![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
(Sam bot mu jedzie, a tutaj posta pisze "Boterzy.. zal mi was") Niestety taka prawda. Ja się umiem do tego przyznać że bota używam! do skilowania =) |
@Arqus
Normalka ;) @szmerak_ek Yup, tez sie nie wstydze ze uzywam bota 0o (taka pomoc) xd Xaszkil ;) |
Ston, Ja za 2lvle na Frostach miałem lepszego loota xD
|
Cytuj:
Yeee jebany boter... 24/h na bocie... A sami bota używają =/ |
...
Nie bede pisac "exura gran" moze?;o... I nie placze bo mam w dupie takich lamusow;)... Spedzilem na boocie ale teraz nie warto;)... Chociaz m walli nie mam na hocie i nie podniecam sie ze wale takie "pro" m walle;)
|
I oto ten wielki skill rekonu.
Jeden z nich się jebnął i wstawił ss'a robionego z gry a nie z CAM'a szał pał _/ Rekon \_ |
Pierdolenie bez sensu . Bot to Bot uzywalem go zawsze jak i reszta. Ta gra dawno stracila sens wiec po co sie meczyc. Jaka jest przyjemnosc z gry bez bota po tych apdejtach ? dla mnie zadna. U mnie tibia ma tylko wartosc w kasie rl. ( oczywiscie teraz , bo kiedys się fajnie gralo i przyznam ze dlugo sie siedzialo , kasa na pacce tez szla. Ale kiedys to kiedys inne czasy)
|
Cytuj:
Xaszkil ;) |
mlvl
|
Cytuj:
Pamiętam jak 50 level stał pod dp i każdy WOW WOW. Zajebał z gfb w wszystkich i nietykalny :P a teraz poradniki jak wbić 100 level w 2 tygodnie o0 Tibia zaczeła się jebać od updata 7.5. 7.0 - 7.4 to był wymiot jakiś hardcore był. 100 EK mógł paść przy blokowaniu jednego dla jak combo zebrał. Druid był potrzebny do robienia Uhów. Nie było soulów ;P szło uhów robić a robić :P. Na 15 levelu Sdki sie trzaskało sorkiem Kurde o bocie wiedziało może 2% ludzi grających w całą tipje Szkoda że te czasy nie powrócą =( |
Cytuj:
|
Cytuj:
No jasne.... :P Boże daj mi światło :D:D HAHA stare czasy się wspominają :) Cytuj:
Ważne że my wiemy ;P |
@up: wez sie tak nie jaraj, najelpiej wyjdz
|
Cytuj:
=/ TBI Wiesz wogóle co to? czy słownik jakiś dać? |
@up: ogarnij sie - nawijasz o botach jakby kogos to obchodzilo na dodatek podniecasz sie jakims lamerskim tbi, kolegow tu szukasz?
|
Cytuj:
|
@up: i o to mi chodziło, cze
|
@up joł znakusie
|
Cytuj:
i byl to palek/knight na 100% :)! lmao... wyjdz i zamknij drzwi. Xaszkil ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:38. |
|