![]() |
|
KU*WA, DŁUGO BEDZIE TAK PIERDOLIĆ O CHUJ WIE CZYM?
JAKIEŚ WIEŚCI ZE ŚWIATA TIBII? Musze wam coś napisać... SPAAW NOLIFER!:D:D INSHON CIESZY SIE RL LIFE? XDD @HAELVESS No wyjebany jestes :) |
zaaaajebiste rymy :]
skad je bierzesz ? wydaje mi sie ze z www.chcemiecfajnetekstyjakhaelvess.org.pl |
Wy*******ać z tego tematu szczeniaki.
|
Cytuj:
|
A ty głupcze sprawdź co znaczy "ironia".
|
@up
Ja bym się kłócił że jesteś mądrzejszy.. Pojęcia sarkazm/ironia? @edit sry 2 up |
Jakies OB? Jakies szczegóły?:P
|
nie wiem czy w jego wykonaniu to ironia bo jak robi to w każdym poście 8o
|
dzieki Zegenis
Blad napisalem specjalnie, zeby podkreslic sarkastyczna ironie mego posta, nie martw sie, z czasem nauczysz sie rozpoznawac takie rzeczy
|
Nastepny kretyn ktory pisze 'sarkastyczna ironie' czy to tez Ty byles wczesniej? I pisales ze to Twoj wymysl itp., ze nie ma czegos takiego, to TY? a moze to tez byla ironia? albo ta Twoja 'sarakstyczna ironia' jest kolejną 'sarkastyczna ironia'? afff-,-
co z tym battle? cos sie dzieje? EDIT: No dobra, wjedzmy na ich HONOR :D Tchórze, boją się.. haha boją się xD UDAŁO SIĘ?:D wg mnie w ciagu 20 min powinni byc u was xD |
Nic nie będzie przynajmniej na razie vision offline
|
znowu im wystawimy detektora ale cicho ok??
|
Czekamy na Campie, a Vision i Duski nie chcą do nas wyjść :(
22:28 Ymy [180]: dajesz inne miejsce 22:28 Ymy [180]: i po chwilce tam jestesmy |
Trzęsą porami :/
|
Bo zdeka ich malo to sie sraja \o/
i tak nic nie będzie ;> |
Cytuj:
Cytuj:
TAK TAK, to dzięki mnie :D:D |
Cytuj:
|
Vision & Duskiness udowodnilo, ze bez noobow sa nikim i boja sie walczyc.Ustawilismy sie w neutralnym miejscu no , ale jak sie sraja :D GratZ dla Was panowie.
Najwiekszy kozaq Lisek na forum, kozak jakich malo a taka cipa. HAHAHA |
z tego co wiem to wyszli i czekali na was, a wy nie przyszliscie, a wiedzieliscie gdzie sa...
EDIT: SRANIE W BANIE A NIE ANIE... na frosty też nie chodzicie? Ankahmun, bo wam tam dobrze idzie? pokażcie się w innym miejscu xd |
Najlepsze openy sa na ANKRAHMUN! Kazdy to wie, a nie jakies campy z dupy na ktore nie mamy porobionych questow :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:38. |
|