![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@Otakuma
Cytuj:
@Sphinx Nie martw sie... Ja z Inuyasha nie wytrwalem do konca. Tyle ze czytalem mange, nie wiem jak to jest z anime ;p |
Ja za takie starocie nawet się nie biorę =P.
|
@Pacz
xd, jeśli dobrze rozumiem to przyjeżdżasz prawie dzień wcześniej. Jeśli tak to co mówi Que może okazać się prawdą ; P |
@Otakuma
Przyjezdzam dzien wczesniej, bo kumpel Rayzy bedzie mnie z nim nocowal (omg, znowu sie boje x.X) z piatku na sobote. Nastepnie w sobote bede juz normalnie nocowal na konwencie. Oczywiscie nie bede spal jesli bedzie sie cos dzialo (a za zwyczaj zawsze sie cos dzieje). xd A my z cala reszta, mam rozumiec ze spotkamy sie wszyscy juz na miejscu imprezy? ;) @down Dla tego musze sie przed nimi jakos uchronic xd |
jak będziesz z Rayzą to będzie się działo :D
tentacle pójdą w ruch :D |
@Pacz
Ja z Corgarem zamierzamy przybyć coś kolo 10, czyli 10-11 już będziemy. |
@up
No to spokojnie sie spotkamy. Telefony komorkowe sa wiec nie powinno byc problemow ;p Btw. Ktos przychodzi w cosplayu? :D Ja ogolnie mialem przyjechac w cosplayu L'a, ale stwierdzilem ze to juz nie te lata i glupio by sie przebierac w ladna pogode, w dlugich spodniach i dlugim rekawie, gdzie zgrzalbym sie jak cholera. Doszlo tez do tego to, ze za malo czasu mialbym z zrobieniem sobie fryzu >.> |
Jeszcze tylko 20h do balconu ^^ O której tam będziecie? Macie zamiar coś kupować? Macie torebki na skradzione pantsu? Nauczyliście się dwóch najważniejszych zdań dla otaku?
- Oppai misete! - miło mi cię poznać - Pantsu wo kudasai! - podobasz mi się Nipah~! Frizz-kun |
Wy wszystkie konwenty zamierzacie zaliczac?
Ciekawe... Jak wszyscy pojedziecie na balcon to temat M&A jest juz tylko moj. |
Tylko na 2 dni będzie twój. Potem Elyta wraca.
Nipah~! Frizz-kun |
Ja tam planuję na forum robić relację Live ;)
|
@Gro
A ja ci będę pomagał! Zostanę twoją asystentką! Wolisz różowy czy fioletowy? Bo nie wiem jakie ubrania mam założyć żeby spodobać się tobie. Bo asystentki powinny się podobać. Nipah~! Frizz-kun |
@Up
Fioletowy. I nie zapomnij o podwiązkach, Frizia-chan ;) |
Cytuj:
Nigdzie nie jadę bo nic nie planowałem jakoś... :P Może za rok |
Tak sobie oglądam Umineko no nako koro ni i doszedłem do wniosku że to może być najlepsza seria tego roku. Oczywiście jeśli nie spieprzą w podobnie epicki sposób jak Soul Eatera. Jak na razie akcja i fabuła Umineko bliższa jest Death Note i Code Geass, niż Higurashi. Świetny opening, projekty postaci też bardzo mi się spodobały i świetnie trzyma napięcie. I mała loli przypomina mi moją ulubioną Rene z Higu ;p
Ukryty tekst:
Nipah~! Frizz-kun |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Gro Właśnie się zastanawiałem czy będziecie robić relację live. :P I jestem ciekaw jak wam ona wyjdzie. :P |
Esz, nie jadę w tym roku na Piernicon. Nie mam w co się ubrać ; <
|
Mnie jakoś nigdy nie ciągnęło do takich konwentów. Szczególnie, że nie mam z kim jechać (was to mało znam) a na rl nikt nie interesuje się u mnie mangą/anime w takim stopniu, żeby na konwent ruszyć.
|
bylem w tamtym roku, w tym nie mam z kim ; <
|
Cytuj:
@topic : ) pozdro Gimlios (w sumie nie wiem czy tu jeszcze zaglądasz) Ogląda ktoś Chrome Shelled Regios? Obejrzałem 16 ep. na kreskowki.fani, a chciałbym znać wasze zdanie na temat anime (nie licząc idiotycznej fryzury main character) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A ja myslalem ze choc raz bedzie spokoj :P A tak na serio, siedze oba dni w pracy, a po pracy mam prace :P |
Kiedys moze sie skusze...
Jakos nie moge sie przekonac do polskich konwentow m&a. Pachnie mi tu troche kiczem :P |
@up
Trochę się dowiemy z relacji Grocixa. :P Ciekawe jak mu ta relacja wyjdzie? :D |
Miłej zabawy =P ja dziś wyjeżdżam więc prawdopodobnie relacji nie przeczytam
|
@BalCon o 14
Rayza biega po kiblach i drze jape. Pacz wyrywa lachony na niesmialego. My jako jedyni normalni siedzimy w parku i szykujemy się na familiade. |
Wysiliłeś się na informacje. Nie ma co. :P
@top Powoli zbliżam się do końca Lucky Star. Rozbrajają mnie momenty w sklepie. :P |
@Up
Bo pisze z telefonu. @BalCon o 22 Jesteśmy już po kilku panelach. Mamy tez zdjecia z nasza idolka, pokaże jak wrócimy ^^ |
Haruhi / CC or which one? :)
Skończyłem oglądać Kiba. No i niestety koniec z anime :P nie ma jak ściągać, nie ma co oglądać. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zna ktoś tytuł tego filmu? http://forum.tibia.pl/blog.php?b=2645 |
Cytuj:
http://en.wikipedia.org/wiki/Death_Note_%28film%29 |
Woah, masakra.... 40h bez snu, piekielny gorąc, brak prądu, tanie pizze, przeklęte yaoistki i kilka zboczonych paneli. Później napiszę coś więcej, na razie muszę wziąć kąpiel. Ogólnie było super, z małymi wyjątkami ^^
Nipah~! Frizz-kun |
Ja czekam na zdjęcia, jak jakieś macie! :P
|
Jestem z powrotem z Balconu. Napisalbym sprawozdanie, ale wole tego nie robic, z pewnych wzgledow...
Sam konwent nie byl zly, a nawet dobry, zeby nie powiedziec przecietny. Ale ogolem bardzo mi sie podobalo i ciesze sie chyba ze moglem poznac w rl takie osoby jak Rayze, Frizza, Kume i Grocixa. Swietne osoby, z ktorymi dalo sie pozadnie pogadac, nie tylko na temat M&A. ;p Niestety ja zdiec nie dam, gdyz aparatu nawet ze soba nie wziolem (cos sie zwalilo). Pozniej wrzuce zdiecia moich zdobytych "itemsow" ktore zakupilem na konwencie (aparatem rodzicow zeby nie bylo x.X). |
Cytuj:
EDIT: Zmiany w interpunkcji ;P |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:45. |
|