![]() |
Nie no wszystko wporzo tylko ten outfit famale to taka chudzinka jakby anorektyczka ;). Bardzo się ciesze z nowych itemów i nowych różdżek dla profesji magicznych :mag:. No i tak w ogóle B)
Pzdr :) |
Cytuj:
|
jestem ciekawe czy do następnego update wprowadzą pory roku np: jak by była zima... to miasto było by zasypane śniegiem w tunelach wilgotno zimno bryły lody ze ścian i takie tam xD np jak lato... to słyńce by było :D fajnie by było ^^
a co do obecnego upka to big + :-) |
ja gram i w wowa i w tibie, i niekiedy lepiej mi na tibi niż na wowie
|
Ehh... no fajnie by bylo z tymi porami roku
i też słyszałem ze update niby 24.czerwca coś około tego ! |
Cytuj:
|
ahah xD wiem, że jestem inteligętny ^^ a jak dać pomysł na update ? jest coś takiego ?
pisze sie na forum własne pomysły na update ? |
Dziś gdy włączyłem tibie wyświetliła mi sie notka 24 server off od 13:00-16:00 wydaje mi sie a raczej jestem pewien ze chodzi o upka
|
1. "24 server off od 13:00-16:00" To chyba znaczy że server jest wyłączony od 13:00 do 16:00, tylko nie wiem co znaczy 24 na początku.
2. Rzeczywiście fajnie byłoby z porami roku ;p 3. A może ktoś z pracowników Tibia.pl wie, kiedy będzie update? |
Na tibia.com jest notka odnośnie przerwy 24 czerwca... Nie ma to nic wspólnego z update, tylko ma być zainstalowany nowy patch (czy coś w tym rodzaju) poprawiający ochronę przed jakże denerwującymi atakami DDoS.
|
Ale będą wyłączone tylko niemieckie servery, bo jest napisane na tej notce(pierwsze zdanie)
|
ehh macie racje sam to obadałem jeszcze raz i przyznaje że macie racje wydaje mi sie ze upek bedzie dopiero 1 lipca oby nie później i fajnie jak by był wczesniej chcial bym go wrescie obadac
|
Tibia VS WoW
Ja tez gralem w WoW i musze przyznac calkiem przyjemna i ciekawa gra. Grafa rzeczywiscie bez porownania ale tez z drugiej strony wymagania w porownaniu do tibii niewyobrazalne 8o i tez musialem grac na prywatnych servach ktore ciagle padlay co 10 min z przeciazenia ;/ bo za gre na globalu buli sie od groma ;( a w tibi przynajmniej mozna nabic 100 lvl bez pacc :):):p
|
:glupek::spam:
Te Update jest do BANI! Może ktoś wstawić ScreenShoty z Test Servera ? Bardzo bym o to prosił . Pozdro:crusader: |
Cytuj:
Cytuj:
|
jak byscie byli mondzy to byscie popatrzyli w archive news jak upek byl w zeszlym roku i na tej podstawie mysleli kiedy bedzie :D
|
Cytuj:
P.S.Poćwicz . Nie pisze się "mondzy" tylko "mądrzy". |
racja
Cytuj:
|
Dno
Tibia miała zawsze ten swój klimat. Teraz bedzie jak każda gra mmorpg... Bezsensowne expienie i walka. Tibia moim zdaniem była grą strategiczną. Ale teraz wszystko robii sie automatycznie. Niewiem czy bede grac po upieX(
|
@UP
Cry, baby cry... :baby:;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:41. |