Yeyeye Dzisiaj otrzymalem E-mail z "Cip"softu z kilkoma wiadomosciami na temat nastepnego updatu!!
Zaczeli oni wprowadzac jakies potworki z ziemi i energii bo w next updacie dojdzie wiatr i bedziemy mieli all w komplecie!! Ziemia,Ogien,Wiatr,Serce(milosc do Tibii),Woda(baseny)
Chodzi mi o to ze bede przyzywany(jezeli odpisze i sie zgodze) jako Kapitan Planeta i moim zadaniem bedzie niesienie dobrej nowiny i pomocy nowym graczom!! Coz za fantastyczna wiadomosc ciezko jest mi odmowic, wiec spodziewajcie sie mnie w przyszlym updacie latajacego po miastach i respach xD
Poza tym beda tez konie a w lesie obok dragow edron bedzie mozna spotkac Robin Hooda i zmierzyc sie z nim w celnosci strzalow(cos dla paladynow)
Dla knightow tez cos mamy, a mianowicie bedzecie mogli zmierzyc sie z szajka alibaby i 40 rozbojnikow(nomadow) pod pustynia w Ankrahmun
Magowie dla was mamy cos specialnego! Zostana dla was wybudowane osrodki szkoleniowe w kazdym miescie gdzie bedziecie mogli cwiczyc wasza sile magiczna!! Tak wiec koniec z afkowaniem pod dp!!
I na koniec w Venore powstanie osrodek wypoczynkowy SPA gdzie bedziecie mogli za przystepna cena odnowic swoja stamine!
Zapomnialem o najwazniejszym zostana rowniez wprowadzone pisuary w domkach i ubikacje by wasze chary po wyproznieniu mogly poruszac sie szybciej i sprawniej!
CZYż ONI NIE SA WSPANIALI?!?!
HAIL "CIP"SOFT!
To moje zdanie o updacie xD
|