimini (Post 1993897)
Kur.. jestem nowy na forum i co chwile widzę kłótnie xDD Bongo..po co nas bijecie? już raz padłem noobem od was ...-.- 39 lvl ubić..też mi sukces... Z 80 do 69 do faktycznie osiągnięcie Dax'ie, oby tak dalej ;D ;D

lawl ubilismy cie bo tak nam sie podobalo lol a tracimy lvle bo nie placzemy gdy padniemy i nie bijemy starej z krzesla bo tibia to tlyko gra,lubimy pking to pkujemy proste

@Finix nie kloc sie juz z daxem omg nie lubie jak kumple moi sie kloca:P

janok 10-04-2008 14:17

kto to jest Yooshimini ? bo na pewno nie yooshimi... a pajacuje tutaj z jego nickiem

YooShimini 10-04-2008 15:08

No masz racje debilu, że nie jestem Yooshimim :D Gratuluje odkrycia :D:D :baby: Macie racje to nas różni... :P Z jednej strony to mam Was za debili, a z drugiej Was lubię ;] I skończmy już tę batalię (X() Pozdro :*

Harru 10-04-2008 16:26

worrrrd kielek! przylazl jakis 40 lev i placze od 3 stron jakie bongo sa nuby i lajzy, bo mu ubily tego chara robionego 2 miechy na trollach na nolife mode on, get a life!

YooShimini 10-04-2008 17:11

Napisałeś, że pisze pismem PoKeMoN, a to nie prawda.. ja poprostu stawiam duże litery tam gdzie trzeba. Żal mi was.. "no life mode on" - to chyba Wy tak gracie... Ja w tibie nie gram 12h na dobę... Podniecacie się tym, jakby to co najmniej Bóg był, a to tylko gra.

-Phoenix- 10-04-2008 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez YooShimini (Post 1994881)
Napisałeś, że pisze pismem PoKeMoN, a to nie prawda.. ja poprostu stawiam duże litery tam gdzie trzeba. Żal mi was.. "no life mode on" - to chyba Wy tak gracie... Ja w tibie nie gram 12h na dobę... Podniecacie się tym, jakby to co najmniej Bóg był, a to tylko gra.

12h na dobe grają frajerzy, ja pod 16 podbić umiem, o!
A teraz ide sobie przysmażyć, zanim deszcz zacznie padać;))

I about dax..
http://www.wrzuta.pl/audio/lB40BAxhO5/rewizja_-_metrus

Vincento_Vampire 10-04-2008 17:20

Cytuj:

borze ale kretynX(X(X(

Wasz szczerze,
Shane

~

YooShimini 10-04-2008 17:45

Feav gz, ale idź na odwyk w końcu.. Feav'a ze 117 lvl do 8, a na forum dalej siedzisz :P Rozumiem, że Bongo jest zabawne, ale z nimi i tak nie wygrasz. Na jakiej zasadzie twierdzisz, że jestem kretynem? Uzasadnij. Ciekawe, czy virtue kiedyś zacznie na poważnie bić bongo.. Ten temak to ciągłe kłótnie, nie widzę sensu jego istnienia...Wiem, że zaraz się znowu boruta zacznie, że temat ma sens itp. Są tu same kłótnie, więc uważam, że temat do zamknięcia. Ciao

Firgasto 10-04-2008 17:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez YooShimini (Post 1994975)
Ciekawe, czy virtue kiedyś zacznie na poważnie bić bongo.

Ahahahaha... Tyle Ci powiem...

Loffciam

Kiełek 10-04-2008 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez YooShimini (Post 1994975)
Feav gz, ale idź na odwyk w końcu.. Feav'a ze 117 lvl do 8, a na forum dalej siedzisz :P Rozumiem, że Bongo jest zabawne, ale z nimi i tak nie wygrasz. Na jakiej zasadzie twierdzisz, że jestem kretynem? Uzasadnij. Ciekawe, czy virtue kiedyś zacznie na poważnie bić bongo.. Ten temak to ciągłe kłótnie, nie widzę sensu jego istnienia...Wiem, że zaraz się znowu boruta zacznie, że temat ma sens itp. Są tu same kłótnie, więc uważam, że temat do zamknięcia. Ciao

W tematach o Iridii zawsze były kłótnie :)
Poza tym stawiasz za dużo przecinków, kiedy to czytam to wydaje mi się, że miałeś zadyszke albo cie ktoś gonił ;;;;;;;;;;;;;p

Massterralph 10-04-2008 18:05

Ja: miales afk byc
Ripper: jeb sie
Ripper: jeszcze nie ma klanu

jaki retard!

dzbanoln 10-04-2008 20:16

Na poczatku myslalem ze pan "PoKemOn" uzywa w swoich postach ironii, ale srodze sie zawiodlem.
Pan PoKemOn wbil zapewne swoich evul charem 40 lev i paniczne klika w logout gdy na horyzoncie pojawia sie jakis 45 lev:baby:.
No i oczywiscie od ironii na tym forum jest nasz nieoceniony Wincenty (bardzo pozdrawiam z tego miejsca:cup:)
I tesz sopie daje buski w poscie rzeby bylo kul.

Belin 10-04-2008 20:32

Cytuj:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez YooShimini (Post 1994062)
Vrell, a Ty jak zwykle swoje :D Okey zadzwonię i zapytam jak się rodzą tacy idioci jak Ty :D Gz Unjustow. :D GoGo lvl 1 :D Pozdro :*

Jesteś pewien?:D

@edit
kurde, nie to konto xd

YooShimini 10-04-2008 20:46

Dobra xd rozgryźliście mnie..czasami lubię ludzi powkręcać (robić z siebie idiotę:cup:) Pozdro All

Lisu 11-04-2008 02:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez YooShimini (Post 1995374)
czasami lubię ludzi powkręcać (robić z siebie idiotę:cup:)

Odnosze wrazenie ze nie wkrecasz ;/

bilabong 11-04-2008 10:01

DAX jestes najbardziej p*jebanym czlowiekiem na tym forum. Wyzywasz wszystkich od nerdów , no-lifów a sam zakladasz co moment nowe chary expisz expisz , hunt i to samo.
Piszesz najwiecej na tym forum, czasami czytajac je, mam wrazenie ze odswiezasz je co 15 minut zeby byc tylko na bierzaco.

pozdro fotka.pl :baby:

adnincv 11-04-2008 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bilabong (Post 1996013)
DAX jestes najbardziej p*jebanym czlowiekiem na tym forum. Wyzywasz wszystkich od nerdów , no-lifów a sam zakladasz co moment nowe chary expisz expisz , hunt i to samo.
Piszesz najwiecej na tym forum, czasami czytajac je, mam wrazenie ze odswiezasz je co 15 minut zeby byc tylko na bierzaco.

pozdro fotka.pl :baby:

no hehe dzienki za komplement hehe i moge pisac co mi sie podoba, gala;d;d ,l,

Gruhard 11-04-2008 15:35

łał feaf jestes boZki bo ćpasz.

Leszczu S*******aj do Domu

Meteon! 11-04-2008 15:48

ale wy fszyscy mondrzy zabawni super i wogle

Imgsfe 11-04-2008 19:37

dax podaj gg na pw :] mam interes ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:17.