![]() |
@eizix
to proste, przeciez szkola sie zaczela a 1klasa podstawowki to nie przelewki |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja bym za to nie zabil . Wiec moja odpowiedz brzmi NIE . |
Kod:
Użytkowników czytających ten temat: 9 (zarejestrowanych: 6, gości: 3) |
Cytuj:
|
Elo, mieszkam na Slasku a ty?:P.Moze poznamy sie blizej? xDDD<nudy>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
powod? trzeba ostro przylozyc sie do nauki w gimnazjum :] |
Cytuj:
|
dla sprostowania jedynym i prawdziwym pionasem jest Dżufi bo to jest pionek of pionas i prosze mi tu nikogo nie wyzywac od pionkow bo jebne ze smigla i sie skonczy zabawa
|
A jebaj z tego smigla, niech kurz poleci xD
|
Ludzie... moze sie powymieniajcie numerami gg, pogadajcie sobie, powrzucajcie na siebie, bo az zal ten temat czytac w tej chwili jak jest ze 3 strony spamu -.-'
|
mysle prosciej bedzie pojsc do dzialu innego swiata i na nowo zalozyc temat to moze sie nie skapna jak tutaj wszystko ucichnie i beda dalej po sobie jezdzic i dostana bany ]:->
|
Dla tych co plakali za mna.
Sram na was tak w skrócie xD! Tak macie racje musze przysiasc do nauki gdyz w tym roku.... matura :/, i w przeciwienstwie co do niektorych zalezy mi na tym ,aby dobrze napisac i dostac sie na Studia, no ale co moze sie przejmowac taki Filush czy Eizix ktorzy albo nie skaczyli szkoły(jesli skączyli to bez jakiegos wiekszego osiagniecia, jak i wykształcenia) pewnie ukonczona jakas szkoła rolnicza i ciesza jape =], hmm no co mozna robic, brak pracy, wykopki w polu raz na jakis czas, to siedza i graja w tibie, udajac jakis masta pvp graczy i wogole kim oni to nie sa na tym forum. Tak czy siak znajde czas zeby posmiac z was i wyjasnic cos paru Debilom ;p;] |
Cytuj:
|
smokuu pamietaj ze jak nie zdasz tej matury to sie nie martw, zawsze mozesz pracowac u mnie w ogrodku xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
huh dawno nie pisalem. Ostatnio malo sie dzieje na arcanii :] Ja tak wogole mam taka prosbe do lamusiniego zeby odbanowal mi ventrillo dla poczciwego uhacza;] bo nie mam nic na koncie i niemoge sie z toba skontakowac z gory thx;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:22. |