![]() |
Cytuj:
|
...
ja też zostałem zhakowany.. miałem 43 ed na refugia.... dobrze mi szlo i w ogóle nagle hacked niewiadomo jak.. zarem moje eq itp bylo warte z 500k i na rok przestalem grac,,,,, niedawno zaczołem i mam 51 knight
POZDRO DLA JEBA**CH HAKEROW |
Ale wbiłem się na tibie.com i pisało że jest ban na 7 dni!!!!!!
|
hack////prosze o pomoc
Zostalem shackowany sorc 36 z bardzo dobrym eq.;/ ktos zmienil mi email i password.Mam spersonalizowane konto i recovery key. Jak je odzyskac blagam poradzcie mi. z gory thx
|
Mnie zhackowali 2 razy.. Raz na 20 lvl i na szczeście lvl został zniknęła tylko kasa i v rod :p A drugi raz dzisiaj.. Hacker zmienił passy i maila ale na szczeście rec keya mam i teraz czekam tylko na maila z nowym hasłem :)
Ale jednego nie wiem - jakim cudem udał sie komuś mnie zhackować jak wczoraj miałam formata i nie mam żadnych keyloggów a nikt passów nie miał? :confused: @edit Hacker zabrał prawie całe eq.. zostawił dwarven shield i rope xD Ale i tak miałam zamiar kończyć z Tibią.. :P |
ja tesz zzostalem hakniety
dzisjaj mi schaskowali konto 20 lvl niezle ex i niezle skile 60\57.koles podal link muwi jestes na black liscie muwi zaloguj sie to se usuniesz to weszlem uruchomila sie tibia.com podalem pasy itp i nagle tibia sie wylancz a i niedziala do tej pory a mejla niepamnietam bo koles mi zakaldal.jak moge odzyskac konto.
|
@up
Do szkoły, idioto lepiej idź.Tu widać inteligencję połowy tibijczyków...Idźcie lepiej do szkoły. |
Dawik najpierw nauczyć się dziecko pisać. :) "Pomorzę" "Rze"... Normalnie, aż się płakać chce !
@topic Mnie hacknał kolega ;D straciłam z 400k.. + pacc, chara odzyskałam.. ale jakoś odechciało mi się już nim grać... więc zrobiłam nowe konto kupiłam pacca i poszłam na Nerane :). Pozdro for all ;** |
A mi shakowali Druida :]
Lvl 19. [CHAR]Marta mage[/CHAR] EQ fajne choc Juz mam prawie podobne :] Crown helet,P ammy,V rod,B robe,Dragon Shield,K legsy,Bohy Etam ja juz sie przyzwyczajam do tej gry ze hakuja ;-D i robie od nowa xD! az sie znudzi i niebede grac :] Pozdrawiam |
Ja też miałem hack
[CHAR]Elder Nodi[/CHAR] i [CHAR]Silver Maro[/CHAR] Waste ok. 400k.. |
Mnie zhakowali :( ktoś wszedł na moje konto i porozdawał itemki ;( zmienilem passy i nic.Nadal ktoś na nie wchodzi ;( .Ostatnio ktoś szedł do respu DRAGA(moze by go pokanal ;)).Teraz musze robic nowe konto;(;(;(
|
Kim jest f**t Zown'bor ???
Drugi raz mnie zrobił... Pierwy raz dałem się nabrać na oferte przystąpienia do gildii... Ale drugi raz na nowym koncie mnie zrobił... Już nie gram w tę grę... Tyle godzin zmarnowanych... Edit- Zapomniałem dodać że grałem na Solera |
me2
tak jak wy rowniez i ja zostalem haxniety;/ 40 lvl ms. Mam rowniez pytanko co do keyloga poniewaz zrobile formata (i tak mialem zasmiecony dysk ) no i sobie dalej gralem ale juz nie w tibie;p .przypaowo potem rozwlilem swoj dsk bo zawalilem pilka w kompa w pokoju xD i cos sie w srodku zrabalo.wiec kupilem nowy i niejestem pewnien czy hacker moze znow mnie zaatakowac nie w sensie podawania linkow itp czy jezeli zna moje ip to moze wkrasc mi sie do kompa bez pomocy odemnie(sciagania plikow itp.) napiszcie bo jestem zielony w tych sprawach xD a jesli tak to jak sie przed tym uchronic?
|
Cytuj:
http://forum.tibi*.pl/showthread.php?t=42730 <--gdzie * wpisz a :P tak w ogóle hacknęli mi 19 druida,17 knighta,13 pala, all na jednym koncie, łaczna wartość eq, coś koło 250 k =] |
moja rada sprawdza sie
Cytuj:
jesli nie chcesz hacka mój sprawdzony sposub to anty-keyloger |
Fearles Fighters
Knight 22 lvl skile 67/67 bardzo dobre itemki |
na 37lvl'u , to był knight na luminerze, potem wbiłem 64lvl, skille 85/84 z bd eq i zrookowałem postać bo doszedłem do wniosku że to głupia, omamiająca gra.
|
Cytuj:
jezeli ktos chce go mnie to pisac do mnie na gg :6545101 moge naprawde pomudz nie chce wstawiac linka bo to platny anty keyloger pozdro |
BEUEHEHehEHEEheh Ja mialem jeden ale jedyny raz w zyciu hacka.
Wylogwalem sie na rotach kolo venorezeby po piwq :] sobie poexpic wpisuje passy nie dzialaja muwie co jest szybko odhkakowalem postac jest w innym miejscu dalej na bagnach bo haker nie umial wyjsc z bagien-to co stracilem to 2 manasy xD |
Modave. Straciłem przez niego ~200k przez "pacca".
Było to w lutym tego roku, kiedy ten ch*j pierd*lony miał 50 lvl. A teraz sobie gra w najlepsze i poznaje nowych ludzi. Kiedy próbowałem interweniować u członków jego gildii tylko mnie wyśmiali. Tak to wygląda. Od tego czasu nie ufam żadnemu tibijczykowi i do tej pory się na tym nie przejechałem :). PS: nick mojej starej postaci to Wesoły Gargulec. Oddałem ją koledze. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:12. |