![]() |
Off top
Haha Soul's nudzi CI sie? xD
btw. Pozdro dla Ciebie :Pbiala czcionka rox:baby: |
Dajcie mu spokoj chlopak sie dowartosciowywuje tym ze o nim piszecie i o jego bialej czcionce. Musi jakos zwrocic na siebie uwage...
|
Cytuj:
Witka Fey!! Dawno o Tobie nie słyszałem:P Co u Ciebie? |
Zagadam w grze, zeby nie syfic forum, tylko sie zaloguj xd :D
|
yoo Maciej :d
|
Mam prosbe. Przestancie pisac glupoty, bo zle sie to czyta. Chcesz sie dowartosciowac? Idz na epulsa i zakup sobie pakiet pulsarow...
@Topic Byla jakas akcja? |
Cytuj:
Nic sie nie dzialo ani wczoraj na wieczor ani dzisiaj 8o Wczoraj kazdy balangowal ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
@War No jak narazie 'względny' spokój ;') |
@up spokój może był :P
[CHAR]Eldiwo[/CHAR] Jan 27 2008, 14:54:45 CET Killed at Level 121 by [CHAR]Vorgad[/CHAR] and by [CHAR]Nirek Devilek[/CHAR] Gratz Fraga :D |
No wkoncu zaczynaja ludzie z Eternitas ginac.Dobra robota mam nadzieje ze nie bedzie to ostatni dzisiejszy frag powodzenia;)
|
|
No troche pieknie wyglada jak w vipach pojawia sie tylu ludzi naraz
|
Cytuj:
Gdzie padł pies? - ooo jest film, gdy pisałem posta, jeszcze go nie było :P zaraz ¶ci±gam |
@Rinataur
Okay, zrozumiałem przesłanie Twojej wiadomo¶ci. ;) |
Cytuj:
|
Gratz
Cytuj:
|
Jakie przeslanie? Mam wielu znajomych w Rise wiec ciesze sie ze zabijaja ludzi z wrogiej guildi nic wiecej w wojnie nie pomagam nikomu a na forum wyrazam swoje zdanie do tego ono sluzy. Wole napisac to ze swojej postaci nie jak wielu ludzi robi to z "noob charow" wiec raczej to przeslanie powinienes zrozumiec;)
|
@up
O interpretacje Twojej wypowiedzi, nie martw się. ;) |
kolejny swietny masslog gz
Po przegrany open battlu nad carlin juz tylko sneaki ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:50. |