![]() |
|
Cytuj:
top: Ogladal ktos maria holic ? |
mamy 4x 2,40 i raz 3.20 czyli 12.80 zl... Szukac jakis tanich lini lotniczych i lecimy!
|
@Czego~
Zgadles! @Koszyk To moze piechota i wplaw?: D @Argen Nie, bo mechy sa napedzane wrozkowym pylkiem! |
załapie sie Jeszce na impre =D?
mam 100zł ! butelke wódki dla frizza ! wazelinę dla kumy! |
Cytuj:
Cytuj:
Oyasumi! |
@Up
Perfect idea! @Rayza Nie :< |
Cytuj:
Gro... a Ty sie jeszcze zgodziles... :( |
czemu? :<
co otakuma ma zrobic ze bym mógł? |
@Up
Otakuma ma... Zniszczyc Rayze! A na powaznie, przed wyjazdem do Japonii pomyslmy lepiej o spotkaniu na konwencie. |
Cytuj:
Tarcie to bardzo ważne prawo natury xP http://www.photohost.org/gallery/dat...condombear.png @Nari Bardzo głupi pomysł. Część mnie ma tam być <foch>. Za grosz sprawiedliwości |
w takim razie... pożegnajcie sie z kuma-kunem cuz my tentacles don't have any mercy ; ]
ta,tam obmyślimy jak upchnąć gro i kamere w koszyku, mamy juz 112zł na bilet!...need pojemny koszyk... @up to jak ty robiłeś to z vasu? :< |
@Rayza
No Koszyk przeciez jest :) |
@Gro
Jeśli Rayza jedzie to na Funekai będę bankowo ;) @Rayza "wole bez"? |
Cytuj:
@koszyk Ja nie jade, ale poświęce się i rozbije skarbonke (13.57 zł). Wysłać przelewem? |
@Otakuma
Rayzy na Funekaiu raczej nie bedzie, jest zbyt leniwy, zeby sie ruszyc. Bede ja, Pacz, moze Nari i grupa Animebrat ;) @Argen Tia, na moje konto. |
@gro
mamy 122zł na bilet, starczy na 1 osobe jedzie koszyk,....and company wiec potrzebny jest DUZY koszyk =D.... @kuma będę (jesli rodzice sie zgodzą) wole bez? nie wstydź sie tego ze miałeś yaoicową przygodę z Vasu :< |
@Up
Bedziesz?o.0 No to szykuje sie powazna impreza! |
@Rayza
Nie wiem co ty masz za rodziców :|. wole bez=wole bez wazeliny-odpowiedź na pytanie: "to jak ty robiłeś to z vasu? :<". Dla mnie to była pojedyncza przygoda xD. A to że Vasu nie chce tego zrozumieć... jego sprawa. @down Miałeś chyba na myśli młodych shounen'ach. Idem spać. Dobranoc. |
if parents lemme ride here...
nom tyle osob na konwencie bedzie! w końcu me macki urosną i pokonaja frizza! ofc was obronie...ale nie moge tego powiedzieć o młodych shojo i dziewicach.. @kuma normalnych : p |
@Up
Dziewice? Wymarly gatunek ;) Jakby co to przenosimy impreze do Pacza! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:42. |
|