![]() |
|
Dzięki Mokate ^^ Mam nadzieję, że to nie jest ironia.
A ja właśnie w tej sprawie. Chodzi o to, że... Nie rozumiem was ludzie. Każdy musi mieć w sobie jakieś poczucie humoru, a wy udajecie że jesteście dojrzali, jacyś wielcy, że takie zabawy są dla dzieci. Chyba każdy musi się kiedyś zabawić no nie? Ja sam mówię o sobie, że jestem kompletnym idiotą, potrafię się godzinami smiać ze słowa kefir 8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o albo śmigło lol2. Ale wy jesteście za dojrzali, żeby się z tego śmiać. Kilka osób już mi powiedziało, że jesteście jacyś dziwni, a do mnie "respect". Bo? Bo jestem głupi! AhsuAhsuAHusHAusaA To że potrafię się śmiać, nie znaczy że jestem niedojrzały, poprostu to lubię. Śmiech to zdrowie, a najwidoczniej wszyscy jeździciie na wuskah infaliskih. Naabs. |
huhu wchodze dzis na eriga a tu takie cos xd
http://img201.imageshack.us/img201/7279/beztytuuwg4.png pzdr _/ mistig łorjorsi jebiom |
Straciła 60kk +- i 90 lvli XDDDDDDDDD
Hacked by Rofaxara Awaw Mistik łoriors jak muwisz som sax fał iks tim tesz Btw 18:24 Dedaw Dras [170]: pierdol twoja matka to suka Szkoda że już ma 172 ;xxx Ale hot zostaje. Btw Wczoraj Pan Tibia (czyt. Dedaw Dras) BYL W VENORE W DEPO !!!!!!!!! Pomyślcie, że stracił 10 minut, podczas których wbiłby 1% do next levela !!!! o.O |
dobrze, ze chociaz masz nadzieje
opisales siebie jak ShAlOnA NaStKa, albo jak wolisz krejzol lamueliemu sie nalezalo za poi |
Ku*wa Seka wypier*alaj fejkerze jeb*ny >.< Po ch*ja mialbym pisac takie rzeczy? Wyjdź.
up Tak, chyba Pan Tibia miał exp w Venore. ALE POMYSL! STRACIL 10 MINUT EXPIENIA ! |
Cytuj:
No proszę Państwa! Mamy kabla wśród nas : ))) @edit Kolejne dziecko Sektorka, kolejny fejker 17:26 Yen Lo Vag [83]: yo 17:26 Krasny Ziom [42]: ciekawe rzecszy na trade leca: 17:26 Krasny Ziom [42]: 17:25 Orlke [89]: 17:23 Yen Lo Vag [83]: IM PRO KOZAQ NOOB |
Ech ... Z forum zrobiliście sobie prywatną rozmówkę? Ale gadajcie na priv w grze bądź na gg (lub coś podobnego).
Dfie Shalone Nastolatki ?:D (Joke) @Down & Topic Wisio Fóll PG fidzem :D:D:D Oby tak dalej :) GZ :) Ekhm Ile masz dista?:D |
yen coraz bardziej sie kompromitujesz zamknij sie juz chyba ze jestes za bardzo smarkaty zeby to zrobic
45 lvl http://img359.imageshack.us/img359/4811/45lvlgu8.jpg |
leFel
|
Yen znowu sie bawisz w wytykanie bledow. Ostatnia twoja taka akcja na torgu skonczyla sie twoja kompromitacja. Na prawde z ciebie niezly krejzol. Przeklnales 4 razy w 1 poscie!!
edytuj posty- kolejny zlamany punkt regulaminu z mojej strony koniec tej bezsensownej klótni (tak Zabic pisze sie kłótni;]) czekam tylko kiedy Yen znowu sciemni, ze to byla ironia na torgu, albo ze klamie. Pewnie zaraz przyczepi sie braku polskich liter. "Bianci Gdybym ja miał wypominac każdy twój błąd ort, i, fleks, zd; to mój post zająłby około 3/4 strony."(bianci to ja) "Pozatym, nie rozpoczynasz zdania wielką literą i żadko stawiasz przecinki..." jakby to powiedzial RZal[*] it made my day |
Cytuj:
|
@Yen
Wez sie jebnij w leb tak porzadnie ... |
Cytuj:
@gumcajs jestem od nich uzalezniony walcze z nalogiem :D zeby ich nie stawiać i jakoś do dzisaj mi to wychodziło:D postarma sie nie dawac ich |
@up
musisz:Ddawać:Dtyle:Dtych:Demotów:D ? [IMG]http://img215.imageshack.us/img215/2920/80xs5.jpg[/IMG] http://img215.imageshack.us/img215/9828/81mw2.jpg |
yen chcialem sie nie udzielac na tym forum ale twoja glupota to jest juz taki problem jak globalne ocieplenie...
poza tym zjechales dona a to mnie wkurzylo... lubie dona i nie pozwole zeby taki dzieciak jak ty mu cisnal... zniszczylem cie tak na torgu ze juz tam nawet nie zagladasz ale jezeli chcesz zebym dalej cie osmieszal nawet tutaj to prosze rob co chcesz ja zrobie to z wielka checia i przyjemnoscia jak zawsze @topic gz all |
A już było tak spokojnie ^^:D
|
Kaerion ****u wy*******aj >.< Seka, Don i te wszystkie szmaty: ocb?
A żeby nie było, że post bez sensu: Mam w dupie co wy o mnie wypisujecie jasne? Wy dla mnie możecie i końską spierdolinę traktorem po waszej wsi rozwozić, i tak jesteście nikim w moich oczach. Ale co bede pierolił o swoich oczach. Wy*******ać. ban plz, poskarżcie się tak jak seka mamusi ;<<<<<<<<<<<<<< @kaerion Powtorze tekst, ale musisz miec na uwadze, ze mowi bardzo wiele o tobie ^^ Nieladnie tata do ciebie mówi : 18:24 Dedaw Dras [170]: pierdol twoja matka to suka Przykro ;< Idź do swoich lizydupów, do dzieci Dedawa, do dzieci neostrady, do hmm... Do dzieci expienia po 140h tygodniowo @edit Kaerion: znisczylem cie na torgu BAUAHAHAAHAHAHAHAH PROSZEM PANIE KAERION DAJ MI AŁTOGRAW PROSZEM PLX PLX MOGEM CIEM DOTKNONĆ?????? JAKIS TY DZIEEEEELNY Kaerion: juz tam nawet nie zaglądasz Nie? A bys sie zdziwil -.- Wypowiadam sie nadal w tym waszym zajebanym temacie ze screenami z poltora roku na ofie i 2 lat na dragach. Ale ofc inny nick |
Plx YEN zachowuj sie normalnie. I uwazaj bo zaniedlugo możes stać sie Dedawem.
|
Cytuj:
DEDAW BIERZ GO! http://tinypic.com/view.php?pic=6zt3xw&s=3 |
xd?!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:55. |
|