![]() |
Cytuj:
@ up spoconakrystyna to Aata arhari ! |
Cytuj:
Anyway, jakbym mial leadera z innego swiata kolesia ktorego wogole nie znam, to nie wiem czy bylbym wstanie zaufac temu komus i sluchac jego polecen. |
Cytuj:
tym bardziej ze jest jasno powiedziane kto sie wyplaci z LR i tak bedzie hunted jak nie od Inter to bedzie padal od LR proste i logiczne wiec tak czy siak nie bedzie mial juz gry jak jest ciota i sie chce wyplacac prosze bardzo ale i tak NIE POGRA z reszta dobrze o tym wiesz :} |
Cytuj:
to ze Luki nie potrafi zapanowac nad swoim ludzmi to wiemy bo to widac skoro nie potrafi zapanowac to po co zbierac tyle ludu? lub slucha sie go tylko 20 ludzi (glownie elita tej gildi ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
smokku zamknij morde i nie pisz nigdy wiecej nic o mojej matce. Dla mnie rodzice to autorytety ktore moge nasladowac. Pajacu.
|
Cytuj:
ale napewno nie zapanuje nad wszystkimi |
Cytuj:
ale stare infernal myslisz ze zostawi ludzi z LR nawet jesli sie ktos wyplaci? lol nie tylko LR bedzie tepiony serv to juz jest stracony serv sam Luki nie odstapi polowy ludzi ehh takie gadanie ze po war jezeli ktokolwiek sie wyplaci bedzie free to jest zal klamstwo i co ino kazdy kto byl/jest przeciwko inter bedzie padal i nie pogra kazdy kto byl/ jest przeciwko LR bedzie padal i nie pogra |
Jak na kolesia będącego w innej gildii dużo wiesz. oO
|
nie ma to jak powrot do starych, dobrych czasów jak sie pekowało malutkimi lvlami i miało sie z tego ogromną frajde. Jak zawsze zabawe musi nam zepsuc " grupa wybijająca nooby ".
A tak btw. Imontex May 24 2008, 15:16:14 CEST Killed at Level 97 by Bone Crasher and by Neireen B) ORMO wciąz zyje, mało brakowalo i by padl od noob charów :p |
Cytuj:
|
Larzac i Sargot są wolniii
|
Cytuj:
@edit sa wolni jak narazu u Interr~~ jeszcze musza zaplacic LR za wolnosc ^^ |
Cytuj:
LR robi sobie coraz więcej wrogów, trzymać tak dalej a serwer zginie, będą robić PA sami na Sobie bo już nikogo nie będzie :D |
a Interregnum nie robi sobie coraz wiecej wrogów ? :]
|
Na druidzie...
16:45 You lose 25 hitpoints due to an attack by Sir Bielo. 16:45 Sir Bielo: armor Relog... 16:53 Sir Bielo: Jak wojna sie kskocznczy hunted 16:53 Sir Bielo: Pall Swayze here May 24 2008, 16:56:33 CEST Killed at Level 48 by Lord Smigacz @ up - true Latają takie głupki i jeszcze później każą sie przepraszać na forum oficjalnie tak jak Clapek bo jak nie to hunted forever naab naab huntad pai boh |
nic ciekawego sie nei dzieje, wojna trwa
Cytuj:
~ap clapek jak clapek, ale taki ivul plan edson, on dopiero jest grozny i ma kozacki nick no nie : ]]]]]]]]]]]]]]]]] |
ormo nie spi ormo czuwa ormo zycie nam zatruwa!
|
hail _/
mi sie podobalo 'Plan Ed-son! Już dzisiaj traci tron! Plan Ed-son! Już dzisiaj będzie zgon!" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:42. |