![]() |
|
Xeosnar jednak taki głupi nie jest, jeżeli shadow tribe wygra, to on będzie leaderem, laren gra na tej swojej malverze i doskonale wie, że bez xeosnara i brów nie ma co marzyć o wygraniu, Eolithic nie dało się pokonać.. ta wojna będzie dobrai długa - dobrze zorganizowany ccs team + friends vs Br i Mcy z przewagą liczebną. Jeżeli shadow tribe wygra, to raczej bry będą rozdawać karty, bo to Xeosnar wojne zaczął. Jeżeli tak nie będzie, to znowu się rozpadną i tak w koło Macieju.. Też ubolewam, bo ten team był naprawde fajny, ale co zrobić, trzeba walczyć, bo wojny na silverze nigdy się nie skończą ;x
|
o ja pierdole ja tez wierze w idee leszpczego servera, terzeba wlaczyc :(
nie zesrajcie sie z wrazen przypadkiem:D |
Najprędzej to chyba ty się zesrasz, nie widzę, żeby ktoś się tu podniecał.
|
War jak war :p będzie ten i na nim napewno się nie skonczy :) nie ma doskonałych serwów
|
Cytuj:
|
23:13 Loot of Necropharus: a soul stone, 17 gold coins, a bone
Ktoś chce kupić? B) |
@liss
kto Ty?xd |
@noob z thais
nie dam sie sprowokowac bo szukasz okazji zeby popisac sobie na forum haha |
Cytuj:
Nie prowokuje cie do niczego, tylko w*****a mnie jak pierdolisz glupoty do kazdego a gowno wiesz, tobie kurwa wychodzilo robienie new charow co miesiac jedynie |
Ripler ;) Kalor dołącz do nas :p
|
NVM
Nie chce się kłócic ale to jest żal ;/ |
|
Cytuj:
|
Ta znalazł się pro który wszystko wie :/ i zna naszą taktykę i co chcieliśmy zrobic :( Biedny mój wybocony knight :(:(
|
Nice movie, ale Malevolenta też jest dobry, bo on rozpoczął całą akcję xd
|
zajebiście ich w chuja robił w ab :]
|
Cytuj:
Cytuj:
Kiedyś tam biegał Aradna...... =P |
To całe mini ob skończyło się, jak zauważyli, że nie pójdzie im tak łatwo, jak szło wcześniej, no i jak padł vicorf, lacta i adauz bodajże, to cofneli się na piramidki;x Leaderowal głównie Alan i widać, że się bardzo dużo już nauczył w tej kwestii. Anyway, to będzie dłuuuga i trudna dla obu stron wojna =)
|
Myślę, że to "coś" mogłoby się inaczej potoczyc, gdyby Vicorf i jego team mieli wyjście z miasta xd no ale potem koło MS też fajna bitewka ;d
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:49. |
|