![]() |
|
@
po konwencie dosłownie ich nie bedzie... nieee,bo pacz sie wkurzy i nas na wycieraczk wyrzuci : / bo mu kuma dom zawazelinował a frizz za pijaczył.. a ja za hentaiłem.. |
@Up
To do mnie, tez blisko. Minna ga oyasuminasai! |
Czuje sie wykorzystywany...
I niby co ja z tego bede mial?:< |
nie zapomniane przeżycia wpis do guinessa możesz powiedzieć ze miałeś ParoKącik xD szczegół ze homo..
nie martw sie Otakuma ci pomoże wyjsc z tego... @gro OK! XD ja biore Hentaie ! frizz browary! gro klucze do mieszkania! a koszyk... bierze Post zebysmy sie zmiescili >D |
Oprocz Koszyka mam jeszcze w piwnicy 2 wozki!
|
Kto ma blisko ten ma.
Ej, ej, ej oprocz Koszyka masz jeszcze? WROC OPROCZ KOGO?! Nie jestem Twoj ;< |
jestes kupiłem cie Grocixowi za kasę Otakumy na wazeline ,urodziny te sprawy =D
|
Cos tu jest nie tak... ktos mnie robi w jajo ;<.
Btw. JA CE JUZ BLEACHA! :< |
a ja heat to soul 5 ,..jasne ze nie jest...2+2=4! nie 5!
nie kombinuj swoim panom : < |
@Koszyk
A tyle razy mu mowilem, ze chce Horo... :/ |
ty wiesz ile kosztuje dziewczyna z japonii? Oo...
tyle razy więcej ile Konata była na ComiKecie ! a na Koszyki była przecena :< (sadly but true ; <) |
@Up
Na MNIE ci kasy szkoda? @Topic Dzieki mojej znajomej Becky, ktora serdecznie pozdrawiam, mam konto na niconico. Łaaaaaaaa xD |
Cytuj:
@ nie kumam : / |
@Up
Czego nie kumasz? Niconico to taki japonski YT, na ktorym konta nie umialem zalozyc z powodu bariery jezykowej ;) |
aha
@ ALL HAIL DEVIANTART! :3 jak to dobrze ustawic w koncie wiek 18+ hhrhrhr.... >ustwie sobie to jako tapete na psp x3 http://img72.imageshack.us/img72/9835/neliel2av1.jpg |
no wlasnie ja zle zrobilem :(
Ale fanart fajny |
ja zawsze na tego typu stronach biorę 18 :D
jaki masz nick? |
Meysher
15znaczkuff |
Cytuj:
@edit Fajnie, poszedłem spać i nie odświeżyłem przeglądarki, patrze a tu 3 strony postów zaspamowaliście od czasu kiedy Corgar chciał nazwe tematu zmienić : ) @rayza Zobaczcie, że ona ma gęsią skórke na lewym udzie. Jej jest zimno : '( |
Nie było mnie tu przez noc, a Wy już fapujecie się do fanarta... :<
...TEŻ KCEM! Szkoda tylko, że nie wiem nic o tej postaci. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:50. |
|