![]() |
Morski Ogorek (astera)
Leonardo nie tak twardo (guardia) Bananowy sorcerer (guardia) Zasrany odbyt (guardia) Bez takich mi tu (guardia) Drut pospolity (astera) Drut nadzwyczajny (astera) Boleslaw krzywoustny (eternia) Grzeczny tibijczyk (eternia) |
ja pamietam ze widzailem kiedys kolesia znaczy kolesiuwe (nowe slowo xD) Aandrzej wajda czy costakiego xD na aldorze podajrze
|
Uwarzam ten nick za bardzo letni i smieszny niechcial bym byc kwasna truskawka :(
"Pogromca Kwasnych truskawek" ;) |
Jedeen osiem cwe.l - druid mojego kolegi :D 8o
|
To cos odemnie:
Wy****iony Ziom <shanera> Hardkorowy Ziom <shanera> |
A oto pare fajnych nicków, które widziałem na Azura
-Ruchacz Babci -Boze Poblogoslaw Afryke -Nie Bijcie Nie Mam Oczu (Chyba zmienił nicka na Chalin Alaz :P) -Walisz Bobem |
Cytuj:
|
na infernie widziałem kiedyś Hannibal Lepper, czy jakoś tak :P
|
Tym charem robie Uhy (to ja :P) celesta
Sir Slime (to tez ja) celesta Kierowca bombowca isara .-.Maksio kalkulatorek.-. Dolera Edyta rozprowacz isara Pan-buszu isara Kasztaniiak isara czlowiek-golem isara czlowiek-karton celesta Bomberman-guard isara Podaruj dzieciom kielbaske nie pamietam swiata Bezzebny legolas Calmera (własnie wymyslilem imie na postać "Siostra Kwik") Pani-bagien (nie dajcie sie zwieść bezwzględny PK) isara |
Nick
Daje Dupy za 4 uhy
|
lol
tojestbazar (selena)
|
jedno z moich kont z głupimi nickami:
1. Ach och uch Zanera 2. Bogdan nadchodzi Aurea 3. Cudowne dziecko dwoch pedalow Astera 4. Gwalciciel starych bab Inferna 5. Jedno piwo poprosze dla mnie Fortera 6. Jeorge July Mythera 7. Kaczki sie zeszczaly Hiberna 8. Kochanek twojej mamy Shanera 9. Kochanka twojego taty Isara 10. Koorwa twoja mac Grimera 11. Laski dajcie mi podpaski Aldora 12. Pragne twej pochwy Valoria 13. Siafaka Titania 14. Tez bym sie napil wina Galana 15. Warczaca odbytnica Lucera 16. Warka winna jasne ze ciemne Pandoria 17. Wyliz mi siusiaka Berylia 18. Wyrucham cie suko Celesta 19. Wyssam sok jak wawelski smok Arcania |
Na calmerze gra gosc o nicku "Zdzisiek wiercipala" :D
|
Ja widziałem np:
-"Ja tu tylko food nosze"(Celesta) -"Rysio z klanu"(Celesta) -"Kakaoweoko otwiera się szeroko"(to już dawno) a na infernie wszyscy mają jakieś "-killer",-"hunter" itp. Na celeście za to jest w *** "Dark"-ów. A jaki słyszeliście najbardziej wymiatający tekst?? |
Wibrator doustny (Selena) :D :D
|
Wytrysk slonia 8o >> nova
|
:)
Wygazowana musztarda - iridia
Nie miałam pomysłu - iriia Kartoflany Kartofel - iridia Blona Dziewicza - iridia nie uczesalam sie - iridia Firefist Podpalacz - iridia Lubie Suczki - iridia Kurde the Warior - iridia Zamach-Zabojca - iridia Bartez Terrorysta - iridia Mlody gniewny spair - iridia Paladyn Piekielnego Zwieracza - iridia jaan kraweznik - iridia Ludzie kur** myślcie co robicie .... to chyba same nooby......... i tak nei ma tu wszystkich z iridi Wibrujacy Czochracz - iridia Uhnij mnie s****ielu - iridia Rasta Jedzacy Ciasta - iridia Lolo dziewica - iridia Hans Dziewica - iridia Fumfel prawiczek - iridia |
Najgłupszy nick
Najśmieszniejsze jakie widziałem:
16:41 You see Pan Kracy Chlopak Kracej (Level 8). He is a knight. (galana) A także: Magiczny Łowca Schabowych (galana) [mój, ale szczegół ;) ] Zmarszczony Fred (galana) Uwalacz Fiki (coś w tym stylu, chyba xantera) Zuk po przejsciach (galana) Daj Mi Uha (lucera) Lord Speromlodek (danera) Gumi Jagoda (danera) Hawajska Koszula (Berylia) |
A ja?
A ja widzialem :
Zdzichu wiertara (Saphira) Zgrabna dziewczyna (Saphira) Troche dretwe ;) |
Napalona Cyganka - Antica(moja postać)
Kasztaniiak - Isara(moja postać) Pani bagien - Isara(moja postać) Pan-buszu - Isara(też moja postać :P) Tym charem robie runy---nie pamietam świata Czerwone Volwo - Zanera Dziadek - Julera Babcia - Antica |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:12. |