Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Sucide Boys - Dark Purples Faster Turtles (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=143891)

Bartholomew 05-09-2007 20:14

@eizix
to proste, przeciez szkola sie zaczela a 1klasa podstawowki to nie przelewki

Ciacho1920 05-09-2007 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush (Post 1640572)
Jesteś kretynem. - oczywiscie ja Cie nie obrażam, wyraziłem tylko opinie na temat Twojej wypowiedzi.

A co ty sie w*******asz... Nie twoja sprawa!!

Haselbanik 05-09-2007 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shaki (Post 1640818)
2 Opd mimo wszystko czy to byl powod do zabicia ?

Ja bym za to nie zabil . Wiec moja odpowiedz brzmi NIE .

Kiro 05-09-2007 20:57

Kod:

Użytkowników czytających ten temat: 9 (zarejestrowanych: 6, gości: 3)
Kiro, Shaki, Thuygioshok, Medivh Shady, Santa Claus, Mlodzieniaszek

Tyle ludzi zalogowanych a nikt nic nie pisze?O.o.

Shaki 05-09-2007 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiro (Post 1641045)
Kod:

Użytkowników czytających ten temat: 9 (zarejestrowanych: 6, gości: 3)
Kiro, Shaki, Thuygioshok, Medivh Shady, Santa Claus, Mlodzieniaszek

Tyle ludzi zalogowanych a nikt nic nie pisze?O.o.

Czesc z kont klikasz ?

Kiro 05-09-2007 20:59

Elo, mieszkam na Slasku a ty?:P.Moze poznamy sie blizej? xDDD<nudy>

Shaki 05-09-2007 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiro (Post 1641052)
Elo, mieszkam na Slasku a ty?:P.Moze poznamy sie blizej? xDDD<nudy>

6, ja mieszkam w krakowie i zawsze marzylem zeby poznac cie blizej 8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o

Inst 05-09-2007 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eizix (Post 1640943)
no wlasnie a co sie stalo ze smokuu? o kurwa, zajebiscie spokojnie tu bez niego xD

rodzice zablokowali dostep do komputera?
powod? trzeba ostro przylozyc sie do nauki w gimnazjum :]

Mlodzieniaszek 05-09-2007 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eizix (Post 1640943)
no wlasnie a co sie stalo ze smokuu? o kurwa, zajebiscie spokojnie tu bez niego xD

Nie wywoluj wilka z lasu.... xD

Wiatrak 05-09-2007 21:29

dla sprostowania jedynym i prawdziwym pionasem jest Dżufi bo to jest pionek of pionas i prosze mi tu nikogo nie wyzywac od pionkow bo jebne ze smigla i sie skonczy zabawa

Kiro 05-09-2007 21:30

A jebaj z tego smigla, niech kurz poleci xD

Beli 05-09-2007 22:26

Ludzie... moze sie powymieniajcie numerami gg, pogadajcie sobie, powrzucajcie na siebie, bo az zal ten temat czytac w tej chwili jak jest ze 3 strony spamu -.-'

Wiatrak 05-09-2007 22:40

mysle prosciej bedzie pojsc do dzialu innego swiata i na nowo zalozyc temat to moze sie nie skapna jak tutaj wszystko ucichnie i beda dalej po sobie jezdzic i dostana bany ]:->

Smokuu 06-09-2007 00:20

Dla tych co plakali za mna.
Sram na was tak w skrócie xD!
Tak macie racje musze przysiasc do nauki gdyz w tym roku.... matura :/, i w przeciwienstwie co do niektorych zalezy mi na tym ,aby dobrze napisac i dostac sie na Studia, no ale co moze sie przejmowac taki Filush czy Eizix ktorzy albo nie skaczyli szkoły(jesli skączyli to bez jakiegos wiekszego osiagniecia, jak i wykształcenia) pewnie ukonczona jakas szkoła rolnicza i ciesza jape =], hmm no co mozna robic, brak pracy, wykopki w polu raz na jakis czas, to siedza i graja w tibie, udajac jakis masta pvp graczy i wogole kim oni to nie sa na tym forum.

Tak czy siak znajde czas zeby posmiac z was i wyjasnic cos paru Debilom ;p;]

Medivh Shady 06-09-2007 00:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartholomew (Post 1640968)
@eizix
to proste, przeciez szkola sie zaczela a 1klasa podstawowki to nie przelewki

nawet , przynajmniej chodzi do szkoły a nie tak jak eizix co kiblował parę razy i podniecał sie tym jak by to było coś zajebistego

Eizix 06-09-2007 00:26

smokuu pamietaj ze jak nie zdasz tej matury to sie nie martw, zawsze mozesz pracowac u mnie w ogrodku xD

Eizix 06-09-2007 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 1641378)
nawet , przynajmniej chodzi do szkoły a nie tak jak eizix co kiblował parę razy i podniecał sie tym jak by to było coś zajebistego

wymysl cos lepszego medi :(

Inst 06-09-2007 01:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1641374)
Tak macie racje musze przysiasc do nauki gdyz w tym roku.... matura :/, i w przeciwienstwie co do niektorych zalezy mi na tym ,aby dobrze napisac i dostac sie na Studia, no ale co moze sie przejmowac taki Filush czy Eizix ktorzy albo nie skaczyli szkoły(jesli skączyli to bez jakiegos wiekszego osiagniecia, jak i wykształcenia) pewnie ukonczona jakas szkoła rolnicza i ciesza jape =], hmm no co mozna robic, brak pracy, wykopki w polu raz na jakis czas, to siedza i graja w tibie, udajac jakis masta pvp graczy i wogole kim oni to nie sa na tym forum.

Ty, ale skoro bedziesz mial takie super zajebiocha wyksztalcenie "srednie + matura" to myslisz, ze bedziesz kozakiem? Co Ty chłopcze osiagniesz w zabrzu? Jestes pionasem, ktory zamyka sie w swoim pokoju i siedzi 24h przy kompie. Ucz sie chlopcze, bo brakuje dozorcy na moim osiedlu.

Doom Terror 06-09-2007 10:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1641374)

Wystarczy wyciac z tego co napisales nicki Filush i Eizix,nieco przeksztalcic i bedzie mozna powiedziec ze napisales autobiografie. Btw nie sadze abys pisal mature w tym roku,nawet jesli to jej nie zdasz gdyz poziom twoich postow,sila argumentow jakich uzywasz jest extremalnie zalosna,co zauwazam od dluzszego czasu w wiekszosci twoich postow,ktore kierujesz do innych userow.Jednak te uwagi zazwyczaj pasuja najbardziej do ciebie samego wiec statystycznie tu tez opisales siebie elo.

GallAnonim 06-09-2007 10:42

huh dawno nie pisalem. Ostatnio malo sie dzieje na arcanii :] Ja tak wogole mam taka prosbe do lamusiniego zeby odbanowal mi ventrillo dla poczciwego uhacza;] bo nie mam nic na koncie i niemoge sie z toba skontakowac z gory thx;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:22.