![]() |
Cytuj:
|
nie, nie moge zrozumiec, wytlumaczysz mi to????????
#leon cos tam nie pisalem tego do Ciebie wiec co sie wychylasz? moze Ciebie nie obchodzi, ale mow za siebie, juz Ci pisalem kilka postow, a Ty nadal kozakujesz, ze niby jestes kims, a jestes zero ;) #co do kary na dragach : dam sska pozniej |
Cytuj:
|
bo Ty tak mowisz? ok ok juz wychodze szefie :baby: nie ten ots
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic fezz > tibia |
lol chyba pobili rekord spamu na forum :D. Nie przejmuj sie Fezzik tak to już jest z dziećmi które mają 12 lat. Muszą coś ze spamować komuś aby potem podniecać się w szkole z kolegami z tego co napisali :baby:. Dawaj więcej sqreenów to ich za tłumisz B).
(pewnie ktoś z noobów to zacytuje i napisze żebym z tond s********ł) 8o A jeszcze jedno :): Miałem okazje przejeżdżać 2 razy przez Niemcy, pozazdrościć wam tych dróg :confused:. Raz przejeżdżałem przez Berlin :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja jechałem przez Niemcy 6 razy!!!!! Chce całego plate seta!!!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie opowiadaj nam tu swoich doświadczeń życiowych... |
@Gierubesoen
Ze swoich doświadczeń, wiem, że to wszystko pojawia się w między 12 a 14 roku życia, chyba, że ktoś się dopiero obudził i zaczął patrzeć na to <lol> |
Cytuj:
Cytuj:
|
Grzecznie Ci powiem... odje. sie od mojego wieku k? Gowno o mnie wiesz, nawet nie wiesz jak wygladam. Pochwal sie swoim wiekiem. Gadasz jakbys mial conajmniej 20, a jak tyle masz... to poprostu gz. : O Elo.
|
Do twojego wieku nic nie mam, po prostu piszesz jak rozwydrzony gówniarz któremu ktoś zabrał zabawki, niezależnie od tego czy w profilu masz wpisane 11, 15 czy 25 lat. Widzę, że ciekawość cię zżera, więc żebyś mógł zasnąć spokojnie udzielę ci tej cennej informacji- mam 17 lat :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:53. |