![]() |
Ty ale może masz w rodzinie kogoś kto by mnie przewiózł za darmo? PLX : d
Za chara moge dać 10 zł + 1,50 za itemy ZGODA? |
Cytuj:
|
Wojny już dawno niema , a wy dalej pierdolicie w tym temacie i pierdolicie.
|
@up
Gdzies trzeba popierdolic, racja? |
All padlismy na anni ^^ Ja padlem ostani Xd Do czasu deda spokojnie dawalem rade Xd 1 demoek reda mial ;)
Team: Ja , Raidero, Belltio, Kuchigasu ;) |
Aff nie bedzie misia dla mnie w takim razie¿ ;<
|
Cytuj:
@Dla nie wtajemniczonych Powiedzialem Fureyce ,ze jak zrobie anni to kupie jej na pluszowego misia i wysle poczta. Tak poprostu . Tylko nie piszczie ,ze sie podizuje !! To nie prawda !! |
Cytuj:
|
@up
Widze ,ze nie zrozumiales ironi;) Moze kiedys ;) btw. 19:01 Bolt Zomar [97]: zaplac paymenta 19:01 Bolt Zomar [97]: a potem odemnie nie pograsz haahahah Xd Czyli teraz mam juz pozamiatane :( Definytywny koniec gry na morganie;/ Taki pro gracz mnie huntuje Xd |
@up
A Ty taki pro jestes ze padles na anni?8o |
Cytuj:
|
NIe gryzcie sie dziewczyny i posluchajcie mojego dzola:
Jak zrobic z Russela kwiatka? Odciac mu chuja i bedzie czarny bez xDDDD |
Normalnie żart roku ...
Nie możecie już sobie dac luzu z tym wrzucaniem na innych ? |
lol to nie jest wrzucanie, tylko dzol ;>
niepodoba sie to zmien russel na murzyn i all |
Już wole z murzynem , niż Russelem itp. Ale i tak do jakis super fajnych żartow nie należy.
|
No to mnie zgasiles, skacze z okna baj
|
Nie wiem czego, kultury, wyczucia, inteligencji czy jeszcze czegoś innego Ci brakuje, żeby Cie to zgasiło. Niemniej ma rację, że tego typu żarty są żenujące.
Skończyły się emocje związane z tą wojną, Ci co nasuwali tego typu żarty najwyraźniej już odpuścili tylko zostają dzieciaki typu Drut, które za bardzo nie czają, że to ani modne, ani śmieszne, a przede wszystkim głupie i świadczące o braku pewnego społecznego wyczucia i klasy. |
Dokładnie :)
|
Imperek prosze Cieeeeeeeeee szanuje Cie ale KURWA! przez takie pierdolenie czuje sie jakbym znowu w szkole był :( napisz chociaż ze dwa posty w takim naszym stylu a nie xD od razu lepiej mi na serrcu bedzie
Cytuj:
My wciąż tu jesteśmy ;) |
Jak już jesteście , to wytnijcie pare osób z tego jebanego Avis . A nie sobie bez oporu botuja gdzie popadnie ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:33. |