Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir_Kopek
(Post 1451491)
Ludzie to co było w Warszawie to poprostu ośmiesza nasz polski futbol. Sędzia pokazuje że bramka uznana później konsultuje sie z bocznym i nie ma bramki.
|
chyba logicznym jest, ze jezeli nie jest pewny decyzji, to lepiej ja skonsultuje z liniowym... jak na moj gust faul ewidentny.
Cytuj:
No poprostu kabaret. A mecz był ustawiony jak nic, bo puchar dla mistrza był już w Warszawie, czyli wszyscy o wszystkim wiedzieli.
|
szkoda ze to nie byl original puchar tylko podrobka, taka sama byla w Szczecinie przygotowana dla Belchatowa...
Cytuj:
Sam widziałem cały mecz Legia : Lubin i jestem zdruzgotany. Aż niechce mi się życ.
|
most dwie przecznice dalej, milego lotu
Cytuj:
Od czerwca GKS będzie sponsorował PGE, budżet klubu wyniesie 25 mln euro < najwięcej w Polskiej lidze.
|
za Życiem Warszawy:
Co to oznacza dla Skry, GKS i Turowa? Zwiększenie budżetu drużyny siatkarzy z 6 do 10 milionów złotych, piłkarzy z 15 do 20, a koszykarzy z 5 do 12. Wszystkie zespoły nie będą miały już przed swoimi nazwami skrótu BOT, lecz PGE
nie mam pojecia skad wziales info o budzecie 25 mln €, ale jezeli z tego samego zrodla co info o meczu, to by wiele tlumaczylo
Cytuj:
I na następny sezon wam Bełchatów pokaże. Jeszcze lepiej wypadniemy w PUEFA niz Lubin w el. LM.
|
mhm, ta... bez Matusiaka, Ujka, Garguly i pewnie jeszcze kilku zawodnikow. Nie zebym zle zyczyl gieksie, ba, zycze im jak najlepiej, ale imo to byl jednosezonowy wyskok
Cytuj:
Nie wiem jak wy ale napisałem specjalny list do PZPNu w sprawie tej drugiej bramki zobytej prawidłowo!! Może ten list też prześle do UEFy z materiałem wideo. Nie wiem czy to coś zmieni ale przynajmniej próbowałem.
|
jeszcze do papieza napisz
Cytuj:
Jeśli Lubin myśli że w LM coś zagra to sie myli jak nie wiem co już odpadną w pierwszej rundzie eliminacji.
|
mhm, a GKS na pewno zawojuje P. UEFA, cwiercfinaly dla Belchatowa!
Cytuj:
A GKS ma na celowniku wartościowych piłkarzy z Ameryki Łacińskiej i wtedy wam pokarzemy.
|
to sie okaze. Niejaki Antoni P. tez mial przywiezc ze soba ok. 15 wartosciowych pilkarzy z kontynentu... ;)
Cytuj:
W tym sezonie GKS rządził ligą, a Zagłębie wykładało kasę każdemu sędziemu.
|
dowody, jak nie to szatafakap
Cytuj:
Za rok Zagłebie nic nie będzie miało do powiedzenia a GKS będzie rządzi wszędzie, w Polsce jak i w Europie.
|
dziwne, bo w tym i poprzednim sezonie to jednak Zaglebie dwukrotnie stawalo na pudle, i raczej bardziej zanosi sie na to, ze to Zaglebie bedzie w przyszlym sezonie wyzej niz GKS, a nie na odwrot
Cytuj:
I nie mówie że nie mam racji
|
dziwne jakbys mowil...
Cytuj:
bo kto z was stawiał na GKS przed sezonem, że będzie walczył o mistrzostwo.
|
mniej wiecej tyle samo osob co na Zaglebie
Cytuj:
Zagłebie pewnie będzie zdegradowane !! za korupcje.
|
to tez sie jeszcze okaze