Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Valoria (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=196)
-   -   Valoria Forum. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130866)

Wrozka_Balia 15-04-2008 01:24

na twoja dwulicowosc:)

Gonzo 15-04-2008 09:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wrozka_Balia (Post 2002537)

O jaka szkoda, bo Ventrilo macie spowrotem. Chodzi Ci być może o to, że znowu Bound? Mogliście się wszyscy tego spodziewać. ;)

Rapcio 15-04-2008 13:52

Gonzo chcesz kupic 114 eka ? <roltf>

Gonzo 15-04-2008 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rapcio (Post 2002832)

Nah, dzięki.

PS. Rotfl*

Mateomens 15-04-2008 19:45

oj tam sie kłócicie:P wrzuce cos na rozluźnienie :P http://i15.photobucket.com/albums/a3...%20lvl/110.jpg

Yours
Mate~

Vatian 17-04-2008 12:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wrozka_Balia (Post 2002537)

Horzym, jezeli o to chodzi, to jestes ostatnia osoba ktora moze sie wypowiedziec w tej kwestii, wiec zamknij laskawie jape;)

Gonzo 17-04-2008 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2005884)
Horzym, jezeli o to chodzi, to jestes ostatnia osoba ktora moze sie wypowiedziec w tej kwestii, wiec zamknij laskawie jape;)

Ty też byś się zdecydował, po której stronie jesteś.

Wrozka_Balia 18-04-2008 00:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2005884)

lepiej bys mi oddal moj mystic blade.... juz od tygodnia nowy kupic proboje i nikt nie sprzedaje

Vatian 18-04-2008 09:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2006798)
Ty też byś się zdecydował, po której stronie jesteś.

a Tobie o co chodzi ?;> Ja jestem neutral, i nigdy nikogo nie zdradzialem, nie zdradze ;)

Gonzo 18-04-2008 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2007194)
a Tobie o co chodzi ?;> Ja jestem neutral, i nigdy nikogo nie zdradzialem, nie zdradze ;)

Jedna postać w Zero Henka, druga postać liże kakaowe oko Heretykom ubijając mnie. ;) Nie pamiętasz? A szkoda.

Vatian 18-04-2008 18:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2007901)
Jedna postać w Zero Henka, druga postać liże kakaowe oko Heretykom ubijając mnie. ;) Nie pamiętasz? A szkoda.

Zadna postacia nie lizalem dupy zadnej gildii/osobie, nigdy. A co do tego czy pamietam, to Ci wyjasnilem ; )

Urieno 19-04-2008 15:20

Tożto nieprawda, mi lizales ! Nie raz... nie dwa... a wiele razy =).

Now hit me with : "Nie prafda, nie lizalem, ty lizales i lizesz ! :]" <3 Rest In Peace.

Vatian 19-04-2008 16:10

nie prafta, nie lizalem;) Bylem po prostu mily tylko dlatego, ze Krystian Cie szanowal ;> Zreszta, jak mozesz sie wypowiadac na ten temat;)? Ty, ktory cudem dostales sie do Hereticow (dzieki Krystianowi) i zaraz po tym zrobiles sie straaaaasznie wazny ;> Ty, ktory ojebales jobaka na 1kk. Ty, ktory nie mialbys nic do powiedzenia gdyby nie poczatkowa pomoc Krystiana i Kamila. Zamknij juz japsko, bo naprawde irytuje mnie Twoja postawa ' wszechwiedzacego znawcy Valorii ' - jak bardzo przejscie do Hereticow zmienilo Cie, Darku. Zobaczysz, jeszcze doczekasz sie chwili kiedy ja bede stal nad Twoim zdechlym cialem w Tibii.;)

Kind Regards!

Wrozka_Balia 19-04-2008 17:01

Po co tyle nie nawisci w twojej wypowiedzi

Ufocznik 19-04-2008 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2009710)
nie prafta, nie lizalem;) Bylem po prostu mily tylko dlatego, ze Krystian Cie szanowal ;> Zreszta, jak mozesz sie wypowiadac na ten temat;)? Ty, ktory cudem dostales sie do Hereticow (dzieki Krystianowi) i zaraz po tym zrobiles sie straaaaasznie wazny ;> Ty, ktory ojebales jobaka na 1kk. Ty, ktory nie mialbys nic do powiedzenia gdyby nie poczatkowa pomoc Krystiana i Kamila. Zamknij juz japsko, bo naprawde irytuje mnie Twoja postawa ' wszechwiedzacego znawcy Valorii ' - jak bardzo przejscie do Hereticow zmienilo Cie, Darku. Zobaczysz, jeszcze doczekasz sie chwili kiedy ja bede stal nad Twoim zdechlym cialem w Tibii.;)

Kind Regards!

doskonale pamietam, jak urienos byl tylko malym knightcikiem spod depo w ab :)

Gonzo 19-04-2008 19:01

Ummmm... Od czego to się zaczęło?

Vatian 19-04-2008 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rapcio (Post 2002832)

oO, dopiero Cie tu zauwazylem...nie zmienia to faktu, ze powinienes stad WYPI****C.

regards!

Gonzo 19-04-2008 23:57

Maciek dostał w dupę.

:-)

PS. Pozdro Emma!

Vatian 19-04-2008 23:59

fuksa miales i tyle

wiesz kto ma szczescie ;> ?

ps. Emma <3

Urieno 20-04-2008 09:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2009710)

Kind Regards!

Nie myl faktow : >. Dzieki Kamilowi tu zaczalem spowrotem grac, nie dzieki Krystianowi. Apropo Krisa, tak pomogl mi bardzo, nauczyl mnie zeby po prostu innym nie ufac, tak jak zaufalem jemu. Pewnie w Heretics bym nie byl bo jakos mnie ta wojna nie interesowala, dalej bym expil i zarabial na zycie =). Bylem dla Ciebie niesympatyczny przez to ze dowiedzialem sie ze byles odpowiedzyalny za moje nieszczescie jakim bylo utrata calego mojego eq. A jak juz zaczalem grac na Valori to tak sie sklada ze teraz wiem o niej duzo, nie nazwalbym tego wiedza absoultna, ale po prostu nauczylem sie troche. Czlowieku, szanuj sie ! To tylko gra.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:38.