![]() |
Cytuj:
|
jakby nie bylo jest bardzo milo :D
@up dzieki stary :D |
Cytuj:
|
@Berger
przeciez napisał, ze lepiej zna niz wiekszosc. Nie zaczynaj kłutni, wszyscy wiedza ze jestes "berger wszechwiedzący" i zapewne miescisz sie w tej jego mniejszosc polskiej. Widze, ze znalazła sie gwiazda (Thorius) co zapewni tematowi niesamowitą popularnosc przez najblizsze kilka stron :P ( albo i wiecej ) :P Btw, tez macie takie smieszne lagi przez dzien od 2 czy 3 dni? Czy to moje łącze. |
@UP:
Tez mam ale nie tak ze non stop tylko czasami na jakis czas i znikaja |
Elo thoris, co tam u ciebie xD? :*
|
Po staremu.
|
Cytuj:
|
Mi coś tak koło 23 sie pojawiły, wcześniej nie było, teraz nie ma ;d
|
Cytuj:
czemu mnie obrazacie, ponizacie itd ?:( btw nie mamy lagow tak jak Ty bo napewno nie mamy takich samych, musimy miec inne, bo nie ma takich samych lagow :s |
Chealiee - Aug 19 2007, 22:27:49 CEST Killed at Level 98 by Firenze Bellator
and by Sesulo ;o //Metek. |
Anima wziela nowe osoby do gildi, Chealiee ginie, Kashrius da'roc dolacza do arc..
Arc czuje sie slabe i zbiera sily zeby Anime rozdupcyc... nadchodza ciekawe dni ;) |
i kto mial racje chuje ?xD
|
Ta bardzo ciekawe, zobaczymy czy ktos od nas jeszcze się w to wmiesza.
W sumie zaczelo sie to na co all czekali po tych spieciach... Co do Chea on napewno pomoze animie, jako ze Firenze wybierajac Mimm, niejako zdradzil go ? signed: Usar |
uuuuuuuuu o horera kurza twarz wojna
uuuuuuuuuuuuuu ciekawe kto wygra ta wojne ! mam nadzieje,ze kaszrius dednie |
@up
xD no i stalo sie to na co wszyscy oczekiwali mendill wypowiedzial "w imieniu Anima Libera" wojne Arcanium tylko jeden maly problem : a mianowicie nikt z Anima nie potwierdzil tego... ale zobaczymy jak to bedzie :> http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1790563 link powyzej to deklaracja wojny :) kto jest za kim ?:D |
Wojna jest naprawde sam M2 to powiedzial, szczerze w obecnym skladzie jestem za Arc, ale watpie zeby stanowili znaczacy opor dla Animy.
W sumie ciekawie bedzie wygladac walka dotychczasowych kolegow i "panow" naszego wspanialego serva. signed: Usar |
Czemu mam dziwne wrazenie, ze ta "wojna" skonczy sie tylko na slowach, ewentualnie kilku fragach?
|
Cytuj:
|
Jak narazie tylko Stram potwierdzil swoj udzial jezeli mozna uznac "let the bodies hit the floor" za potwierdzenie :D
miejmy nadzieje ze sie chlopaki rozkreca :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:21. |