![]() |
|
Cytuj:
Code Geass dosyc wciągające, choc nadal nie przekonało mnie do mechów x| |
A co oznacza to ostatnie? : D
Nie no, ja juz mam 2,40 na bilet! @Down Ech nawet pomarzyc nie dasz... |
@Gro
Oglądałem ; ), tylko trudno mi powiedzieć że dziewczęta są "kawaii" skoro na ekranie widać tylko masę pikseli i jeszcze ta ścieżka dźwiękowa(zdaje sobie sprawę że prawdopodobnie jest to nagranie telefonem). Sory, za próbę sprowadzenia cię na ziemie, ale nie wyobrażaj sobie zbyt wiele :D. Nie myśl, że jak wyjdziesz na ulice to wszystkie laski sie na ciebie rzucą i co gorsza, nie wszystkie muszą być ładne :P. @Corgar Jestem jak najbardziej za "zmianą" tematu, w końcu bardzo często takie i inne sprawy związane z Japonią są poruszane. @up Jeśli nie wiesz co to znaczy "mecha". To tak w skrócie jest to taki duuży robot, w którym siedzi człowiek, potocznie zwany pilotem. No i te roboty przeważnie walczą. Jest to jeden z gatunków anime. |
Psikk heretyku jeden!! Jak ktoś ma nas sprowadzać na ziemię to japonki, nie ty!
Bierzemy Rayze? Ktoś musi płacić za pamiątki ;p Nipah! Corgar Frizz |
@Otakuma
Odezwal sie "ten co wie". Ze sie nie rzuca to wiadomo, ale podobno lekko mowiac sa... latwe. @Koszyk No to zbiorka, ja moge dorzucic kolejne 2,40! @Corgar Swietny pomysl, bo na gadzety pewnie wybulimy wiecej niz na bilet dla Rayzy. |
Więc mamy już 7,20!! Kuma daj pieniążek! Strasznie ciekaw jest jak w rzeczywistości jest na harajuku.
PS. Wbije tu kiedyś jakiś nieoswojony modek i nam 1/2 tematu zniknie... w tym 5/6 postów Rayzy i Gro xD Nipah! Corgar Frizz |
Nieoswojone modki tu nie wbijaja.
@Nari Mnie do mechow najbardziej przekonalo NGE. B. fajny pomysl. |
Zastanawie mnie jak można nie lubieć mechów? One są piękne, doskonałe i uniwersalne! A piękno Gurena MK2 to coś niepowtarzalnego! Takie coś może stworzyć tylko geniusz.
Nipah! Corgar Frizz |
SUMIMASEN!! Już nigdy nie skrytykuję tańczących japonek. Tylko mnie weźcie ze sobą. Na bilet mogę dać nawet 3,20.
Chyba czerwiec i lipiec będą dla mnie bardzo pracowitymi miesiącami. Jeśli mam wypełnić moje wszystkie plany na sierpień :D. Mam tu na myśli pracę w sensie dosłownym. @up A ciebie znowu tu Gurena ciągnie, mam nadzieję, że kiedy kupisz już figurkę to ci przejdzie. |
@Up
W sensie doslownym, czyli... cialem?xD @Corgar EVA Unit 01 FTW! @Azumanga Daioh Jestem na 5 epie, totalny bezfabulowiec, ale moze sie podobac :) |
@Gro
Eva 01 też jest niesamowity. Ale Guren MK2 lepszy. @Kuma Weź mnie ze sobą! Ja też mam wielkie potrzeby finansowe! Nawet nie wyobrażasz sobie ile kosztuje budowa Gurena MK2 w skali 1:1, w pełni funkcjonalnego.... to nie są sumy dostępne dla normalnego człowieka... dlatego musisz mnie wziąść ze sobą. Onegai Kuma-sama! Nipah! Corgar Frizz |
Cytuj:
[quote=Otakuma;2428499]SUMIMASEN!! Już nigdy nie skrytykuję tańczących japonek. Tylko mnie weźcie ze sobą. Na bilet mogę dać nawet 3,20. /quote] To ja też dorzucę 2.40! Plan zbrodni: Ja robię za zwykłego pasażera, a resztę się do walizek jako bagaż spakuje. Macie tylko jedno podstawowe zadanie: schudnąc do masy dozwolonej na lot, czyli chyba 25 kg. |
@Corgar
EVA w przeciwienstwie do Gurena nie jest tylko maszyna, dlatego wg. mnie jest ciekawszym mechem. @Nari Gome, sam moj wozek wazy 5kg :< |
@Gro
Prawie na 100% fizycznie, interpretuj to jak chcesz...;) @Corgar Nie wiem co mam ci powiedzieć. Nie lubię obiecywać czegoś jeśli nie jestem w miarę pewny sytuacji. @Nari To niech przynajmniej moje oczy pojadą. |
To że nie jest tylko mechem nie sprawia że lepiej wygląda. Guren MK2 jest moim ulubionym mechem i chyba nic już tego nie zmieni. Do tego Kallen jeszcze jest ;p
Eva 01 jest ciekawszy, ale pod względem czysto estetycznym przegrywa z MK2. I MK2 więcej razy był w akcji, więc miałem się czas na niego napatrzeć. @Kuma Znowu jakas aluzja do mnie? Oyasuminasay, ja spadam... spamujcie bez mnie! Żeby mi dogonić w tym tygodniu ilością postów temat zdjęcia koment! Nipah! Corgar Frizz |
@Kuma
Lepiej, zebym nie interpretowal tego jak chce >.> @Corgar Pod wzgledem wygladu Guren roksi, ale to nie wszystko, EVA ma dusze! |
|
@Up
TwojStaryToDwuglowyPies 666 @Azumanga Niektore momenty swietne :D Czasami tylko zanudza. |
Cytuj:
@Czegochcesz Moje pierwsze i jedyne skojarzenie do tego zdjęcia to Hellsing. Więcej pomysłów nie mam ;/ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:13. |
|