![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Aha i macie kolejny cel postatram sie wam pomoc : 20:09 You see Rush Sath (Level 32). He is an elder druid. He is Vice-Leader of the Rulo Guild (Pro By Febb). |
1. Szukam osoby ktora mi zrobi guild logo
2. Jak ktos chce dojsc to smg boltina, ja tu nie rzadze 3. boltina niech ktos z was(NL) idzie an vicka i neich sprawdza osoby, bo ja sie boje o spy, i malo kogo invam 4. NAJWAZNIEJSZE! DO AKCJI UZYWAMY VENTRILLO!!! 5. Libner, Adelao czekam na next akcje i jeszcze raz sry za dzisiaj;/ 6. DRUGA WAZNA RZECZ DO ALL Z HOW WE LOLE: OD RZADZENIA JEST BOLTINA, NIE WY!!! I SLUCHAC CO SIE DO WAS MOWI^^(sciagnijcie se ventrillo) |
Szkoda ze nie napiszecie kogo chcecie zabic...
|
Cytuj:
Ps. Nie dawjacie na forum name osob ktore maja pro by HWL... Od tego jest GC i ventrillo |
http://www.ventrilo.com/download.php
@UP , dokladnie nawet przypadkowi ludzie podaja mi nicki ludzi ptd by hwl PISAC MI NA PW |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nic nie trwa wiecznie, wiec przyjda czasy kiedy Ty bedziesz w pz siedzial :D Mi narazie nie zalezy na wygraniu wojny^^ a moja postac jest duzo bardziej szanowana niz Twoja (mam taka nadzieje:D) gdyz mam jeszcze kilku kumpli ;) |
Kur.. czemu mnie boltina do gildi wziąść nie chcesz :confused: Dlaczego podejrzewasz ze jestem spy na jakiej podstawie!!! pogadaj z Szakalem edkiem albo z razielem oni potwierdza ze nie jestem zadnym pier..... SPY!!! spamowalem camuha padl spamowalem wszystkich co sa online na tibi z hwl chce w jaki kilwiek sposob pomoc LS i chce dojsc do gildi nick noob chara Tadzik the druid msg me plz
|
Cytuj:
|
Looz
Cytuj:
@Ascario - Takie podejscie "narazie mi nie zalezy na wygraniu wojny" jest dla mnie nie tyle sporym zaskoczeniem, co smutna informacja. Zapewniam Cie, majac do dyspozycji cala guildie na Ventrillo w momencie, o ktory leader by prosil, jestesmy w stanie zabic kazdego z naszych rywali - moze nie liczac Zazka, ktory ma blisko do pz z zolwi<haha> Nasz problem to ZGRANIE SIE W JEDNYM CZASIE CALYM TEAMEM I TROCHE WIECEJ ZAPALU, WICEJ WOLI WALKI. Wiemy dobrze czym dysponujemy, wiemy, ze po kilku bardziej udanych akcjach ludzie spojrza na to w inny sposob. Moze ktos potraktuje to powazniej. Moze ktos do nas dolaczy. Brakuje tej drugiej polowy serwera, ktora i tak padnie(lub juz padla)gdy przyjdzie na to pora. Nie bede wyglaszal jakis apeli o dolaczanie do niby przegranej juz wojny. Ale moze kiedys sie uda, lecz wtedy wszyscy Ci, ktorzy nas olewaja, nie beda tu grac. Zycze wszystkim milego dnia, nie traktowania tej gry az tak powaznie :) Pozdro/ |
Cytuj:
To samo moga ludzie powiedziec o Tobie czemu ty nie dolonczyles do wojny gdy bylo Relictus lub LoEM, wtedy bylisimy znacznie blizej ich niz tera... |
Cytuj:
Nie wiem co wy tu jeszcze robicie ;) Galana to skończony serwer, zero respa. Online są tylko nooby z Carlin, Thais itp HWL + ich przydupasy. Serwer jest zniszczony, a stare czasy nie wrócą. Bycie przydupasem HWL to niestety jedyny sposób aby grać na tym serwerze (co nie ma sensu). Prawda Zosia? :* |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:20. |
|