![]() |
|
@up
Widać to na filmie Ymy'ego. |
mi sie zdaje ze jakas niewidzialna sila wepchnela go do kata :)
EDIT: nie on to zrobil specjalnie zeby ratowac zycie zwidka |
Kurwa Mowilem Ci Drizer Od Poczatku Ze Wiem Ze To Ty :d:d:d:d A Skoro Odslaniamy Maski Przed Tymi Ciotami To Ja Tez Powiem Kim Jestem ... Uwaga Oto Ja sasho Pansa :))
|
Nie rozumiem jednej rzeczy czemu jak Kerston padł u niego w komencie dalej jest Kerston 6:0 Duskiness
|
bo teraz mu glupio ze bedzie wstyd i hanba
udaje ze go juz to nie interesuje acz kolwiek jakby zabil kogos ostatnio to by sobie na pewno dopisal :D ale co tam kazdy robi jak chce:] |
Cytuj:
@down mniejsza o to ; ] ale za dusk ; p |
Cytuj:
|
No wkoncu ty wiesz najlepiej co nie petrobocie ;) ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Widze nowa gildia na Furorze: Hall of Fame
Jak widać są tam wszyscy haxed.. Magrami, Tryku, Spoxster. Ehh az zal sie robi patrzac na te wszystkie chary :( I teraz pytanko, kto to jest Xavine ? Ma inva do tej gildii a to 121 Knight, nie logował sie juz od sierpnia a w jego komentarzu jest pełno "†". Czyzby.. ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A filmik jest i trwa baaaaaaaaaaardzo długo |
Niektórzy widze mają teksty na poziomie 10 latka...
"gównem byłeś, gównem jesteś" - odezwał sie gówniarz Ziomek cos ci powiem, tak to mówia u mnie na osiedlu 12 latki, które latają i sie kozaczą, ale im współczuje bo nie mają łatwego życia, a ty za to chcesz im wg mnie dorównać.... |
|
lol
gz dla dre'furora ktorego pvp roxuje... walic z exori flam w swojego, MEGA ziom!
|
Cytuj:
|
Xavine spalil sie komp a na nim mial acc numer i pass -,-
Niedawno gral na otsie (rlowym) // eloth > nick Furya xD |
Kurwa mac ale te pierdoly z gdanska farca wygrali w bb z podbeskidziem po takiej grze ze ja pierdole ... a ich kibice ??? widac ze sa z morza jebalo straszne......
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:53. |
|