![]() |
Inną robotę mam :]
|
Ja jebe !
|
O_o nice?
|
Cytuj:
Zaraz będzie odpowiedź typu: "chyba ty" ;p |
|
Ładnie sie zapowiada..
|
tak to na pewno twoj loot :) z tego co widze to masz tam 3 d helmy w bp a helmy ponoc nie leca z demonow?
|
Blue robe nie bedzie mialo +1 do mlvla na prawdziwym serwerze, to byl bug gdyz mialo byc +1 tylko dla magow ale ostatecznie wogole z tego zrezygnuja.
A tu taka fajna "tarcza": http://img242.imageshack.us/img242/3285/bahfb2.jpg |
Ja jusz hce apdejt!
|
: o
Kolejni płacą za wyjście z wojny, teraz dopiero wychodzi kto się-- K U R W I --za drobne i kto jest lojalny.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
-Kekcik -Ramboeh -Lord Gafus -Osmerus Niestety narazie PaD wygrywa ta wojne, i jezeli BiL nie poswieci troche czasu na masslogi/battle to mozecie sie pozegnac z serverem, i desperacko ich pojedynczo zabijac. Kthxbye |
Siemano! Dawno mnie tu nie było. Tamto konto sie zepsuło i nie moge nic z niego pisac ;/ Gratulacje Bile przegranej wojny. hahahaha. Pozdro lamy.
Btw. ostatnio kłociliście sie o to kto to jest kazo... na pewno to nie bimber i ten drugi tez nie. Stworzylem to konto zanim jeszcze Bimber wyszedł z Carlin. Elo cioty! |
Cytuj:
|
? ? ?
Gienczyk, czy lvl znaczy dla Ciebie wszystko?:confused:
|
@Gienas
Jeszcze byś się zdziwił szmaciarzu. Zrób lepiej po cichu jakiegoś maga, bo tym swoim kajtkiem to w wojnie nie pomożesz. Albo płać póki cena mała! |
Cytuj:
P.S Siedź tam lepiej w kazoo w czeluściach żeby cię nikt zobaczyć nie mógł bo to miejsce idealne dla ciebie |
Gienas nawet z nim nie dyskutuj, bo wiesz on swoim kajtkiem jak to mówi może cię z serva wyrzucić XD a z hitem 15 z wanda trzeba lepiej uważać.
|
:o
Bil ekipa? Chyba z jeepa xD!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:59. |