![]() |
Ja to bym Siebie też wyrzucił za botowanie ;p
|
A purzniej zchuncimy prawdziwa poteke ->nóóby z karlin ; o
|
@Potus
ok odejdziemy ale ty pierwszy :D |
@Seliar
Schónc sobie nuby z tajs:) |
Cytuj:
Pierw trzeba potusa shanćić ;( Za te botowanie/sharowanie na tar -3 ; <<< Pablo rox \o |
@Up
Odezwal sie... ŻalX( |
Cytuj:
Nikogo tu nie znasz więc po co tu piszesz ? ;( |
@Up
Tak sie sklada, ze znam tutaj wszystkich tylko nie podam nicku chujuX( Nie sharowales ? nie botowales ? n/c. |
Cytuj:
Nie znasz nikogo i możesz mi na siura naskoczyć. Tak tak sharowałem z twoim starym , weź wy*******aj bo żal mi ciebie ;x No to taki kozak jesteś to ownerów mi podaj ; ( |
Powiedzialem n/c i nie bede sie spieral o nicX(
Nie wierzysz, ze znam tu wszystkich? Mylisz sie nawet ciebie znam:p |
Cytuj:
|
@Up
Zgadza sie, znam cala silvere i nie ukrywam sie na noob charze noobq;) |
Jeżeli chodzi o wyjebanie noobów, to proponuje wysiedlić wylęgarnie czyli Paradise. To tu rodzą się nooby.
|
@Up
Z tym sie zgadzam asuhuhausa:cup: |
Cytuj:
Co masz na myśli, mówiąc wylęgarnia noobów? Przemyśl z 5 razy swoją wypowiedź i przemyślając po raz 6 napisz kolejną... |
@Darkkz
Jeśli chcesz zyskać nasz szacunek, albo i nie, wypadałoby się przedstawić a nie odrazu na każdego wjeżdżać. Według mnie to jest zasada dobrego wychowania, zanim włączysz się do ogólnej dyskusji, przedstaw się. @down W takim razie dopóki się nie przedstawisz, ja będę ciebie ignorował. Nie wiem jak inni, ale ja chce wiedzieć z kim rozmawiam. |
@Up
Wielki boos i mistrz gorti wjezdza na potusa i wypomina mu botowanie i sharowanie a sam nie jest lepszy! Chcialbym Ci cos powiedziec ale narazie nie moge(to nic zlego):D |
Cytuj:
|
On wjechal do zartu...
Botowac nigdy nie botowalem.... sharowanie to co innego:D Darkzzz czy jakos tak jak znasz wszystkich to powiedz all o mnie!!:D:evul: |
@Gorti
Przepraszam nie wiedzialem ze to bylo dla zartu, moj blad;) @Potus Co mam o tobie powiedziec ?;s Nie wiem jak mam rozumiec wszystko |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:35. |