![]() |
Cytuj:
;) |
Cytuj:
Odpowiedza mi na 1 pytanie czy ty wogule wiesz co ty piszesz ? znasz znaczenie słowa "frajer" nie to nie udawaj jaki to ty nie jetses master evul kozak wrzut tylko sie najpierw dowiedz co niektore slowa znacza |
Cytuj:
dziecko? Chodzilo mi o to ze go sprzedal a nie stracil wiec po co piszesz jak niewiesz Wyjdz! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak dla mnie to masz jakies kompleksy ....:) |
Hail NF! HAAHAHAHAHA
|
no to sie nam sprawy pokomplikowaly ;d
|
moze jakies konkrety ?:P
|
|
na kyrze nigdy nie bedzie zgody : O
Kocham ten swiat : D |
No to hoop... powiedział Zenek...
I się zaczeło |
Cytuj:
|
Lejcie sie miedzy soba a szwedzi zyskaja ;p Zeby was ch00y szczelił !
|
O Losie , skonczmy temat Espresco~ czy jak on sie tam wabi, kazdy wie ze to zalosny , pulchniutki noobek probojacy sie dowartosciowywac na forum internetowym bo koledzy na w-f z szatni go wyrzucaja, Zreszta... CO bede duzo gadal spojrzcie na jego twarz na ostatnim zdjeciu na fotka.pl
Tak tak ,Esp~ Rozpierdolisz mnie i mych nyga bo jestes super evul pro masta z brooklynu gangsta yo! Jezeli ci zalezy mozesz wpadac adresem sie podziele, I tak i tak chuj z tego bedzie , Dzieciaczku interentowy. Co do kyry, bylo to wiadome od poczatku ze zenek i gedd nie wytrzymaja w pokoju, Lejcie sie lejcie szwedzi to wykorzystaja i was wypierdola z serwa , a sami byli juz skonczeni... Nic nie moze przeciez wiecznie trwac... |
Wreszcie jakies sensowne sklady. Zenki+ Swe (duze PA) vs Potezni i NF ( o wiele mniejsze , nie liczac hiszpanow xd)
Zycze Powodzenia NF & Potezni. |
To się narobiło...
|
Na tym wszystkim tylko szwedzi zyskaj±. Jeżeli uda sie im wywalic No Fear z serva to potem chyc± sie za dupe zenka i on tez poleci.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Chyba Zenek jest "Sprzedawczykiem", a nie Gedd :O. |
@Elvvons
ja po wioskach niejezdze ,tez benzyny by mi bylo szkoda na jakiegos przyjebusa :] ale taki kozak jestes to wpadnij i ty @waffen tez ****u i skoncze te historyjki ..cos kurwa o wfie pierdoly jakies jebane nieznasz mnie frajerze a pierdolisz glupoty i kto to jest internetowym trolem zapraszamy skurwysyny ~>koniec gadki z wami penery Berlin-Neukölln Wita skurwysynstwo bilet stawiamy w jedna strone ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:06. |