![]() |
JEB Odświeżam.
Ostatnio chciałem zobaczyć jak tam Zest, a tutaj.. Nie działa O.o ktoś wie co się stało? A może tylko u mnie nie działa? :< (sprawdzałem na kilku przeglądarkach) @ DOWN Thx. |
@up
zestriddle.oz.pl nowy adres |
ma ktos jakeigos dobrego hinta do no.38? Time for tea.. ?
wiem jak zamieniaclitery na cyfry bo to banal ale od czegouzaleznionejest w ktora strone mam sie najpeirw poruszac? czy jest to zwiazane z kodem zrodlowym? |
plz hint do 7. bo w ogóle nie kapię o co chodzi;/.
|
thread necromancy.
jak juz kubon wspomnial, nowy i zawsze aktualny adres zesta - zestriddle.oz.pl dla zacietych w jakims miejscu istnieje takze polskojezyczne forum, zestriddle.fora.pl |
o, ktoś odświeżył mój ulubiony temat. ;p
no. 93, osiem do końca ;p |
Nie Rozumiem Tego, Włączyć Mi Się Nie Chce ;p
|
Ja zesta już nie ruszam, ten klimat mi za mocno ora łeb ^^
|
a ja nie moge wejsc na strone :| nie znaleziono obiektu ;/
|
Jak wchodzę na tą stronkę to wyskakuje mi takie coś :
Cytuj:
|
Coś padło pewnie znowu, ostatnio to się często zdarza niestety ;[
Tak w ogóle, no. 96 ;] edit. 97 ;p |
level 20.
otworzyłam ten plik w gimpie okazało się, że jest to obrazek z zagadki tylko bardzo pomniejszony. jakies wskazowki ? |
Wiem ,ze Pewnie Jestem Jakims Debielm ,ale Bardzo Prosze O Pelnego Spoila Do 2!!! Nie Wiem Wogole O Co Chodzi
|
Albo sam zrobisz albo daj sobie spokój z rozwiązywaniem dalej ;(
Ukryty tekst:
|
Wiem ,ale gdzie ja mam to wpisac ?
|
|
Niczego? A takie piękne cyferki.
Działa wam Zest w Operze? Bo mnie się błąd robi i Opere zamyka. ;s Firefoxem działa. |
Pod opera nie działa, dużo zeczy pod opera nie działa ale to wspaniala przegladarka ;)
|
|
Dzięki Lolny (?), chciałem się znów w to pobawić dzieki tobie skoczę sobie troche : D
Byłem na 13 kiedyś chyba ale dobra damy rade. PODPOWIEDZ AAAA!!!!!!!!!!!!!!! Ukryty tekst:
@tenconiewiegdziewpisac Na gorze na koniec masz napisac http://zestriddle.ovh.org/zest_riddle/haslo.htm |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:42. |