![]() |
Mam jeszcze jedno małe pytnko...
Kupiłem sobie dzisiaj Czas Eplosive Arrows, no i se czaruje Burst arrowsy... Mój kumpel jak to zobaczył to lał ze mnie i mówił że to jest lipne cóś... Mówił że nie pyci sie tego czarować bo to dla magów, że przy sile uderzenia znaczenie ma mlvl a nie distance... Czy on mówił prawdę, albo jak ktoś by był łaskawy ( :P ) to prosze napisać coś więcej o tych burstach |
Tak, miał rację. Burst Arrows jest dobre dla magów. Można je sprzedawać. Ja moim palkiem robię bursty koledze :) I mlv mi rośnie ;) No i kasa. Robię z nim też handel wymienny na runa. :)
|
Wątpie żeby jakiś mag kupował burtsy ponieważ to strata kasy(1 na 6 szczalek może trafi) , paladyni którzy nie mają h lvl to raczej rewelacyjnych hitów z bursta nie będą sadzić, w ogóle szczalki denne(choć nie tak jak poison arrowy :) ) jak masz pacca to kup sobie czar robiący power bolty (nieźle się sprzedają) a jak nie to conjure arrow is da best
|
Po pierwsze burst arrows zawsze trafiaja poniewaz zadaja obrazenia obszarowe.
Po drugie Burst arrows sa idealne dla magow na npvp. (szczegolnie hero). Po trzecie jak nie wiesz to sie nie odzywaj. |
MAM PYTANKO :confused:
Wiem że jeśli zakupie pacc'a i będę miał promocję i pacc się skończy to jesli ponownie go wykupie promocja wraca. Ale czy jest jakis określony czas, w którym trzeba wykupic kolejnego pacca zeby nie tracic promocji(chodzi mi o to czy jak wykupie kolejny pacc zalużmy po 2-3 latach to tez odzyskam promocję??) Będę Wdzięczny jak ktoś odpowie :) :) ThX z Góry |
Nie ma określonego czasu. Po prostu: promocję masz automatycznie, gdy po raz kolejny wykupisz pacca.
|
Ptoblem z linuxem
Co trzeba zrobic ( prosze o dokładny opis ) aby zainstalowac i grac w Tibie na linuxie juz sciagnałem i rozpakowałem
Old Tibia client for Linux version 7.4 ale i tak nie działa prosze o szybka odpowiedz Z góry dziekuje |
Ja mam takie pytanko :
Jak wyslac parcel(paczke) i gdzie ona trafia i jak to sie robi. Prosze o odpowiedz. I plose zebyscie sie nie smaili bo jestem nowy. :p |
Cytuj:
Cytuj:
Nastepnie rzucasz parcel na Mail Box i parcel odrazu laduje w depo tej osoby w odpowiednim miescie. Uwaga! Wazne jest zeby label byl bezposrednio w parcelu a nie gdzies w worku w nim. I po napisaniu nicka i miasta sprawdz czy nie masz literowek. Jesli wpisales cos zle to parcel zamiast poleciec do kogos wyladuje na wierzchu mail box i ktos ci go pewnie ukradnie. Aha. Mozesz wysylac parcele tez do siebie. ;) |
Tylko mam jesce jedno pytanie : Gdzie na foldzie jest mail box i jak stsmtond wyslac parcel z lootbagiem do carlin. Plizka. odpowiedzcie
|
Cytuj:
|
Mam dwa male pytanka;
1.Gdzie mozna znalezc postac zwana "Nah'Bob"?? 2.Gdzie mozna znalezc zelazo?? Dzieki za odpowiedzi :D |
@Ilorian:
1. W fortecy djinów. Niebieskich albo zielonych, nie pamiętam ;) 2. Piece of iron - są respawny tego czegoś w kilku miejscach. O jednym wiem, że jest (a przynajmniej był) na PoH, w okolicy tych wszystkich cyklopów i minosów |
jak ktos wie jak wyrywac runy ( czyli zrobic ) bo wiem ze mozna ale czy do tego potrzeba cos albo jakis wysoki mlvl?? :( odpowiadajcie bo te informacje mi sa potrzebne :)
|
@up: Naucz się szukać.
tibia.pl -> magia (poradnik): http://tibia.pl/mag_tutorial.php |
z*******e qwesty
Fajnie by bylo gdyby byl taki poradnik dotyczacy qwestuw :) bo bym se na nie chodzil i powiedziec trzeba by bylo co w nim trzeba zrobic i o co jest ten qwest i co trzeba zmasakrowac :) wiec myslcie bo to sie przyda na tej stronie na bank B)
|
@Black: temat quest spoilingu był już wiele razy poruszany na forum, zawsze z taką samą konkluzją. BTW: to jest sekcja FAQ!
|
ja mam takie male pytanko :D
z jakimi skillami i lvlem mozna isc blokowac yetiego ??? i jakie skille i lvl pallka do bicia razem z blokerem ??? moze ktos wie ??? a moze lepiej isc na draga ??? |
mam pytania czy oplaca sie kupic czar do robienia posion arrows? po ile one truja? i po ile biora power bolty?
|
1.Nie Poison arrows sa nieprzydatne.
2. Sprawdz sobie w kalkulatorze na stronie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:00. |