![]() |
|
|
Cytuj:
nie znam ich ale z tego co slyszalem A to niraet a B to ima ale glowy uciac nie dam :D btw wczoraj pudzian w tv lecial :D |
xDDDDDDDDDDD
|
Oświęcimskie klaty :D
Uważajcie żeby wam żyłki nie popękały :) |
Oświęcimskie klaty? To chyba tak nie powiesz o Katrili :D i o Zwidku :D
A. Zwidek B. Zwidka Siostra mmMmmm żyleta.. HeuehuEh :D C. Katrila (za mało ruchu) http://img88.imageshack.us/img88/8127/lolololpe5.jpg P.S Ima to ja LEzlo :D Ten co cie kocha na forum tibicom :D P.S 2 Zwidek gdzie ty tak szybko expisz O,o ? Znowu Ima blokuje i ruluje pełno hydr a ty tylko e-wave? |
Cytuj:
O kim mowisz o tajfunie ktory zrobil 280 lvl i gral caly czas w pilke czy moze o spawnie ? a moze o czipsu ? |
Cytuj:
RZAL HUEhUEhEU :D |
http://i4.photobucket.com/albums/y10...g/Obraz251.jpg
FACET Z GITARA I NIECH NIKT NIE MOWI ZE BB NIE UMIA SIE BAWIC :D |
co wy w PiS sie bawicie? ; p
btw co to byla za pani? ; p |
K**** pokaz nam siebie pro evul mastah !
|
Cytuj:
@up CZERWONE KORALE , MYDELKO FA SIABADABA KURWA GRAJMY Z GITARKA :) |
Lol czyli powiadasz ze pierw ja zamoczyl np petro potem kris? a moze to wogle wygladalo tak ze ona robila petrowi pale a petrowi w dupe wsadzal kris?Hahaha Hail Daski
|
|
|
K**** ale ten petro grozny:o
Mamo pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Albo kurcze poprosze magramiego o pomoc slyszalem ze to gangester ?:DDD |
Nono widac ze sie ostro bawili
|
Mhm.. nie wiem co macie w stosunku do Imy.. Czy on wedlug was zle wyglada?;-) Zobaczcie zdjęcie A i B... bardzo NORMALNI ludzie.. nawet dodam, ze na pewno mają powodzenie u dziewczyn.. A jeśli chodzi o siostre i młodszego brata Imy to ludzi oni są młodzi i wyrosną z tego-.- nigdy nie byliście młodsi?
A Taifun weż żalosne teksty "za poncza' bo za "ponczka" to mozesz klekac do miecza; ) @ FENIX FAJNĄ MASZ BLUZe;/ ale wiesz, ze nalezy sie przebirac?;/ |
2 up jak masz wiecej fotek to dawaj:D Dzieki z góry;)
|
MHm nie uwazacie, ze Petroniusz wyglada jak GNIOTEK? takie zabawki były z mąki co się je gniecie?;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |
|