![]() |
|
Bardol , zawsze wiedziałem ze zostaniemy frends x)
|
15:49 Loot of Zugurosh: 45 gold coins, golden boots, demonic essence, a demon horn, rusty legs, 5 soul orbs, 10 yellow pieces of cloth, a great spirit potion, 85 gold coins
pozdro kenami xd |
Cześć, nowy podpis ;d
|
Bardol ty chyba mi specialnie cama dałeś xD
19:46 Armatyz [218]: dobrze dobrze 19:46 Armatyz [218]: ;d 19:46 Armatyz: »kurwa zebym gral abcoka charem 19:46 Armatyz: »to juz mistrzostwo xd 19:46 Armatyz [218]: hahah |
Cytuj:
Dobra robota. ;) |
Cytuj:
|
Wiszu jak tam po DHQ??:D:D:D:D
Spadło coś z demków?:D:> Jan 10 2010, 20:23:24 CET Died at Level 169 by a demon. Jan 10 2010, 20:14:24 CET Died at Level 170 by a demon. heh |
@ UP
siemanko junior widzę, że niedawno obejrzałeś Green Street Hooligans i stałeś się zapewne wielkim fanem West Ham United. Wymień mi ze 2 nazwiska zawodników tejże drużyny, tylko tak uczciwie, z pamięci B) |
@up
Doobra S*******aj pierdolony afganski bachorze. :baby: A tobie pewnie od niedawna spodobalo sie fazowanie z wytrzeszczona gala i teraz zgrywasz tu luuzaka... "mam piec i pół gram w drodze przez nos do zatok":o @down Cytuj:
|
@Radziu
Siemano napinaczu z carlin.pl;) Nie interesuje mnie ten śmieszny klub. To tak na wstępie;) a nawet gdybym miał zostać jego fanem to nie poprzez oglądnięcie filmu tylko raczej meczu w ich wykonaniu nieprawdaż?;> A po drugie skąd Ty możesz wiedzieć kiedy oglądałem ten film skoro wbiłem tu pierwszy raz od roku a może i dłużej... Ogarnij sie człowieku... |
Wlasnie zobaczylem filmik z Kyry Lesiu i widze ze niestety porobili Cie jak starą kur*ę.
|
co fakt to fakt XD
|
Cytuj:
|
Ej Toksong, ja mam taka rozkmine od dluzeszgo czasu czy ciebie nie kochaja w domu zbyt mocno analnie, bo to, co ty tutaj od*******asz za maniany to juz przechodzi ludzkie pojecie.
Przygotowane riposty dla Ciebie: Kod:
S*******aj Kod:
jestes zerem Kod:
rzal mi cje kolego napraffde !! yyyyyyy mleko Kod:
cool story synek |
Wzruszylem sie :D
Pocisnij mi jeszcze pare elo internetowych tekstow i poczuj te przeeeewage B) Moja riposta dla ciebie jest moj avatar... hejter_/ |
Cytuj:
Cytuj:
|
pucowac pizdo? Jezeli uwazasz ze pucowaniem jest to iz potwierdzilem fakt ze lamil typ jak chuj bo bedac tam gdzie malo osob moze go ubic dal sie wypchnac jak szmata to no coz...
|
Cytuj:
|
ej ziomus, jak Cie kiedys na pustyni zlozylismy to taki pro nie byles XD
bez urazy oczywiscie, to nie mial byc pojazd. |
Cytuj:
Zreszta co ma pustynia do tego jak Lesiu padl? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:42. |
|