![]() |
Cytuj:
POLECAM http://www.youtube.com/watch?v=VhY9c5vSBxw&NR=1[/quote] |
Cytuj:
A filmik najs :D |
Zwidek w akcji? Może nie dostał swoich pączków? :(
|
Cytuj:
Btw, tłumaczenie nie jest do końca poprawne,.. |
Dobra, dzieki ?uprzejmosci? samej... Ady ;] Z czystym sumieniem moge powiedziec ze rozumiem Magramiego ''chyba tak on mial''.
Wyzwiska i te sprawy swiadcza tylko o was, ale robia tez dobra zabawe dla osob jak ja ;] Gdyby nie temat o Adzie w zyciu bym w tym temacie nie napisal, bo wstyd (shame on me) ale jak poszlo o kobiety/e to poprostu nie wypadalo milczec ;P Zeby sie nikt nie czepial ze offtop: Bijcie sie dalej chlopaki, przynajmniej sie cos na tym forum dzieje ;] |
O.o ?
Cytuj:
A co do żałosnych noobków co srają po nogach dedem imy. On nie ma shit pvp, poprostu został pingnięty i koniec. Zresztą nie trudno pomyśleć w ten sposób, Vision robi świetne akcje, genialnie rozgrywa Open Battle i nagle pada na 51 noobie z braku pvp? Przełknijcie śline pomyślcie i wtedy napiszcie! Jestem za Dusk ale mam rozum xd??? A wcześniej był jakiś noobek który się lansował że zna Dusk. Więc zdanie do Ciebie: ja znam Twoją mame, nie wierzysz??? ŻAL jeden wielki żal ludzi takich jak ty, znasz to ty swojego wacława, chociaż kto wie. A cofając się wstecz do Imy. Wierszyk czy też żałosna piosenka hip - złopowa była no po prostu uboga, taka na poziomie ludzi Twojego pokroju czyli: " e ziomek ho na ławke posłuchamy pejjjji, mam na nowym fonie którego zajumałem ziomkowi na PKS". [b]Wiez co się liczy? Smród ludzi ulicy! |
No i moi mili, doigraliście się. Z tego co każdy łatwo może wywnioskować, rozmowa o wojnie Dusk vs. Visions do niczego nie prowadzi, prócz całej masy wulgaryzmów itp.
Sam temat o Furorze jest przesycony tylko i wyłącznie tymi sprawami, toteż z czystym sumieniem mogę go zamknąć, bo nie zakończę tym samym żadnej porządnej dyskusji. Moim skromnym zdaniem poziom, jaki zaprezentowały w tym temacie obie gildie, świadczy o tym, że ci gracze nadają się jedynie na obicie o kant czterech liter. W tym temacie rozdałem więcej warnów i banów, niż w reszcie tematów z wydarzeń ze światów. Po prostu wstyd patrzeć, jak niski poziom prezentują nasi użytkownicy. Niniejszym zakładam ban na konwersację o w/w gildiach i wojnie między nimi. Póki co NIE wolno zakładać nowych tematów o świecie Furora. Do kiedy? DO ODWOŁANIA! Żarty się skończyły a po najsłabszej linii oporu, to pójdę dopiero teraz, bo szkoda czasu na ten temat, skoro tutaj nikt nie uczy się na błędach. over and out |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:31. |