Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Toca 11-03-2007 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beawulf_Okrutny (Post 1311492)
Jesteście na przegranej pozycji...

WOW jak ty to odkryles ? :D

Cataclism 11-03-2007 14:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1311501)

TO GENIUSZ MISIEK GENIUSZ !!! buziaki co tam ?XD

Toca 11-03-2007 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1311506)
TO GENIUSZ MISIEK GENIUSZ !!! buziaki co tam ?XD

To co zawsze lipa w hu~ xD

Beawulf_Okrutny 11-03-2007 21:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1311501)

Jestem spostrzegawczy x . X

Raziel kosiaz 11-03-2007 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nalesnik102 (Post 1311817)
@Fajkowy

Daj inva gościowi o nicku "Sonseba" to jest char, ktorym teraz bede walczyl

Tylko go nie rooknij , a i Kenn ani slowa sebe oo sonsebie :D Bo może burać :)

Aha i macie kolejny cel postatram sie wam pomoc :
20:09 You see Rush Sath (Level 32). He is an elder druid. He is Vice-Leader of the Rulo Guild (Pro By Febb).

aragorn uczciwy 11-03-2007 21:36

1. Szukam osoby ktora mi zrobi guild logo
2. Jak ktos chce dojsc to smg boltina, ja tu nie rzadze
3. boltina niech ktos z was(NL) idzie an vicka i neich sprawdza osoby, bo ja sie boje o spy, i malo kogo invam
4. NAJWAZNIEJSZE! DO AKCJI UZYWAMY VENTRILLO!!!
5. Libner, Adelao czekam na next akcje i jeszcze raz sry za dzisiaj;/
6. DRUGA WAZNA RZECZ DO ALL Z HOW WE LOLE: OD RZADZENIA JEST BOLTINA, NIE WY!!! I SLUCHAC CO SIE DO WAS MOWI^^(sciagnijcie se ventrillo)

Bartol1 11-03-2007 22:40

Szkoda ze nie napiszecie kogo chcecie zabic...

aragorn uczciwy 11-03-2007 23:03

Cytuj:

Daj ktoś linka do Vent~bo nigdy jeszcze go nieuzywałem wiec nie wiem co i jak
Libner i Adelao maja

Ps. Nie dawjacie na forum name osob ktore maja pro by HWL... Od tego jest GC i ventrillo

libner 11-03-2007 23:27

http://www.ventrilo.com/download.php

@UP , dokladnie nawet przypadkowi ludzie podaja mi nicki ludzi ptd by hwl PISAC MI NA PW

Celmir 11-03-2007 23:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1307629)
czy ja mowie ze to nie jest wina hwl ? tak wiem ze to jest wina hwl ale mi to nie przeszkadza dla mnie resp jest wystarczjacy a pozatym zadko expie :P a co do zabijania to tez nie przepadam za tym ale czasami tzeba :p

Tak, to prawda. Ja też nie przepadam za zabijaniem, ale czasami "tŻeba" jak to Catri napisał.8o

ButcHer-Szalony 12-03-2007 00:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascario (Post 1310953)
Od poczatku byl szpiegiem i o wszystkim donosil ! To przez niego kazda nasza akcja konczyla sie niepowodzeniem ;(

hummm.. niepowodzenie jak cos to chyba on(a) byla na 1 bitwie na edron ... jak sie nie myle jak cos to sorka za pomylke ;) to wiadomo bylo ze war Nie Wygracie ! :D buziaki ;*:*:*

ButcHer-Szalony 12-03-2007 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1312235)
3. boltina niech ktos z was(NL) idzie an vicka i neich sprawdza osoby, bo ja sie boje o spy, i malo kogo invam
6. DRUGA WAZNA RZECZ DO ALL Z HOW WE LOLE: OD RZADZENIA JEST BOLTINA, NIE WY!!! I SLUCHAC CO SIE DO WAS MOWI^^(sciagnijcie se ventrillo)

/pieknie wam sie w glowach pomieszalo :( nio ale bede mial co zabijac :D ale mam zwale ......... no to co Powodzenia 8o

Ascario 12-03-2007 01:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ButcHer-Szalony (Post 1312571)
hummm.. niepowodzenie jak cos to chyba on(a) byla na 1 bitwie na edron ... jak sie nie myle jak cos to sorka za pomylke ;) to wiadomo bylo ze war Nie Wygracie ! :D buziaki ;*:*:*

To byla ironia :) Znam Zoche z rl i jest ostatnia osoba, ktora bym posadzil o szpiegowanie :) a te buziaczki wsadz sobie w odbyt :P nie sa mi do niczego potrzebne :]

Cataclism 12-03-2007 11:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascario (Post 1312628)
To byla ironia :) Znam Zoche z rl i jest ostatnia osoba, ktora bym posadzil o szpiegowanie :) a te buziaczki wsadz sobie w odbyt :P nie sa mi do niczego potrzebne :]

te buziaki to byla tylko ironia i wsadz sobie w odbyt swoja postac XD

Ascario 12-03-2007 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1312835)
te buziaki to byla tylko ironia i wsadz sobie w odbyt swoja postac XD

To nie ja jestem idiota, ktory daje sie obrazac zeby pograc sobie w gierke :D mam swoj honor ^^ Ty go nie masz bo jestes zlodziejem :D
Nic nie trwa wiecznie, wiec przyjda czasy kiedy Ty bedziesz w pz siedzial :D Mi narazie nie zalezy na wygraniu wojny^^ a moja postac jest duzo bardziej szanowana niz Twoja (mam taka nadzieje:D) gdyz mam jeszcze kilku kumpli ;)

Rivix'o 12-03-2007 16:00

Kur.. czemu mnie boltina do gildi wziąść nie chcesz :confused: Dlaczego podejrzewasz ze jestem spy na jakiej podstawie!!! pogadaj z Szakalem edkiem albo z razielem oni potwierdza ze nie jestem zadnym pier..... SPY!!! spamowalem camuha padl spamowalem wszystkich co sa online na tibi z hwl chce w jaki kilwiek sposob pomoc LS i chce dojsc do gildi nick noob chara Tadzik the druid msg me plz

Toca 12-03-2007 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rivix'o (Post 1313027)
Kur.. czemu mnie boltina do gildi wziąść nie chcesz :confused: Dlaczego podejrzewasz ze jestem spy na jakiej podstawie!!! pogadaj z Szakalem edkiem albo z razielem oni potwierdza ze nie jestem zadnym pier..... SPY!!! spamowalem camuha padl spamowalem wszystkich co sa online na tibi z hwl chce w jaki kilwiek sposob pomoc LS i chce dojsc do gildi nick noob chara Tadzik the druid msg me plz

CTRL+W i nie ma tego twojego spamowania ;>

Boltina89 12-03-2007 16:26

Looz

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rivix'o (Post 1313027)

Ok, ja nie jestem od podejmowania takich decyzji. Nie jestem leaderem tej guildii i daleko mi do tego, gdyz ta guildia miala zajmowac sie pomaganiem No Lifersom w zdobywaniu run,moneys etc. Zabijanie As*licker to drugorzedna sprawa. I duzo mniej istotna

@Ascario -
Takie podejscie "narazie mi nie zalezy na wygraniu wojny" jest dla mnie nie tyle sporym zaskoczeniem, co smutna informacja. Zapewniam Cie, majac do dyspozycji cala guildie na Ventrillo w momencie, o ktory leader by prosil, jestesmy w stanie zabic kazdego z naszych rywali - moze nie liczac Zazka, ktory ma blisko do pz z zolwi<haha>

Nasz problem to ZGRANIE SIE W JEDNYM CZASIE CALYM TEAMEM I TROCHE WIECEJ ZAPALU, WICEJ WOLI WALKI. Wiemy dobrze czym dysponujemy, wiemy, ze po kilku bardziej udanych akcjach ludzie spojrza na to w inny sposob. Moze ktos potraktuje to powazniej. Moze ktos do nas dolaczy. Brakuje tej drugiej polowy serwera, ktora i tak padnie(lub juz padla)gdy przyjdzie na to pora. Nie bede wyglaszal jakis apeli o dolaczanie do niby przegranej juz wojny. Ale moze kiedys sie uda, lecz wtedy wszyscy Ci, ktorzy nas olewaja, nie beda tu grac.

Zycze wszystkim milego dnia, nie traktowania tej gry az tak powaznie :)

Pozdro/

Toca 12-03-2007 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boltina89 (Post 1313079)
Ok, ja nie jestem od podejmowania takich decyzji. Nie jestem leaderem tej guildii i daleko mi do tego, gdyz ta guildia miala zajmowac sie pomaganiem No Lifersom w zdobywaniu run,moneys etc. Zabijanie As*licker to drugorzedna sprawa. I duzo mniej istotna

@Ascario -
Takie podejscie "narazie mi nie zalezy na wygraniu wojny" jest dla mnie nie tyle sporym zaskoczeniem, co smutna informacja. Zapewniam Cie, majac do dyspozycji cala guildie na Ventrillo w momencie, o ktory leader by prosil, jestesmy w stanie zabic kazdego z naszych rywali - moze nie liczac Zazka, ktory ma blisko do pz z zolwi<haha>

Nasz problem to ZGRANIE SIE W JEDNYM CZASIE CALYM TEAMEM I TROCHE WIECEJ ZAPALU, WICEJ WOLI WALKI. Wiemy dobrze czym dysponujemy, wiemy, ze po kilku bardziej udanych akcjach ludzie spojrza na to w inny sposob. Moze ktos potraktuje to powazniej. Moze ktos do nas dolaczy. Brakuje tej drugiej polowy serwera, ktora i tak padnie(lub juz padla)gdy przyjdzie na to pora. Nie bede wyglaszal jakis apeli o dolaczanie do niby przegranej juz wojny. Ale moze kiedys sie uda, lecz wtedy wszyscy Ci, ktorzy nas olewaja, nie beda tu grac.

Zycze wszystkim milego dnia, nie traktowania tej gry az tak powaznie :)

Pozdro/

To samo moga ludzie powiedziec o Tobie czemu ty nie dolonczyles do wojny gdy bylo Relictus lub LoEM, wtedy bylisimy znacznie blizej ich niz tera...

Azenus 12-03-2007 16:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1312235)

Sorry kochanie, ale CO TY KURWA OD*******ASZ IDIOTO, podaj jeszcze IP na venta tutaj, to jest publiczne forum, przypominam Ci że każdy to czyta -.- OMFG

Nie wiem co wy tu jeszcze robicie ;) Galana to skończony serwer, zero respa. Online są tylko nooby z Carlin, Thais itp HWL + ich przydupasy.
Serwer jest zniszczony, a stare czasy nie wrócą.
Bycie przydupasem HWL to niestety jedyny sposób aby grać na tym serwerze (co nie ma sensu). Prawda Zosia? :*

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:20.