![]() |
|
Tu się sprzedaje, tu się kupuje, odejdź gówniarzu bo ci hoty zblokuje :D
Tak mi się zrymowało przed snem, bey ;) |
Cytuj:
pozdro kielek, lisualeniewrl, dzbanoln, blefaw oraz dla wszystkich moich fanuf!8o8o8o:]B) Wasz szczerze, Shane ~ |
ja jestem Twoim fanem też!
Co tam w wielkim świecie? |
Cytuj:
A we wielkim swiecie troche prondu nie bylo, ale nam włonczyli bo by sie wszyscy powyzabijali ;( Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
:cup: @viron: jak to bylo z tymi hotkeyami xD? |
no wiesz my umiemy blokowac hotkeye(haha) i mu zablokowalismy bo to takie runki sa;/ nie umi grac to sie zwala na cos innego ale na takie cos xDD no i jego diss _/
21:59 Viron Mysta [137]: w odruzneiniu do ciebie ja sie ucze |
GTW potrzebujecie moze jakiegos 55 druida do pomoc jak tak to pisac na priv w tibie juz nie gram wiec moze sie na cos jeszcze przydam ;p
V Gald Mac'Laga |
Tak naprawde blokowanie hotkeysow nie jest trudne.
Klikasz na goscia trzy razy prawym otwiera sie okienko i wpisujesz: Zablokuj lamusowi hotkeysy:cup::cup::cup:. Trohe usmieszkuf rzeby byc kul8o:p:cup::cup: Hail Wincenty!! |
Cytuj:
Cze Viron po 1 pisze się "to forum" a nie "te" Po 2 Cipsoft odblokował Ci hotkeye? Po 3 _/ Neztas a teraz również i Vorin Zaponiałem również pozdrowić Vincenta xDDDDD |
Cytuj:
http://img205.imageshack.us/img205/455/failplanelw7.jpg |
Cytuj:
muj nick sie pisze przez 2 fał nie przez pienc kretynie tak woguleX(X(X(X(X(X(X(X( Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
wowowowowowow
|
Cytuj:
Pozdrawiam berger! Wasz szczerze, Shane ~ |
Vincento rzadzisz! moge byc twoim fanem?
|
Cytuj:
Witamy w drużynie :faceoff::faceoff::faceoff::faceoff: Wasz szczerze, Shane ~ |
Ten temat zaczyna schodzić na brak żaden temat ; D Vincento rulezz xD
|
czesc chlopcy, na chwile obecna jestem semi-retired.
jezeli jakies sprawy problemy, prosze o pm na forum to postaram sie rozwiazac, gdyz kontakt poprzez gre raczej bedzie niemozliwy gdyz mam mase spraw na glowie :) |
Cytuj:
Ja mam taka sprawe,czy moglbys zalatwic autograf Wincentego,bo samemu sie wstydze zapytac poniewaz oniesmiela mnie jego przewspanialosc. I trohe usmieszkuf rzeby byc kul :cup:8o:):p;):cup::cup: |
Cytuj:
btw fajny avatar to juz masz plusa |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:30. |
|