![]() |
@Axe123
Jesli sciagniesz na Saphire old playerow to oczywiscie, ze zrobimy zbiorke i damy podstawowe eq, troszke kaski itp... tylko wez ich namow zeby wrocili ;p I czy Nobz pozwoli im expic...? |
sciagnac starych graczy nawiazać dialog z szwedami... może nie z nobzem ale z innymi nie musimy przecież koniecznie z h-lvlem gadać są też inni... utworzyć gildie zebrać polaków i grać...
|
Puki co robienie gildi nie ma sensu . Ci co mogą niech expią , i tak wiem że z większością z forum nie da się zrobić żadnej sensownej akcji.
Więc co niektórzy liżcie dalej dupy , ale wiedzcie że na was prędzej czy później przyjdzie czas :) Co niektórych miałem tutaj za "friends" , ale strasznie sie pomyliłem.Przyszło co do czego to się odwrócili ... Jeb ... was , Pierdo..... Tych co sie odwrócili . |
klantu kto lize dupe? ;
|
To samo pytanie co up... grono ludzi, ktorzy pisza w tym temacie jest raczej niewielkie, a ja nie widze wsrod nas nikogo ktoby lizal dupe h lvlom. Wiec czekam na odpowiedz, bo ciekawi mnie kogo uwazasz za assslickera.
|
pomocy kto mi pomoze utknalem w pokoiku ze scorpionem jak sie idzie na desert questa helppp!11 : (
|
Domyślcie się ;) przecierz umiecie dobrze myśleć ;):)
|
kuwa : ((( niktnie pomoze polakowi? ;\\\
|
A jeśli bym "ściągnął" to nie odwracajcie się tyłem, "One for All ,All for one." tylko myśle o im, ale ten update nieźle zjebie tibie choć spróbuje kogoś..., może ktoś ma kontakt z gildią Death Company na Kyrze?, bo tam pełno z Saphiry, Aqila, Daragor, Pawlo, itp..
|
Death Company jest z Nobzem.. Chyba, że znowu ich Vilsh wyjebie ;s
|
@vilshion themaatt
vilsh new owner =Q podobno bsp nim gra ale dunno @sierg a siedz tam gupi polaczko! |
bump,piszta cos ;@
|
o ty szujo!!!!!
pomuz mi plizzz musze expic zeby walczyc za better szafira |
DMz wypowiedziało wojnę MP.. Kolejne miliony gp pójda do Nobza :)
|
wohooo, bedzie kolejna kaska do worldtrade :)
|
O KUR*** olorion jak dasz rade bezemnie ?:( mam jeszcze 30dni banana :((((((( zostaw cos caszu dla mnie :<
|
@Olo
Porzycz kase od Agressisa :) on teraz kasiaty jest ;) DM nigdy nie placi :> |
@up
shut up.......... _!_ rano dostaniesz w cymbal,tak jak obiecalem! ;d |
WOW ale sieka na edron byla ...nigdy takiej rzezni nie widzialem. No ciekawe kto wygra ten war.
|
Jak oceniacie battelke ?
http://www.***********.com/367788432.html /\ etteron view S P E E D Y S H A R E |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:28. |