![]() |
|
Liverpool 2:0 Manchester United :D
|
Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=v4sto...layer_embedded ...a Legia przegrała :( No, i nikt nie wspominał o polskiej lidze, nie było tych wyzwisk "AMIKA!11". @Down A w czym, jeśli można wiedzieć? |
FALUBAZ K
FALUBAZ S FALUBAZ MISTRZEM POLSKI JEST !!! http://img194.imageshack.us/img194/4018/4117726df7.jpg |
@Anonimowy
Zielona Góra == żuzel |
nigdy nie rozumialem tego sportu, zasad punktowania, i w ogole o co tam chodzi. Dla mnie rzorzel = boring.
|
a Widzew wygral ze Zniczem Pruszkow 7-0 -.-
|
Cytuj:
Barcelona 6-1 Saragossa - to co ten zespół wyprawia na CN ... I niespodzianka wieczoru hat-trick Keity xD! |
Świetny mecz Busquetsa, ten chłopak robi wielkie postępy. Jeśli ograniczy błędy (a ma na to duuuuużo czasu) to za kilka lat będzie z niego drugi Xavi. Zlatan też bardzo dobre spotkanie zagrał, Messi w swoim stylu, tylko sporo strat miał. Keita wiadomo, Iniesta czasem coś szarpnął, ale ogólnie mało widoczny. Maxwell świetny, Puyol na prawej obronie to samo. Czyhryński średnio, ale dopiero co po kontuzji.
|
Ale obrona w defensywie nie zachwycała, a nie można patrzeć tylko na ofensywę. Valdes znów wybronił 2x sam na sam i tylko dzięki niemu nie straciliśmy 3 bramek :)
|
Cytuj:
|
Polonia Warszawa - Kompletne nic.
Piast Gliwice - Jeszcze większe nic. Jak takie 0 skilla gra w najwyższej klasie rozgrywkowej. Pogoń powoli, staje się czarnym koniem rozgrywek, jak już nim nie jest. ; d |
2nd Half - 75' Alcorcon 4 - 0 Real Madrid
kthxbye ;]]]]]]] |
lol.
........ |
lol.
.............. |
Ale siara, od kiedy Ronaldo nie gra nic im nie idzie a wcale nie było widać, że zespół jest od niego uzależniony... Dudka winił bym tylko za jedną bramkę ale fajnie to wyglądało jak tamci grali klepke a obrona realu stała i się patrzyła :>
|
ciezko mi powiedziec co sie dzieje z Realem, naprawde ten klub bez Cronaldo nic nie gra... Mam nadzieje, ze szybko wroci i wygraja jakis mecz i morale troche wzrosna, bo teraz pewnie pol skladu ma dola ;/
|
Cytuj:
Swoją drogą, Rafael grał jako DMF : D A myślałem, że gra Fabio z prawej strony była wystarczającym zaskoczeniem. |
Reaaaaaaaaal!
Co? Alcorcon! |
Barca!
Co? Oni grali antyfutbol :( |
Cytuj:
REAL? CO? 4;0!!!!! Jestem ciekaw czy jak Cristiano wróci będa grać lepiej. |
Arka_Sath_Wielki i Miszczu zawstydzili Paciucha.
|
Obstawiałem, że Pellegrini zostanie zwolniony po roku, jednak jak tak dalej pójdzie to zmiana trenera może nastąpić już w przerwie zimowej. Wtedy to boski Florentino kupi madridismo Mourinho/Wengera (albo nawet obu dla jeszcze lepszego efektu), Fabregasa, Ribery, Silve, Ville, Gerrarda i Clichy'ego bo każdy z wymienionych piłkarzy wręcz marzy o grze w tym klubie.
Hala Perez:D http://www.youtube.com/watch?v=eLrh_YWjkSc |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Chodzi o to, że Yoha zżera zazdrość kiedy patrzy na grę Barcelony.
|
Chodzi o takie sytuacje:
Barca przegrywa - sędzia był przekupiony. Barca remisuje - sędzia był przekupiony. Barca wygrywa - gdyby sędzia nie był przekupiony, strzeliłaby więcej goli. --- Barca przegrywa - przeciwnicy grali perfidny antyfutbol. :cup: |
Cytuj:
|
Jeśli Arsenal przegrywa, to tylko dlatego, że nie warto się męczyć/kompromitować przeciwnika/nie ma takiej potrzeby ; d
|
Arsenal nie przegrywa. Arsenal po prostu stwierdza, ze w tym meczu nie potrzebuje punktow.
|
Cytuj:
@topic NBA!!! K.Jay |
Arsenal przegrywa - sędzia był zły / szczęście im nie sprzyjało / były złe warunki atmosferyczne, murawa
Arsenal wygrywa - lol, co ja pisze. |
Cytuj:
http://sport.onet.pl/74327.3,1248704...wiadomosc.html :D |
@up
z tego wynika, ze Paris kibicuje Barcelonie =P A co do Realu i Barcy, dziwne, ze nagle na forum 20 osob kibicuje Barcelonie a Królewskim z 5... |
Cytuj:
|
Tylko o Realu coś mniej niż na początku sezonu :) np niejaki pan admin się przestał wypowiadać xD
|
Cytuj:
Cały sezon ?:o WOW no to powazni z was kibice, zadni sezonowy =D |
sadze ze chodzilo mu o to, ze od roku przeglada "Wydarzenia Sportowe" a nie ze od roku im kibicuje... i zeby nie bylo jak Chelsea w tym sezonie zgarnie wszystko, ze jestem sezonowcem, jestem za Chelsea :P
|
a ja też jestem za Chelsea żeby nie było że jestem sezonowcem : )
|
Pewnie i tak znów zostaniecie skarceni przez sędziów, dostaniecie jakąś karę, nie wygracie niczego, Romek odejdzie po czym Chelsea ustąpi miejsca Liverpoolowi, Arsenalowi, Tottenhamowi, City, Evertonowi i Aston Villi.
@Edit i Fulham ;) |
Cytuj:
dlatego też użyłem słowa 'my', równie dobrze mogłem napisać 'ja siedzę od ponad roku, nie wiem jak oni' |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:24. |
|