![]() |
|
@Lisek
Good Joke xDD Gdybym ja tak wyglądał :O hahaha |
Cytuj:
Ip: furorawar81.ath.cx wbijac na otsa xDDDDDDDD |
A teraz możesz mi OPIERDOLIĆ CHUJA ..
smacznego.. A może frytki do tego? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
co do otsa to ja z checia wbije xP tylko wez wrzuc ip changera na speedyshara albo rapida bo wujek google sam syf mi prezentuje xP i tak nie ma to jak pvp w 7.6...
@Furora omg jakbym mial teraz wrocic do gry... syf kila i mogila, ale jedno moge przynac: najlpesze openki z furory :) az chce sie ogladac :) |
Elioth na jakim OTSie grasz? haha xDD jaki wbiłeś lvl? 232131321??
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do mojego expa jak zauwazyles zapewne o znawco furory nie expie juz ze 2 miechy a przypomne tylko ze wtedy jeszcze bylismy i z wra i z vision, no ale juz kiedysss to powtarzalem nawet nie raz, ludzie wiedza lepiej od ciebie co robisz itp. Dobra s*******aj ide spac. |
czyżby osoby zajmujące się tym forum zorientowały się, że nie ma sensu go moderować ??
|
Cytuj:
^.^ |
Banda idiotow -.-
co do van rebeliona to po prostu widac kolezenstwo i uczciwosc niektorych ludzi zawiodlem sie Filipie jesli on to zrobil ;s |
[CHAR]Rezorn[/CHAR]
Feb 15 2008, 12:24:02 CET Killed at Level 109 by [CHAR]Sachista[/CHAR] To rezorn taka cipa, czy sachista taki dobry jest? :D |
ots nawet nawet ;D
|
ten ots jest offline ;(
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Spójrz na godziny : Feb 15 2008, 12:24:02 CET Mar 15 2008, 19:53:31 CET Mar 15 2008, 20:04:58 CET Nie sądzę, że koleś, który go hakuje zabija go w takich odstępach czasowych. Po prostu zdarzył mu się gorszy dzień to wszystko... |
Powiedzialbym ze twoja stara miala gorszy dzien jak cie splodzila, ale nie powiem bo nie bede si eznizal do poziomu co poniektorych.
Klimek ty cioto tak ci powiem tego po tobie sie nie spodziewalem, jestes zalosny ;s |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:25. |
|