![]() |
SSy ciekawe, informacje też. I tak uważam, że to "rzucanie broni" przez knightów jest beznadziejny.
btw. więcej ikonki nie mogli zmienić ? |
...Na zakończenie chciałbym przypomnieć, że to jest test serwer i ceny ekwipunku /broni /amunicji oraz obrażenia nie są ostatecznie zatwierdzone i nadal mogą ulec zmianie. Proszę o nie zaśmiecanie tematów jęczeniem oraz narzekaniem, na to przyjdzie czas gdy zakończą się testy a wszelkie zmiany i poprawki zostaną ostatecznie wprowadzone.
Z hunted.pl |
@Up
I po co te 55 stron spamu?? :) |
Cytuj:
|
Knight i Anni ?
Jezeli teraz obrazenia burst arrows beda zalezaly od distance fighting to jak knight bedzie robil annihilator quest? Czy przed pojsciem na Anni bedzie musial trenowac distance?(troche bezsens wg mnie). Oczywsicie zalezy jakie hity bedzie zadawal z 10 w distance
|
Hallo ,powie ktoś jak to wygląda z walka knightow i palkow
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dla mnie legendą knighta jest bubble |
Zastanawiam się czemu wszyscy gdybają jak to będzie po tym letnim uptade...
Ludzie nawet nie został wprowadzony jeszcze, nic innego wam nie zostało jak czekać, a nie spamować bo żal to robić na takim forum :) Wyluzujcie i poczekajcie jak wprowadzą. "Co ma być to będzie" |
202 ludzi czyta temat ;] łeeee fajnie szybko będzie... TS prywatny czyli only4 tutors and gms?:P kiedy będzie taki porządny dla ludzi?;)
|
up: już parę razy było pisane wcześniej ze ts jest zamknięty i nie będzie dla ludzi tylko od razu update ...btw koniec spamu dawajcie nowe filmy z testu
down: no pomyęl co miałem na myśli mowie że nie będzie ts dla zwykłych ludzi tylko dla gm i toturow down2: no to przeszukaj resztę tych stron |
@up A tutorzy to kosmici?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A wiec GS jest od 60 lvl ?
Lol...to walniete. Mam knighta z 37 lvl i nie moge walic z GS'a ? Przeciez GS to odpowiednia bron dla knighta z takim poziomem. Niedlugo Cipy tak pogorsza gre ze w tibie beda grac tylko 100lvl+ |
Ale dlaczego niema nic nowego dla Sorca i Druida ?:(:(:(:(
|
fajnie będzie jak knighty dostaną nowe czary :] Na to czekałem
|
@bulwersant w sprawie gsa od 55+
Tylko, że ty po update z BSa będziesz zadawał porównywalne hity, jak teraz z GSa, więc nie stracisz NIC, tylko nowy cel w tibi ;] |
Cytuj:
Nie dosyc ze dwureczny to jeszcze BS bedzie lepszy... ale to plus dla mnie :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:51. |