![]() |
|
Cytuj:
btw ale veltaxio nie goraczkuj sie tak bo Ci posty usuwaja ...pewno znow cos pisales o footballu 18:10 Triondusis Sevon [138]: ja padne |
Cytuj:
noob dead! Hail killers! ps. idz wylaudzaj na 30 lvl k-armory to robisz wrecz wysmienicie! |
Cytuj:
|
veltaxio - przygotuj sie na kolejne gleby
|
Cytuj:
|
Cytuj:
popracuj nad klata ;) |
spoko tylko mam nadzieje ze ostro bedziemy karani :S
|
Cytuj:
|
To zamiast gadać na forum kto kogo skarci weźcie się do roboty bo nudno :<
|
Cytuj:
|
@eloelo & veltaxio:
Love is in the air...:P |
Cytuj:
PS HAIL VISION |
@Up
Wyjdz. |
UP
Moze nie mam racji? Powiedz kto wypowiedzial ta wojen? Kto myslal ze ma wladze? Powiedz mi kto wygrywa? Powiedz kto robil z siebie posmiewisko mowiac "Tajfun powiedzial ze wychodze z tej wojny bez peymentu"? |
@ Cent !
Zhuki napisał całą prawdę i juz jest dyskryminowany?;< Może lepiej Ty opuścisz to miejsce; )? Bo to, ze Taifun umie tylko expic to kazdy wie.. |
Racja Zhuki~
Jak pamiętacie wasz Taifunek pisał na forum .. tylko chcecie open batlle mówcie gdzie i kiedy.. a teraz niestety musi się chować; / |
Bielsko obawiam sie ze na następną runde spadacie do III ligi i nie wpadniesz kozaku do nas...
My do was przyjezdzamy, a u was nawet nie wiem jak szalik wyglada... |
Styl Bielsko Bialych- czyli przegranych ; )
|
Cytuj:
wez skoncz pajacowac i nie oszmieszaj sie duzo gadasz i sapiesz a kibic z ciebie jak z koziej pizdy trabka zapewne.. w dupie byles gowno widziales... |
"Jak pamiętacie wasz Taifunek pisał na forum .. tylko chcecie open batlle mówcie gdzie i kiedy.. a teraz niestety musi się chować; /"
a tam gadasz moze i tak mowil ale z tym ze oni sobie expia u nich wszyscy na vencie no prawie wszyscy a u nas za dnia 10 osob max nie chce nam sie siedziec jak im 24/7 bo to nudne mamy lepsze zajecia do roboty, np. granie w pilke, a nie ogladanie jej<zal> bo tak na prawde to sport sie uprawia a nie oglada :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:55. |
|