Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nadszedł update 7.9 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=105711)

Shagarot 13-12-2006 01:25

Hmm zaraz jak odpalili servy minuta i się wlogowałem ;p
Później wylogowałem się i hmm.. z 7 razy miałęm "disconnect" i znów się wlogowałem - bez kolejki ofc [PACC RLZ]
Z nowych potworów hmmm... ubiłem Wyverne [książka całkiem łądna poleciała ;p] i Nomada [chyba 20gp, meat, mace i axe z niego wylotowałem jak narazie ;p]
Nową grafike poza liną itp zauważyłem u:
Brod Sword
Obsidian Lance
Silver Deagger [nareszcie ładnie w domku wygląda]

Co do mikołaja na PACC area :P mały cham ;p innym dawał Świnki Skarbonki z 0,5k w srodku, a ja dostałem najtem 15 jabłek, a drutem 4 pierniczkowe ludki xD ehh życie xD
Karki świateczne - zacne, zacne - kilka dla znajomych kupiłem ;p

Dziennik questów - ładnie zrobiony ;p

No to by było na tyle ;p

Ps: Przeniesienie rzeczy z domków do dp miało jeden wielki plus, znalazłem kilka czarnych pereł, które zaginęły w odmentach moich skrzyń ;p

Uni-kalny 13-12-2006 02:27

Cześć..
Chce sie spytac was czy test server jeszcze dziala mimo uptade bo niby jest kolejka ale jak sie próbowałem zalogować i do 1 gracza mi doszło to sie wczytywalo tak caly czas spowrotem przez 40~minut aż sie wkurzyłem i zamknęłem tibie...czy jest ktoś tera z was kto gra na test servie i może mi potwierdzić czy on działa ??

wildzia pyta 13-12-2006 05:17

Calen futh : Ja zrobiłem ciasteczko ;p http://foteka.pl/pokaz.php?id=10395 a nawet pare .

Dragonhearted 13-12-2006 07:01

Super, ciągle mam disconnected :|

@down
Wczoraj miałem przez 2h i dziś przez 30min ;p

Xantro 13-12-2006 07:05

@UP:
Ja miałem disconect ok. 20 min więc nie marudź.
@topic:
Update całkiem udany, bo wprowadzili takie opcje jak np. pieczenie ciast a ab wygląda tera bosko!! Bardzo mi sie podoba.

Jamess 13-12-2006 07:20

heheh....A ja od mikołaja dostałem kolejno 2x10 oranges, 2x skarbonki ;P
2x
23:08 You see a blue christmas bundle.
It weighs 25.00 oz.
It contains random christmas decoration.
z czego jedną "użyłem" i choinke mam xd
hehehe.. frajda ;)

Anvortis 13-12-2006 07:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez grilia (Post 1125819)
A mozes bys tak, ignorancie, przeczytal chociaz jeden moj poprzedni post i dowiedzial sie z niego ze mam skille 84/84 w axe i bije z dragon lancy? Hmm?

A ja wale z rozdzki :D i mlvl skilluje na wezasz

Satanus 13-12-2006 08:02

HALP ! plax

gdy zassałem nwe clienta to przy logowaniu wyskakuje mi bład "Video surface allocation failed (error Code 12)" co mam zrobić ?

mkskiler 13-12-2006 08:07

Ten update jest taki sobie ale nie moge jednej rzeczy zrozumieć stał przymnie mój kolega z holandi i pisał mi że słyszy jak jem totalnie hee:d nie wiem jak to jest możliwe widze napis ze jetm chrum ale on to jeszcze niby słyszy czy wiecie jak to zrobic aby tez mógł bym słyszeć to

Vrith 13-12-2006 08:37

Ehh to moze ja sie wypowiem , na okolo 50 lvl myslalem ze knight jest do dupy i se zrobilem sorca. W 6 dni nabilem 33 lvl i pozniej.... zalamanie wogle niewiedzialem co robic tak duzo many ciagnal ten wand of inferno ze sobie dalem spokoj z sorcem i gralem dalej knightem. Teraz mam 90 lv 87/83 i jestem retired.

Wy gadacie ze knightt ma slabe pvp , ale zazwyczaj jak sie idzie kogos zabic to.... nie idziecie sie samemu:p

Wedlug mnie knight jest profesja prawie doskonala , wy zamiast gadac te glupoty na forum , poexpijcie sobie tym knightem , albo pograjcie se w CSS.

Bezsens . Nara.:confused:

m4a1 13-12-2006 08:55

kurwa co za cipy z cipsoftu juz 9 rano a ja nadal mam "cannot conect to ~* "connection refused~" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

krzychu sorcer 13-12-2006 09:10

Byl juz ten udpade??

Byl ten udpade czy nie ma ja nie wiem mi sie teraz tibia nie chce wlonczyc no to byl czy nie dajcie odpowiedz ;( :baby: :elf: tlko zeby ab dendriel byly elfy 8o

Poprostu Pitbul 13-12-2006 09:12

m4a1@
Próbuj się zalogować teraz...
Teraz gra startuje więc nie da się zalogować...
EDIT@
Dostałem skarbonkę! użyłem i dostałem 901gp xD.

DaniaStone 13-12-2006 09:16

Wbijac na Test Serva... na testere za 1 razem wbilem bez niczego wstalem rano wlaczylem... wpisuje passy wchodze i dziala :D 8o

Caor 13-12-2006 09:43

Wlazlem na moja postac po update i nie mam czesci eq

Jankov 13-12-2006 09:53

Gdzie jest mikolaj w Veno ?

Lotr 13-12-2006 09:58

Dzisiaj test server działa ja należy ale na testerze nie mozna wyjść ze świątyni bo jakiś noobek stanął i sie nie zamierza ruszyć:p

SnikersS 13-12-2006 10:11

Co do ulepszenia palla (Pall vs Knight)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez grilia (Post 1125793)
Pala? Pal w demony wali po 100 z boltow i kolejne 200 z explo, a kngiht z broni w ogole nie jest w stanie sie przebic przez tarcze demona a z explo ledwo 100-150.
Ulepszyc trzeba knighta a nie pala. Pal i tak jest od kngihta duzo lepszy. (ale gorszy od magow ktorzy w ogole totalnie wymiataja przez tą tania mane i rozdzki -.-)

... nie zapomnij o tym że knight nie wydaje pieniędzy na broń tak jak pall na bolty, Jakbyście zauważyli to dla knighta jest wiekszość oufitów (około70%~), dla palla tylko 1. Zauważ, że to knight ma duży wybór co do broni od sworda do sova czy od axa do sca, Palladyn tylko łuk albo kusza. To własnie knight ma różnego rodzaju ringi 'dodające' skille (np.sword ring) pall nie ma czegos takiego jak 'Distance ring'..,

>>>>Teraz gdy się wybiera Sorca idzie sie po prostu na łatwizne, gra się nim najprościej i najłatwiej po ostatnich Updat'ach.

Więc jeszcze raz zadam pytanie. Co Te Cip'y robią? NIECH WYRÓWNAJA PROFESJE! A NIE DODAJA JAKIES GŁUPIE PIERNIKI CZY JESZCZE GŁUPSZE OZDOBY! PO CO TO WOGÓLE ?

Dwimenor 13-12-2006 10:50

Jeżeli po auto update nie możecie się połączyć, to w ustawieniach firewalla looknijacie, czy klient Tibii nie jest zablokowany. Po updacie klient się zmienił, co niektóre firewall rozpoznają jako próbę podszycia się obcego programu pod program z prawami dostępu do internetu.

Instalkę najlepiej ściągnąć z http://download3.tibia.com/tibia79*****
Wrzucić do flashgeta, ustawić 10 jetów i poczekać parę minut;)

morisek 13-12-2006 13:43

tort, toart z owocami i tort urodzinowy: :)
http://img295.imageshack.us/img295/58/uo0396dc8.jpg

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:25.