![]() |
|
A Bałtyk Gdynia na czele III ligi bałtyckiej z 7 zwycięstwami i 1 remisem. Jest to jedyny spośród 1500 polskich klubów do V ligi, który nie stracił jeszcze bramki w tym sezonie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
http://www.sport.pl/sport/1,65025,57...a_wymiaru.html
Jak wam się wydaje, czy to możliwe? |
Ja oglądam mecz Barcy :P Barca 4ever :) jak wygra ten 5 mecz z rzędu to jutro ide do fryzjera :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
O.o "drewniak" Kuyt bramkę walnął. Jak to możliwe?
Nawet Robbie ustrzelił ;) |
Żeby tylko bramkę... drewniak Kuyt zrobił 3 zawodników, podał do Torresa ten do środkował do drewniaka Keana i gol. Przecież oni dojdą do 30 metra i nie wiedzą co z piłką zrobić. WTF?!
|
ojezu jaki fail Slaska i Gornika. Jeszcze ktos ma watpliwosci kto na dolnym slasku rzadzi w basket? ;
|
Omg Barcelona znów mistrzem końcówki ;p
Lewandowski wejscie smoka, wszedł i bramka na 2:1 dla Barcy bwahahhahaha |
Barca teraz wkurza Real xD tak jak Real Barce w zeszłym sezonie x) też w końcówkach strzelał :P
|
Cytuj:
Dlaczego pilkarze Szachtara protestowali przy 1 bramce dla Barcy? |
Cytuj:
Krytyki nie przyjmujesz, zaraz chcesz walczyc z kazdym na forum ze Arensal jest najlepszy na swiecie i zadna druzyna z nim nie wygra, a jak juz wygra, to tak jak napisalem wczesniej, wytlumaczenie znajdziesz. Zapewne masz 14 lat, i w zyciu nie widziales na zywo stadionu Arsenalu, a co dopiero dopingowac druzyne (chociarz cala anglia to tera piknikowy kraj w tych sprawach ale nie o tym mowa) Wiec sie lepiej powstrzymaj z twoimi glupimi komentarzam. Gadasz glupoty ze ktos sie tam marnuje w Interze czy Bóg wie gdzie, ale jak by gral w Arsenalu to bylby 100 razy lepszy, mimo ze grałby tak samo, ale jak nie gra w Aresnalu to jest ciota itd. I prosze Cie, powstrzymaj sie od twojego glupiego komentarza na moj post, bo jak go przeczytam to jebne smiechem jak zawsze czytajac twoje posty. Aloha |
CFR Cluj roxior.
|
Cytuj:
i parę kontuzji ... Deco, Drogba, Carvalho, Joe Cole, A Cole, Terry, Alex, Essien... |
Chyba spoleczenstwo za bardzo sie podnieca Clujem, uwazajac go za kopciuszka. To przeciez mistrz Rumunii, czyli druzyna de facto lepsza od Steauy Bukareszt, ktorej juz nikt nie lekceważy...
Albo BATE Borysów : D Ja wciaz nie moge wyjsc z podziwu dla Juventusu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Articuno: No mimo wszystko Cluj to dla mnie totalna nowość na arenie europejskiej. Pierwszy raz dowiedziałem się o nich w tym sezonie dzięki LM. I jeśli nawet odpadną to przez ich początkowe występy (Wygrana z Romą, remis z TheBlues) na pewno nieprędko o nich zapomnę ;) |
brawo lech :)
oczywiście wolałbym Wisłę, ale nie ma co wybrzydzać... Z jednej strony fajnie że awansowali, z drugiej można oślepnąć na widok tych flag arki czy zagłębia ;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:39. |
|