![]() |
Jakies fragi ?
|
narazie nie bylo ;)
|
Polska w finale, sialalalalla xDDDDDDDDDddd
|
Yeah :))) xDDDDd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Chyba sie wszyscy ciesza ale to nie ten temat :P |
Adra'Xiu
Feb 03 2007, 09:00:01 CET Killed at Level 99 by Ron Montegro coś nowego oprócz tego? @edit ok thx, mój błąd ;> |
@up
Trudno to uznać za fraga, bo zarówno Adra jak i Rich zostali zabici jako friends/rls członków CO, Valiant~. I dopiero po tym dołączyli do wojny. |
są jakies fragi ? :)
|
0 akcji, em nie loguje my expimy jesli ktos ma ochote ale wiekszosc czasu spedzamy zabijajac ich kolegow, rodziny, osoby przez nich protektowane
|
@up
To ja mam sie bać ze strony em ;|? Chodzi mi o to czy oni robią to co wy, czyli zabijając friends/rls/family |
Cytuj:
|
Elo, a ja mam takie pytanie, na Tibia.com na forum do fragów dodano ded Huligana (czy jakoś tak), osoba ta nie jest w CO lecz padła i została dodana do fragów dla EM, czy ktoś mógłby mi powiedzieć dlaczego tak się stało oraz dlaczego ów osoba padła ;]
|
Huligaan padl za to ze byl w Valiant ;) Padl i odszedl.. od Valiant widać ze nie był to dobry pomysł aby dochodzic do Valiant
P.S mam takie pytanie , co z rosharem ? odszedl z Valiant piechtolot zostal liderem a Roshar jest bez Guildi o co chodzi? z góry thx |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
18:04 You lose 571 hitpoints due to an attack by Scaranion.
18:08 You see a dead human (Vol:10). You recognize Scaranion. He was killed by Fireplex. Feb 08 2007, 18:05:08 CET Killed at Level 116 by Redd Xedriand and by Fireplex Hail EM |
Cytuj:
|
@UP
Kolejny PRO potrafiacy rozrozniac sarkazm i ironie od normalnej wypowiedzi ... |
Cytuj:
P.S. Cyli aktualny wynik wojny to 48:31? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47. |