![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Mam Takie Jedno malotenkie pytanko
a mianowicie czyna lv 39(40) na skilach 57/55 dam rade na mintwalin? eq g arm , v shield , BS , BOH , Crown / crus helmet I ile kaski zarabial bym na 1h? majac Ob Knifa? Thx Wielkie z GóRy |
Cytuj:
|
Gdzie dobrze zarobie 37 Druidem z 32(+1) mlvl? Moje eq: HotM, Plate Legs, Glacier Shoes, Dragonka, Hailstorm Rod... Chce dobrze zarobic majac przy tym w miare przyzwoity exp ;)
|
Mam knighta 17 lvl
skille 50/45 mlvl 2 eq steel helmet, serpent sword, dvarwen shield, plate set Gdzie dobrze zarobie ? |
Najt
Gdzie mogę SZYBKO zarobić 23k? Nie mam postmana ani pacc, mam najta 18 lvl skille 52/52. Prosze o radę
|
@kidler1993
Heh ciężki wybór:p może spróbuj PoH? @Morfius Jeżeli doskilujesz do 55/55 to będzie się fajnie zarabiać na CYklopach koło Thais(MS) @Dybel Narazie musisz poskilować troszke,tak jak kolega wyżej polecam wtedy cyklopy ponieważ wypadają z nich Halberd,dark helmet ja na nich miałem naet 2k/h.Pozatym ty przecierz na 20 se zrób Desert Questa.(Wbijając to na cyklopach):) |
Gdzie dobrze zarobie na 15 sorcu? EQ :
* Plate Armor * Plate Legs * Acient Shield * Steel Helmet * Wand of Dragonbreath |
@Fer~~
Trolle? Idź tam, gdzie ich znajdziesz najwięcej. |
na jakie potworki mam chodzić
Level: 20 Profesja: Paladyn Skille: 59/46 |
Gdzie Kina 33 lvl Isc
70/71 5 Mlvl Eq: Rh,Dsm,Blue Legi,Demonka,Sapphire Hammer,Boh/Softy Gdzie expic tak zeby kasa duza exp moze byc nawet minimalny:P |
@Maly Palec
Ja nadal polecam cyklopy koło Thais (MS) Tam sporo kasy idzie i niezły exp. @Erbel Spróbuj Tomby, PoH(ze względu że jeste tam dużo potworków) |
Cytuj:
|
60 knight (FACC) skille:73/72 eq:mystic blade,golden armor,knight legs,demon shield,boh,p ammy.
|
@UP
D Lair kolo veno ,Na dl sie zwroci napewno za poty i duzo zyskasz jak cos lootniesz |
@UP
czy byles kiedys na dlu on rzuca np. rh na co najmniej 100 dli a o dsm nie wspomne na dla nie strace 2 poty tylko 15 potow.Wiec zamiast zarobic strace ja pytam tu jak dobrze zarobic kase a nie jak dobrze ja stracic tym 2 to ja sam sie zajme X( |
Cytuj:
@jansar14
PUNISHER.:) |
o to mi chodzilo dzieki B)
|
Bylem Tomby(Przecietnie)
Poh odpada za duzo osob i brazole luruja gs za duzo potow mi idzie A co z mintwalin?;p |
Mam pytanko czy jeśli zrobie postmana w czasie pacca to gdy pacc minie to moge dalej wysyłać paczki z danych skrzynek??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:40. |