![]() |
|
Cześć Trofik :D
|
@trophy
jak ja gralem to sobie "swobodnie chodzilem po swiecie tibi" a ty sie z eriusem kisiles w thais a ty myslisz ze jak wbiles ktorys tam lv i dolaczyles do "walczacej" guild to jestes pro. @Down tak grales na innym acc a co ja sie zalogowalem to stales w thais... XD "to nie widziałem, żebyś tak kozaczył i wyzywał wszystkich" n/c :D aaa czy ja wyzywam wszystkich ?napisze sobie tu czasami bo mi sie nudzi i wiem ze jak zacytuje czy tam odpisze na jakis post to zaraz spiny beda lecialy :P ooooo kurwa ale jestem nol lajferem , ide spac ;/ |
Cytuj:
Btw: Odnosząc siędo tego, co mówiłeś ja na twój temat mogę stwierdzić , że "Siedzisz na forum, wyzywasz wszystkich i uważasz się za pro" - bo taka chyba prawda jest. @up No spytaj się kogo chcesz, czy nie grałem na ed, jak trophy miał facca :) |
Ma ktoś może jakiś hajs/itemy na Xerenie?;d
|
@up
Lataj po depo krzycząc "plxxx fri itanz!11111111!1" to napewno coś dostaniesz |
Character faim tana does not exist.
ó,ó |
19:31 Arth Turin [58]: why do u killed kicarlitinho?
19:31 Drutek Zioms [70]: why shouldnt i? 19:32 Arth Turin [58]: cause i am his pro owned |
To dzisiejsza silvera umie angielski?:OOOO
Swoją drogą , od sk......... tych nowych 100 lvlkow na tej silverze |
Cytuj:
|
Namnożyli się jebani :(
|
@Trofi
Po delecie nie grałem w ogóle i traciłem pacca na 2 accach , dopiero 4 albo 3 dni temu wróciłem do gry na nowym servie, na 1 z acców zostało mi 10 dni pacca więc gram gram i chyba znów się wkręciłem bo zapowiada się grubsza sprawa ;d Jbc masz moje gg chyba :) |
Cytuj:
|
@up
Mam jednego ed którego sharuje z panem przemkiem soulem :)) i takim jednym amerykanem , ja ekspie , amerykanin ekspi a pan przemek soól walczy dzielnie w wojnach silveryjskich przeciwko zuym fil de powerom :) hard plan easy plan :):):))))))))))))))))) DAN GOSS :):) HAIL DANGOS :]]]]]]]]]]]]]]]]] :);):p:]B):(:D:o8o:confused:X(:baby: |
@up
Straciles chara i teraz straszny double face z Ciebie.Kiedys byles inny. Hail DanGoss <3 ; )* Carmen <3 Dan <3 Goss <3 ; )********* <mniam> Juan Carlos Pszemeke soul GossDan Venezuela Team |
Taa Kosti nasłuchał się pokerfejsa - lejdi gagi i tera chce być jak ona ta?;d
no teraz jestem jbc |
euhehuaha!!
war na silverze stoi w miejscu :< @edit Ruscy przeprowadzają eksperyment. Wzięli muchę, wyrwali jej jedną nóżkę: - Mucha idi! - mucha idzie. W raporcie piszą "po wyrwaniu jednej nogi mucha chodzi". Wyrwali jej drugą nogę: - Mucha idi! - mucha idzie. W raporcie piszą "po wyrwaniu drugiej nogi mucha nadal chodzi". Wyrwali jej trzecią nogę: - Mucha idi! - mucha idzie. W raporcie piszą "po wyrwaniu trzeciej nogi mucha chodzi". ... Wyrwali jej ostatnią nogę: - Mucha idi! - mucha stoi. - Mucha idi!! - mucha dalej stoi. W raporcie piszą "po wyrwaniu wszystkich nóg mucha ogłuchła". |
hej
:) od dzisiaj reportuje wszystkich złych ludzi tak więc szanujcie dana i gossa pa =) |
Miałem tu więcej nie pisac, ale powiem tylko tyle do ciebie gorti: powinieneś się wybrac do porządnego psychiatry.
+ pozdro dla tych, którzy rozdają mu mój profil na nk. nc |
Miałem tu więcej nie pisac, ale powiem tylko tyle do ciebie shaka : ASuhAUSHUHAsuhAUHSuhASUHuhASUhUHAsuhAUHsuhAsuhUHSh AuhsUHAS:cup:
|
Koniec bana ;d;d
Widze ze tu sie dzieje to co zwykle, czyli klotnie, napisalbym cos ale nie bo bedzie next ban :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:20. |
|