![]() |
Lvluja bardzo szybko :P
Wczoraj wieczorem 74lvle mozna bylo juz na Burning Legionie spotkac i to w dosc duzych ilosciach. Ogolnie to sami DK lataja, kazdy kto moze nim gra teraz xd Edit: ... czy zawsze na Burning Legionie sa kolejki po 900 kolo 19-20, czy to wina nowego dodatku?? |
|
Na moim serwerze jest już co najmniej pięciu 80 lvl.
Eerion a Tobie jak poszło? |
Cytuj:
niby jaki triple exp. Triple exp z recruit friend dziala tylko do 60. A u nas na servie nie ma nolifow takich jak u was i chyba najwyzszy to 76 albo 77 jakos tal. |
Co to w ogóle za przyjemność, takie levelowanie?
|
Dla tych ktorzy grali w war3, robcie questy w dragonblight czy jak to sie pisze ( wschod od tundry) W tej fortecy, wintergarde keep czy jakos tak:D ( wschodnia czesc krainy, pod naxxramas) Dobra fabula + niespodzianka dla tych co pamietaja jako tako fabule war3:D
|
Cytuj:
Myśle, że dzisiaj do północy 74 będzie. Do rana 75 Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. ktos czytal opis tych nowych czarow w tibii? haha Blood rage, charge, protector ( cos a la shield block :D) buffy itp itd hahahahahahahhaha |
Cytuj:
|
No wkoncu na Moonglad epierwsze 80 warek Tauren. Na raz 3 achi zrobil. Za 1 80 na ralmie, 1 80 tauren i 1 80 warrek i goni go jakis rogal wiec tez zgarnie 2 achi(za rogala i jego rase)
|
Ja juz mam moim shamanem 75 lvl i lava burst jest super, nareszcze gdy dostane kicka etc moge uzyc jakiegos czaru, crituje po 5k lava burstem.
|
Ja właśnie myślałem czyby sobie nie zrobić szamana, tyle że nie wiem jak z nimi jest w WotLK.
|
A co ma być?
|
Water shield nie jest juz na 60 ale wczesniej(duuuuuuuzo wczesniej) No i na servie sa juz 3x80. Pala rogal i warrek. Normalnie mozna o jakiejs 5man na 80 myslec xD
|
|
moze wszystkich raidow nie wyczyscilem, ale 80 jest. chyba cos kolo 6 na bronzbeard. (na pewno w pierwszej 10) /showoff
btw, polecam zrobic glowny quest chain w icecrown, bo jest epicki :P (dla tych ktorych interesuje lore) a tutaj shocik ;[ http://img143.imageshack.us/img143/5...board01pp4.jpg |
Nolife xD ale i tak gratuluje.
|
Grupa o WoW'ie istnieje, wiec wbijać
http://forum.tibia.pl/group.php?groupid=139 |
noo nieźle, gratulacje :) a ja dodatek chyba w tym tygodniu dopiero :/
|
juz zaraz 58 juz zaraz 58...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:46. |