![]() |
|
Cytuj:
To sugerujesz ze ja bylem w tej "górze" :cup: "Jestem ciągle taki sam tyle lat w to gram licze chwile..." |
Cytuj:
|
skonczcie pierdolic smuty po kolei wszyscy
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@eloo jp jp zią tak, czy siak jestes nikim :/ wiesz niby wszystko : o udawać każdy może |
Cytuj:
http://img109.imageshack.us/img109/2029/kombo.png przy exura san bylo takie pierdolniecie, ze sciany runely. Tuzin ludzi nie zyje. |
Nie rozumiem? Co z tego ze trochu ludzi zginelo ?
POWIEDZ IM ZE LICZY SIE PIERDOLNIECIE ! :D BONKERS_/ |
Tak odskakujac od napinki to moze wielmożne PRO ogary z rebeli:baby::baby::baby: zechcialy zrobic z nami jakas openke na OTS nie wiem jak sie ten wasz ziomek nazywa magro czy jakos tam.
U nas na pewno znalazlo by sie ponad 20 osob chetnych:) kwestia tylko czy zrobil by on chary ;) Wiem ze i tak napiszecie ze nie bo przeciez wyszlo by na jaw ze jednak Ci masterzy co rZąDzĄĄĄ to zwykle CIPECZKI bez mozliwosci stakowania;] |
Cytuj:
|
Dobra takie lagi tam sa ze podziekowal
|
mysle ze obu stronom sprawila by radoche taka sprawa pytanie tylko czy magro bedzie laskaw zrobic chary aby byly wyrownane i nareszcie okaze sie kto ogarnia a kto tylko pierdoli ze ogarnia
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Chetnie bym wzial udzial w takim czyms, ale ostatnio mam mało czasu... Koniec imprezy dobranoc |
Cytuj:
|
Flow to rasiści!
|
@Pinio777
Sorki, za to co teraz napiszę, ale musze. Przyszedłeś nie wiadomo skąd, jesteś nikim, a piszesz posty, jakbyś był Królem Morgany, albo młodszym bratem Akona. Musisz zrozumieć, że pisaniem na carlin.pl nie poprawisz swojej reputacji której i tak nie masz. A tak btw. to Ty coś robiłeś na swoich charze ? Bo jak ktoś coś pisze, to zawsze odpowiadasz "to drugi owner". Moze to był char drugiego ownera, a Tobie dawał czas, 1h na dzień i tyle sobie siedziałeś na tym smiesznym 100+ najcie i się flame'owałeś u ziomków, że jestes pro! Całuje Kakej~ |
jezeli zlowione gracz odmowi tarlo z powrotem po prooving jego winy dajac mu ss vice bedzie on kopnal z gildii i stac sie polowac.
Tyle w temacie, Keriux rzadzi ze swoim translatorem |
Cytuj:
|
@kakej
No nie wiem kim dla Ciebie jest akon czy tam ktokolwiek, pisze to co mi sie podoba ,a rownie dobrze moglbym to samo pisac wcale tu nie grajac.. reputacja mi nie potrzebna bo i tak slowa nie pokaza tego co potrafie ;) |
co do tego ob na ots, to bardzo chętnie : d 10vs10? i co na to magro :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:38. |
|