Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zdjecia RL koment. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37054)

Voon 07-01-2009 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Don_Kustosz (Post 2413009)
-Jezeli mam cos do goscia - uderze pierwszy

Idąc twoją zasadą: czytam twoje posty i mogę stwierdzić, że jesteś głupi.

Cytuj:

prawdziwa walka nie polega na jakims niby boksie ;d gosc podbija rzuca sie 3 kopy w twarz i pozamiatane :P

Mięśnie uciskają Ci mózg.

Zalgadis 07-01-2009 14:42

Walka zależy od szczęścia i czynników zewnętrznych.
Ale wiadomo że jak ktoś pięści nie umie zacisnąć to nie wygra.

Tu się chyba komentuje zdjęcia, a nie kłóci na temat sztuk walki/koksowania.
Od tego był/jest/powinien być osobny temat.

Exodus 07-01-2009 15:24

Wlasnie nie powinno byc takiego tematu, bo tam by ludzie gadali tak samo jak tutaj Kustosz, ktory ma nas na szczala.

Glamri 07-01-2009 15:41

Cytuj:

Cos na temat bicia dla Droma :
-Ci ktorzy trenuja MMa wcale nie wygladaja slabo :p (patrz - popek)
-takowy pan po ciosie od pozadnego kolesia nie raczy wstac (ot wiadomo "koks" tez musi miec jakies tam obicie treningowe zeby wiedziec co zrobic)
-Watpie nawet zeby taki "mniejszy" sam podbil do takiego "koksa" :p
-prawdziwa walka nie polega na jakims niby boksie ;d gosc podbija rzuca sie 3 kopy w twarz i pozamiatane :p

Ot to jest poprawienie twojej teorii (wedlug mnie) :p
Tylko, że walka jakakolwiek nie zależy od wielkości mięśni tylko lat treningu i obycia... ; ) Z resztą te Twoje wywody są coraz żałośniejsza... Mniejsza. Skończmy z tym.

@Voon:
Fajna część ciała ; D

Smoly 07-01-2009 16:06

Nieźle pisze Don_Kustosz (jak pomyliłem nick, to idź zjedz sterydy).Chłopie jesteś tłusty (mówiąc potocznie, mówiąc "yntelygentnie" otyły) i robisz z siebie nie wiadomo jakiego pakera.W dodatku masz 15 lat, a się mądrujesz, jakbyś wszystkie rozumy pozjadał.I niby ty taki pro fajter jesteś? Byle jaki 18-20 latek by do ciebie podszedł i by cię złożył w 30 sekund, nie ważne czy byś miał 30/40/50 w bicepsie.Jesteś jeszcze dziecko, hormony ci buzują i robisz z siebie pana "wyżej sram, niż dupę mam", ot.Przystopuj.

Kurczakos 07-01-2009 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smoly (Post 2413168)
Nieźle pisze Don_Kustosz (jak pomyliłem nick, to idź zjedz sterydy).Chłopie jesteś tłusty (mówiąc potocznie, mówiąc "yntelygentnie" otyły) i robisz z siebie nie wiadomo jakiego pakera.W dodatku masz 15 lat, a się mądrujesz, jakbyś wszystkie rozumy pozjadał.I niby ty taki pro fajter jesteś? Byle jaki 18-20 latek by do ciebie podszedł i by cię złożył w 30 sekund, nie ważne czy byś miał 30/40/50 w bicepsie.Jesteś jeszcze dziecko, hormony ci buzują i robisz z siebie pana "wyżej sram, niż dupę mam", ot.Przystopuj.

Święta prawda.
Kustosz zrób zdjęcia na którym pokazujesz motyla, ew. plecy lub chociaż jak nie dociskasz Swojego śmiesznego bicepsa bo ciała bo u każdego wychodzi taki efekt.

Ojeja żeby nie było offtopu, skoro się tu komentuje... Kustosz masz brzydką twarz.

Kajulec 07-01-2009 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurczakos (Post 2413319)
Święta prawda.
Kustosz zrób zdjęcia na którym pokazujesz motyla, ew. plecy lub chociaż jak nie dociskasz Swojego śmiesznego bicepsa bo ciała bo u każdego wychodzi taki efekt.

Eeej, u mnie taki efekt nie wychodzi, a dociskam i dociskam.. :/

Lasooch 07-01-2009 19:16

@Kustosz: gdy pisałem pierwszego posta, myślałem, żeś może inteligentny, tylko chcesz popakować i skrytykowałem twój wygląd. Teraz widzę, żeś po prostu kretyn - i to coraz większy, z każdym kolejnym postem.

Lechista 07-01-2009 19:29

Cytuj:

Cos na temat bicia dla Droma :
-Ci ktorzy trenuja MMa wcale nie wygladaja slabo :P (patrz - popek)
-takowy pan po ciosie od pozadnego kolesia nie raczy wstac (ot wiadomo "koks" tez musi miec jakies tam obicie treningowe zeby wiedziec co zrobic)
-Watpie nawet zeby taki "mniejszy" sam podbil do takiego "koksa" :P
-prawdziwa walka nie polega na jakims niby boksie ;d gosc podbija rzuca sie 3 kopy w twarz i pozamiatane :P

Ot to jest poprawienie twojej teorii (wedlug mnie) :P

Od tych sterydów masz już tak mózg wyryty, że to jest nieprawdopodobne.
Pomyśl co będzie jeśli taki MMA, Karateka, ktoś trenujący aikido albo dżudo sparuje twój cios albo dostanie gonga ale będąc wytrzymały wstanie w sekundę i cię załatwi?? Jestem pewny, że ktoś kto zna świetnie sztuki walki i jest od ciebie o 40kilo lżejszy zrobiłby z ciebie miazgę tak, że ty byś tego nawet nie zauważył, pamietaj ze nie tylko liczą się mięśnie, ale także technika, szybkość, zwinność..

Ulrikk 07-01-2009 19:40

Eh, przez takich każdy będzie uważał, że posiadanie mięśni= nie posiadanie mózgu. A wcale tak nie jest, nawet w nieznaczącym procencie.

Yoh Asakura 07-01-2009 20:46

Sam nie wiem, kto jest bardziej żałosny. Facet, który gada o jednostrzałowcach, czy faceci, którzy się oburzają i mówią, że to on by dostał wpieprz. :confused:

Gelt 07-01-2009 20:49

Facet udajoncy kobietę!:cup:

@down

Moja osobista porażka.

Yoh Asakura 07-01-2009 20:53

Znudziłeś mi się.

Argen 07-01-2009 21:06

Ja od walenia (w klawisze -.-) mam tak rozwinięte mięśnie palców, że bym was, jednostrzałowce, pstryknięciem rozłożył.

pozdro 600v,
flame allowed

Yoh Asakura 07-01-2009 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2413635)

@down

Moja osobista porażka.

No dobra.
Get a sex, hermaphrodite.

Zalgadis 07-01-2009 21:54

Fuck double :/

Zalgadis 08-01-2009 15:07

A ja mam was na glana bądź iroka xD

Żyłka 08-01-2009 15:08

Gimnazjum 9 (Piekary)

Zalgadis 08-01-2009 15:09

Pozdrów Tasiora xD
Jeżeli znasz of corz

PS. A weź zrób fotkę bez napinki xD

Gelt 08-01-2009 16:12

Ależ Ty masz wadę postawy: o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:37.